παρακαλώ περιμένετε...

AS KANOUME KATI...

  • blueina @ 19.10.2011 23:03
    και που κατεβηκαμε τι εγινε?αχ....
  • blueina @ 19.10.2011 23:06
    οπως και να χει..το σαιτ εινια αστρολογικο και ολοι μπαινουμε εδω για να ξεχαστουμε λιγακι απο οσα περναμε καθε μερα εκει εξω...και πιστεψε με...οι μισοι απο εμας εδω μεσα εχουμε παθει καταθλιψη με οσα περναμε.για αυτο ξανασκεψου τι γραφεις..
    φιλια
  • Magneto @ 20.10.2011 09:31
    Έτσι ήμουν εγώ στα 16. 
    Τώρα απλά θέλω να έχω δουλειά, γιατί πολύ απλά χωρίς δουλειά ΔΕ ΖΕΙΣ.
    Δε βγαίνεις από το σπίτι,δεν έχεις δραστηριότητες, δε γνωρίζεις κόσμο, δεν έχεις λεφτά για να πας μια εκδρομή ένα ταξίδι, νιώθεις αποτυχημένος, νιώθεις ότι όλες σου οι επιλογές ήταν λάθος, νιώθεις εξαρτημένος από μαμάδες, μπαμπάδες παππούδες, όπως και στα 16.
    Δε βάφεσαι και φοράς όλη μέρα μπιτζάμες. Μόνο που τώρα ΔΕΝ είσαι 16 και θέλεις να έχεις τη ζωή σου στα χέρια σου. Τώρα δεν θα έπρεπε να κάνεις όνειρα για το μέλλον,θα έπρεπε να ζεις το μέλλον που ονειρευόσουν στα 16.
    Τώρα απλά θέλω να βρω έναν άνθρωπο δικό μου.
     
    Δε ψήφισα κανέναν τους ποτέ και παρόλα αυτά πληρώνω τη νύφη. Δε με βόλεψε ποτέ και κανένας. Πάντα ψηφίζω στις εκλογές. Εγώ αυτό που έπρεπε να κάνω, το έκανα στην κάλπη.
     
    Και ναι θα συνεχίσω να ψάχνω στα άστρα ,γιατί στη ζωή του καθενός υπάρχουν πράγματα που δεν εξαρτώνται από καμία κυβέρνηση και κανένα ΔΝΤ. 

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...