παρακαλώ περιμένετε...

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

  • Elina_gr @ 26.09.2011 09:40
    Καλημερα!!! Οι καρκινοι μπορουν να λατρευουν τα λιονταρακια ετσι οπως θελουν τα λιονταρακια!!! Αλλα!!! Τα λιονταρακια δεν αντεχουν τις κλειστες του καρκινου! καθολου μα καθολου!!!
  • leonina @ 26.09.2011 17:46
    Τι πάθατε όλοι σήμερα με τις συναστρίες???
    Λοιπόν εγώ ξέρω ότι οι Καρκίνοι μας αγαπάνε...
    Εγώ είμαι 28/7/86 και με είχε ερωτευτεί ένας πριν 2 χρονάκια
    Αλλά εμείς κυρίως τους συμπαθούμε
    Για έρωτα όχι και τόσο εύκολα
    Απ'την άλλη,ο πατέρας μου είναι Καρκίνος και η δεύτερη του γυναίκα Λιονταρού
    14 χρόνια μαζί είναι κι έχουν 2 παιδιά
    Οπότε,μια δοκιμή θα σε πείσει
  • abgb532 @ 26.09.2011 20:01
    Ευχαριστω βρε κοριτσια, αλλα να ειδες!! δυο παραδειγματα μου ανεφερες(leonina) και στα δυοο αντρας ειναι καρκινος και η γυναικα λιονταρι, εμεις ειμαστε το αναποδο, παιζει ρολο?......και οχι απλα το εχω δοκιμασει...2 μηνες τωρα καθε μερα σχεδον μαζι! αλλα δεν μπορω να τον καταλαβω.....δεν μπορω να καταλαβω εσας τα λιονταρια ποτε δεν θελετε κατι γιατι σας εχει πιασει ο εγωισμος και ποτε ΟΝΤΩΣ δεν το θελετε  ???????
    Παντως να υποθεσω οτι οταν θελετε καποιον το δειχετε ε? δεν υπαρχουν εγωισμοι εκει ε?
     
  • sophier @ 26.09.2011 20:36
    συμπασχω απολυτα εγω με τοξοτη...! χαχαχα ασε που κι εγω 19/07 εχω γενεθλια- 1987 εγω... παντως εχω διαβασει οτι καρκινος με λεων μπορουν να τα πανε καλα ειδικα αν ο αντρας ειναι ο λεων (ως γνωστον εμεις τα καρκινακια μια ταση για λατρεια κ εξιδανικευση την εχουμε, αρα για τον λεοντα η καλυτερη του! ενω ενας διδυμος -η τοξοτης...- θα το εβαζε στα ποδια με την ιδια συμπεριφορα...!!)
  • abgb532 @ 26.09.2011 21:37
    χαχα οντως την ιδια μερα!!! και εγω το διαβασα καπου σημερα αυτο που λες, τα παντα εχω διαβασει αλλα και παλι δεν μου αρκουν θελω να δω την συναστρια μας!!! να δω αν ταιριαζουμε αλλα ειμαι απειρη και δεν ξερω πως να το κανω!!!
    τα τοξοτακια παντως μην το λες ειναι πολυ αγαπησιαρικα αλλα θελουν την ελευθερια τους, ειναι ο κολλητος μου και το ξερω απο πρωτο χερι. Παντως εχει δικιο η leonina μην ενθουσιαζεσαι τοσο ευκολα γιατι δεν τον ξερεις καλα!! 
    good luck με τον τοξοτη σου!!

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...