παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ξαφνικη υπερβολικη δοση Πλουτωνα

Λοιπον, εγω με πλουτωνα - ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Δεν εχω καμια σοβαρη οψη στον χαρτη μου περα απο ενα cuincux με σεληνη, ενα τετραγωνο με κρονο και μια αντιθεση με αρη με 10 μοιρες ανοχη.. σκατουλες δλδ. Επισης ειναι στον 4ο οικο στον σκορπιο. Ωραια μεχρι εδω.

 

Με το που μπηκε  ο πλουτωνας στον αιγοκερω και αρχισε να κανει αντιθεση με τον ηλιο μου αρχισω να νιωθω τους κραδασμους του πλουτωνα. Καμια σχεση με Κρονο αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Ο Κρονος δεν με τρομαζει , δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να κανω αυτο που πρεπει , δεν πιεζομαι ,δεν παθαινω τιποτα, ολα καλα. Αλλα προσεξτε το μεγεθος του overdose τωρα... Εχω ωροσκοπο ΛΕΩΝ και ακμη του 2ου οικου , ΕΠΙΣΗΣ στο λεων , αρα με την αντθεση πλουτωνα-ηλιου χτυπιεμαι ασχημα.. 

 

Και επειδη παντα τις διελευσεις τις κοιταμε συναρτησει του προοδευτικου..στον προοδευτικο ο ωροσκοπος μου εχει προχωρησει κ εχει κανει τετραγωνο με τον πλουτωνα, ακριβειας... :/

 

Καταλαβαινεται την πιεση που βιωνω ? Ειδικα αυτο το μπρος πισω του πλουτωνα με τις μοιρες μου εχει σπασει τα νευρα !!!!Θα κανει πανω απο 2 χρονια να φυγει...και μολις φυγει θα βουτηξει την αφροδιτη μου απο διπλα και θα ξεκινησει και ταυτοχρονα το τριγωνο με δια και αρη... κοινως πλουτωνας στο φουλ.

 

Κ ερωτω.. εγω πως μπορω να το διαχειριστω ολο αυτο ? Τι μπορω να κανω ? - εκτως απο ψυχοθεραπεια η οποια νομιζω οτι ειναι απαραιτητη σε τετοιες περιπτωσεις.. Εχω να δηλωσω , οτι ναι μεν δεν μου συμβαινει κατι τραγικο , κατι ασχημο με την στερεοτυπικη εννοια (επειδη ειχα προνοησει ξεροντας ΠΕΡΙΠΟΥ τι θα μου ζητησει ο πλουτωνας) αλλα απο την αλλη, ειμαι σε μια ΜΟΝΙΜΗ ανησυχια ,συνεχεια στην τσιτα, συνεχεια κατι κανω και συνεχεια νομιζω οτι βρηκα το δρομο αλλα μετα τον ξαναχανω γιατι δεν εχει αποτελεσμα και ξαναψαχνω για καινουρια συνταγη.

Και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ , χειροτερο απ ΟΛΑΑΑΑΑΑ ειναι οτι εσωτερικα , μου εχει βγει ο χειροτερος εαυτος μου. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που το λεω αλλα εχω αρχισει να ζηλευω Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΑ. Ζηλευω οτιδηποτε περπαταει και κινειται . Ναι, νομιζω οτι ειναι πιο ευτυχισμενο απο μενα . Ποιος εγω, που η ζηλια σαν συναισηθμα, δεν ηξερα τι σημαινει, ειναι κατι που δεν ειχα βιωσει ποτε, οσο παραξενο και αν φαινεται. Επισης αυτο για τα power struggles ισχυει οσο δεν παει.. Ανταγωνιζομαι τους παντες (ποιος εγω , που με τον ανταγωνισμο καμια σχεση) και προσπαθω να συλλεγω δυναμη και να ελεγχω τους αλλους , ενα ταυτοχρονα νιωθω τεραστια δυστυχια γιατι μερικες φορες πιστευω οτι γινεται το αντιστροφο. 

Τα συναισθηματα μου ειναι ΟΛΑ παρανοικα και δεν μπορω να με συμμαζεψω με τιποτα. Ειναι σαν καποιος να ηρθε και να μου ανοιξε το κουτι της πανδωρας.. Προσπαθω να κανω πραγματα για τον εαυτο μου και να συγκεντρωνομαι σε μενα, αλλα ξαφνικοι οι Αλλοι εχουν λαβει τεραστιες διαστασεις και μου φαινονται πιο σημαντικοι. Ειμαι σε κατασταση σοκ.

 

Και την χαριστικη βολη την αφηνω για το τελος..και αυτο που με γκρεμιζει περισσοτερο απ ολα.. Ειναι το ερωτικο κομματι..οπου εκει ενταξει,, οτι και να πω πραγματικα ειναι ΛΙΓΟ. Εγω σαν ανθρωπος παντα ημουν τις αποψης  οτι κοιτα , υπαρχουν 7δις ανθρωποι στον κοσμο, και εγω δεν αξιζει να συμβιβαστω ουτε για το απο ποια πλευρα θα γυριζει το κωλοχαρτο.  Τωρα ? Μια λεξη θα σας πω. ΨΥΧΩΣΗ. οχι λαθος..ΨΥΧΩΣΑΡΑ καλυτερα. Που εμενα αν δεν μου δειξεις ενδιαφερον , αν δεν μου δωσεις αυτο που μου αξιζει , αν αν αν , εχει φαει σουτ στο τεταρτο τωρα πραγματικα εχω πεθανει. Εχω γινει ενα ζομπι. Εχω μπει σε ενα τριπακι που μπορει να σου τσακισει τα νευρα και την ψυχολογια και επειδη απ την αρχη ηξερα οτι ετσι θα εξελιχθει προσπαθουσα να ξεκοψω μετα μανιας ! προσπαθουσα να με προστατευσω !!!!! απειχα 2 ολοκληρους μηνες μονο και μονο για να κολησω ακομα περισσοτερα. Ξερω οτι δεν μου αξιζει , ποτε μου δεν σηκωνα τετοια πραγματα , ξερω οτι ειμαι ανωτερος τον περιστασεων και οτι θα επρεπε να με παρακαλανε και να ερχονται ταμα εξω απ το σπιτι μου με στραγαλι στο γονατο αλλα ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΓΑΜΩΤΟ ?????????

 Με σιχαινομαι, σιχαινομαι τον πλουτωνα, την ζηλια , τον ανταγωνισμο ,τον ελεγχο , την σαγηνη.

 Ας εμφανιστουν ολα τα πλουτωνια ατομα να με κανουν μια αγκαλιτσα και να μου πουν 2-3 λογια για το πως το εχουν βιωσει ολο αυτο στο γενεθλιο τους...

Θελω να ξαναγινω εγω, βοηθηστε με.  :( 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...