παρακαλώ περιμένετε...

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ

  • ΑΛΦΑ @ 31.05.2011 15:49
    Αυτή η έκλειψη είναι Ηλίου και είναι δυνατή. Συνήθως φέρνει και εξωτερικά γεγονότα, σε αντίθεση με της Σελήνης που κυρίως κινείται σε ψυχολογική βάση. Επηρεάζει τον μεταβλητό σταυρό (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι , Ιχθείς) γεννημένοι από τις 3 τελευταίες μέρες του πρώτου δεκαημέρου , μέχρι και τις 4 πρώτες του δεύτερου δεκαήμερου των εν λόγω ζωδίων.
    Η έκλειψη αναμοχλεύει θέματα φύσης Διδύμου: (συζητήσεις, γραπτά, μεταφορές, μεταφορικά μέσα, αδέλφια, γείτονες, κάθε μορφή επικοινωνίας, συμφωνίες, συμβόλαια... κτλ) .
    Σε προσωπικό επίπεδο θα φέρει θέματα ανάλογα με του οίκου που θα λάβει χώρα στο προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός.
    Την αίσθηση αυτής έκλειψης, λογικά αναζητήστε την ήδη σε γεγονότα των τελευταίων 15 ημερών. Οι Ηλιακές  εκλείψεις ιδιαίτερα, γίνονται αντιληπτές και αρκετές μέρες πριν και μετά.
     
    Ο συσχετισμός της έκλειψης αυτής με εκείνη του καλοκαιριού, είναι τουλάχιστον αστείος ! Οι εκλείψεις του καλοκαιριού ήταν σε γωνιακούς οίκους με τελείους διαφορετικούς κραδασμούς  και μέρος ενός άλλου συνόλου εκλείψεων, διάρκειας 2 χρόνων.
    Όσοι έχουν την εντύπωση ότι ο κύκλος έκλεισε με ότι έγινε κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, πλανώνται πλάνην οικτρά! Το τέλος του κύκλου εκλείψεων στον άξονα Αιγόκερω \Καρκίνου θα σημάνει την 1\7\2011 στην 9η μοίρα του Καρκίνου και θα ολοκληρώσει τον κύκλο εκλείψεων στον γωνιακό άξονα 10ου \ 4ου .
    ( Θυμηθείτε τι έγινε τον Ιούλιο και Ιούνιο του 2010 και κυρίως τις συνθήκες που επικρατούσαν τον Δεκέμβριο του 2009. Θα υπάρξει μια κατά κάποιο τρόπο επανάληψη-ολοκλήρωση συναισθηματικών διεργασιών)

    Όσοι τις ένιωσαν στο πετσί τους εκείνες τις εκλείψεις, θα περάσουν σε ένα καινούργιο στάδιο απολογισμών και συνειδητοποιήσεων , πολύ πιθανά εξ αφορμής κάποιου σημαντικού γεγονότος. Βάλλεται το συναίσθημα (καρκίνος) και επειδή είναι κάτι βαθύ και επίπονο, η έκλειψη αυτή θα είναι το τελευταίο τράβηγμα μιας γερής ρίζας.
    Τεντώστε τις πνευματικές σας κεραίες ώστε να επεξεργαστείτε σωστά αυτά που το σύμπαν βούλεται και να ωφεληθείτε από την εμπειρία της σοφίας που αξιωνόμαστε, όσοι αλλάζουμε  δέρμα και πρέκια.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...