παρακαλώ περιμένετε...

Έκκληση βοήθειας

  • jalet @ 17.12.2010 11:37
    Αγαπητή Αμαζόνα καλημέρα Δυστυχώς εγώ είμαι ένα απλό μέλος του stardome και δεν μπορώ να σου απαντήσω περί προβλέψεων κλπ.Άλλοι είναι αρμόδιοι γι'αυτό. Επειδή όμως έχω βρεθεί σε παρόμοια καταθλιπτική κατάσταση στο παρελθόν(για κάποιους άλλου λόγους) θα ήθελα να σε συμβουλεύσω να μην το αφήσεις να σε παίρνει τόσο απο κάτω.Ασε τα πράγματα να κυλήσουν και κράτα μια θετική στάση.Και πάνω απ'όλα μην κλαίς για την κακιά σου μοίρα!
    Ένας έρωτας έρχεται στη ζωή μας όταν είμαστε έτοιμοι να τον δεχτούμε.Προσωπικά,δεν πιστεύω ότι ο έρωτας είναι το γιατρικό για όλα.Όταν αισθανθείς καλύτερα μέσα σου,θα σε βρει κι ο έρωτας!
    Όσο για τη δουλειά σου(δεν ξέρω ακριβώς σε τι φαση είσαι) σίγουρα υπάρχουν ευκαιρίες αλλα θέλει ψάξιμο και κόπο λόγω της γενικότερης κατάστασης.
    Μην το βάζεις κάτω! Ελπίζω κάπως να σε βοήθησα
    Να είσαι καλά!
  • Αμαζόνα @ 17.12.2010 21:20
    Σε ευχαριστώ πολύ κατ'αρχήν για το χρόνο που διέθεσες να επικοινωνήσεις.Το παλεύω αλλά ξέρεις είναι σαν να σε τραβάει κάτι προς τα κάτω κ ώρες ώρες δεν αντέχεται!
    Να σαι καλά!
    Άραγε το stardome θα απαντήσει? 
  • jalet @ 17.12.2010 23:30
    Δεν ήταν τίποτα!Ευχαρίστηση μου αν βοήθησα έστω κ λίγο.Σε καταλαβαίνω πιο απόλυτα δε γίνεται.Εγώ συνηθίζω να λέω ότι νιώθω σα να βυθίζομαι σε μια αβυσσο και δεν μπορώ να ξανανέβω.Ντάξει το λέω λίγο πιο δραματικά απο σένα αλλά το νόημα είναι το ίδιο! Πάντα κάπως ανεβαίνω όμως,δεν είναι απαραίτητα επιλογή μου απλά συμβαίνει.
    Πάντα φτιάχνουν τα πραγματα γενικά.Το ξέρω ότι αυτό δεν είναι πειστικό επιχείρημα αλλά πάντα κάπως φτιάχνει η κατάσταση και θα σαι μεσα στη χαρα!Η γνωστη κυκλοθυμικότητα του ζωδίου μας τι να γίνει! Σημασία έχει να το παλεύεις.
    Όσο για το stardome,εύχομαι να σου απαντήσει!Μήπως όμως πρέπει να γράψεις στο ask the stars???
    Καλό βράδυ
     
  • jalet @ 17.12.2010 23:43
    Α!Και στην τελική ''smile like you mean it'' που λένε και οι Killers.Καποια στιγμή θα το εννοείς!http://www.youtube.com/watch?v=l1p_NHFd8jM 

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...