παρακαλώ περιμένετε...

sos_epaggelmatika

  • razielraziel @ 10.12.2010 08:19
    -padws ektos ki an to kaneis post mesw filou h pio swsta o-i fili to kanei post gia logariasmo sou- se kathe alli periptwsi fainesai.. didumos ! gia tin eukairia (kai tin apadhsh sto thema sou) nomizw prepei na apeuthineis tin erwthsh se allo kommati tou site (-nomizw- sto ask the stars)   
     
    (se kathe periptwsi kali tuxi)
  • Stardome* @ 10.12.2010 15:02
    chara1207, μήπως αυτός ο διαγωνισμός περιλαμβάνει και κάποιου είδους φοίτηση/μεταπτυχιακό/διδακτορικό; Γενικά η αίσθηση που αφήνει ο χάρτης σου είναι πως πρόκειται για μια ευκαιρία που σχετίζεται (άμεσα ή έμμεσα) με ό,τι έχεις σπουδάσει, σαν ένα επόμενο σκαλοπάτι...
    Τέλος πάντων, τα πράγματα έχουν ως εξής.
    Κρόνος τετράγωνο με τον Ήλιο σου: πιέζεσαι να γίνεις πιο ρεαλίστρια, να αυτονομηθείς, να πατήσεις σίγουρα στα πόδια σου. Αυτό σου δημιουργεί φοβίες και ανασφάλειες. Αυτές είναι που μπορεί και να σε σαμποτάρουν στην προσπάθεια σου αν τις αφήσεις να παίζουν μόνες τους μπάλα με το μυαλό σου.
    Πλούτωνας στην ακμή του 6ου οίκου σου: ναι, έρχεται άμεσα στο προσκήνιο ριζική αλλαγή της επαγγελματικής σου ρουτίνας. Ναι, θα μπορούσε αυτή να συνδέεται και με πιθανή επιτυχία σου στο διαγωνισμό. Πρόσεξε όμως, η προσαρμογή σου στις νέες συνθήκες μόνο εύκολη δεν θα είναι. Θα πρέπει να εγκαταλείψεις πίσω ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του εαυτού σου (μια σημαντική σχέση ή φιλία ίσως).
    Ενεργοποιούνται επιπροσθέτως οι εκλείψεις που γίνονταν όλη τη χρονιά στον 6ο οίκο σου. Ναι, αυτές μιλάνε για ευκαιρίες και ρίσκα που πρέπει να πάρεις.
    Συνεπώς: το momentum είναι καλό. Οι φοβίες σου (φόβος των ευθυνών; φόβος όλα θα στραβώσουν; φόβος ότι δεν αξίζεις μπορούν κυριολεκτικά να σε διαλύσουν - αυτό είναι το πεδίο που πρέπει να δώσεις τις μεγαλύτερες μάχες με τον εαυτό σου.
    Εύχομαι πραγματικά καλή επιτυχία!
  • Stardome* @ 10.12.2010 15:03
    * το φατσάκι είναι άσχετο... κανονικά είναι ερωτηματικό - παρένθεση αλλά το πήρε κολλήτα. Σόρι.
  • chara1207 @ 11.12.2010 07:06
    euxaristwwwwwwwwwwwww poluuuuuuuuuuuuu latremeno stardome!!!einai apisteuto les kai me ksereis xronia!!xaxaxax!!!

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...