παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Απλα ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ

There, i said it . Αυτο ακριβως που λεω στον τιτλο, τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.

Δεν ξερω αν ειναι λογω τετραγωνο κρονου. Δεν ξερω καν τι γινεται, απλα ξερω οτι απογοητευομαι φρικτα. Συνεχεια.

Νομιζα οτι ο τροπος που βλεπω τον κοσμο γυρω μου τους τελευταιους μηνες εχει αλλαξει απελπιστικα. Ενηλιωση ειναι αυτο ?

μπα οχι. Οποιος με πλησιαζει μου φαινεται επιφανειακος , ολοι μου φαινονται ψευτικοι και απατεωνες , δεν μπορω να εμπιστευτω καποιον πλεον. Μου ειναι παρα πολυ δυσκολο, δεν μπορω να αφεθω , πως το λενε ? Εχω προβλημα.

Και νομιζω οτι μου βγαινει και ενα συνδρομο εγκαταλειψης, γιατι εχω σιχαθει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να με πλησιαζουν ατομα και μετα να πηδανε απο τα παραθυρα μολις νιωσουν τον Κρονο μου στον 7ο. Αν δεν εχεις σκοπο να μεινεις ,μην με ενοχλεις. 

Αν δεν εχεις σκοπο να υπαρχεις γυρω μου , μην μου ζητας τον αριθμο μου. Αν δεν εχεις σκοπο να δειχνεις σταθεροτητα,σοβαροτητα και  ενδιαφερον μην μου ζητας να παμε για καφε. 

 κουραστικα ρε γαμωτο , πως το λενε ? και το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω ουτε καν να στεναχορηθω . ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ , εχω την εντυπωση οτι πλεον δεν υπαρχει η στεναχωρια ως συναισηθμα στο συναισθηματικο μου ρεπερτοριο. Ειμαι ενα βοδι πλεον μαλλον. Απλα η καταθλιψη και η στεναχωρια και το σκασιμο, για μενα ΤΩΡΑ , ειναι "so 6 years ago "  .

Νομιζω οτι μεσα μου ειναι μοδα η απογοητευση. Και νιωθω οτι αυτα που συμβαινουν γυρω μου, και σε μενα, δεν αφορουν εμενα. Δεν με αγγιζουν. Εχω παγωσει . Ι'm numb and frozen. I'm fucking disenchanted. 

Stardome, μπορεις να με βοηθησεις ? Η τσαμπα κοπος μιας και θα αφησω τον κοσμο τουτο απο Ιανουαριο με αντιθεση πλουτωνα στον 6ο με τον ηλιο μου στον 12ο .. Γαμω τον 12ο μου μεσα -και εξω.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...