παρακαλώ περιμένετε...

ΠΑΛΙΕΣ ANAMNHΣEIΣ ?????

  • lucil @ 01.09.2010 15:55
    eleni17, selcouth , lilith , που ειστε , λιγη  βοήθεια!
  • spgirl @ 01.09.2010 16:04
    γλυκειά μου lucy, αφού ξέρουμε τον ευατό μας τόσο καλά, γιατί κάνουμε αυτό που δε πρέπει? Και αυτό που δε πρέπει είναι να σκαλίζουμε το παρελθόν... Όποτε το έκανα, έγω χτυπιόμουνα...
    Θέστο αλλιώς το θέμα: αυτός που σε πλήγωσω τόσο, σε σκέφτεται νομίζεις ή όχι? σε εκτίμησε έστω και αργά ή όχι? αράγε όταν σε θυμάται, σε σκέφτεται με νοσταλγία?
    Εγώ όταν κατάλαβα τις απαντήσεις όλων αυτών, δε ήθελα να ξανασκαλίσω το παρελθόν... Γιατί ξέρω ότι αυτοί που με πλήγωσαν ούτε που με θυμούνται... ή όταν με θυμούνται δε λένε:΄καλό κορίτσι ηταν, κρίμα που δε τη βλέπω πια...'
    Lucy, το μέλλον έχει να δώσει παραπάνω...
  • xanoum @ 01.09.2010 16:22
    ομολογώ ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα...δεν ξέρω αν το μέλλον έχει να δώσει παραπάνω, το ελπίζω ωστόσο....
    το μόνο τρυκ που μπορω να σκεφτώ είναι να θυμηθείς παρόμοιες καταστάσεις που έχεις ήδη ξεπεράσει...ξέρω ότι το σημερινό σου φαίνεται πιο βαρύ από κάθε άλλο....αλλά σημασία έχει ότι όλα τα ξεπερνάμε...αν και κάθε τι αφήνει βαθύτερα τις χαρακιές...
  • lucil @ 01.09.2010 16:42
    spgirl, πως  είσαι?περασες καλά?
     
    έχετε  απόλυτο  δίκιο  .xanoum  ,  οποτε  θυμάμαι  τις καταστάσεις  και τα εμπόδια που έχω αντιμετωπίσει , νιώθω νικήτρια  στον αγώνα  μου, και περήφανη που μπορώ  να επιβιώνω αξιοπρεπώς . .απλά  μάλλον κάποιοες  φορές, προσπαθώ  να βρω το λόγο που έπρεπε  να τα περάσω  όλα  αυτά , μήπως  θα  ήταν  καλύτερα αν ήταν διαφορετικές  οι συνθήκες?? ( ενδοιασμοι! ).
     
    spgirl, αποκλείεται  να με σκέφτεται. αλλιώς θα είχε προσπαθήσει  να επικοινωνήσει  μαζί μου . και από  την άλλη έχουν περάσει  παρα  πολλά χρόνια  για  να με  νοσταλγήσει.
    μάταια  ψάχνω  τις απαντήσεις  το ξέρω, όμως είναι  μεγαλυτερος  ο πόνος , όταν πρόκειται για πολύ κοντινό πρόσωπο , και που θα είμαι αναγκασμένη για πάντα να "κουβαλαω" το όνομα του.
     
    ας  κοιταξω  το μελλον , όπως  με συμβουλεύετε, γιατι  σίγουρα  ο  χρόνος  δεν γυρνά..
     
     
     
     
  • spgirl @ 01.09.2010 16:59
    καλά πέρασα, καλύτερα απ' ότι νόμιζα...
    η πλήγη που θα κουβαλάς μέσα σου είναι αρκετή να σου τον θυμίζει... οτιδήποτε άλλο πέτα το...
  • ma.ni. @ 01.09.2010 16:59
    eukolo einai na leme oti ta palia den ta 8umomaste kai oti an8rwpous pou mas plhgwsan tous diagrafoume alla sthn pra3h arxizoun ta duskola...dn uparxei sugkekrimenos xronos gia na poume oti 8a 3eperasoume kati...na 3ereis pantws oti arga h grhgora exw diapistwsei oti erxetai to plhrwma tou xronou kai osoi mas exoun fer8ei asxhma to metaniwnoun,....omws tote sunh8ws emeis exoume paei parakatw...etsi den einai??
  • eleni123456 @ 01.09.2010 17:02
    lucil,
    τα συναισθήματα αυτά τα έχω νιώσει...και ξέρω ότι είναι ανασταλτικός παράγοντας...για να προχωρήσεις...
    δεν ξέρω τι αναζητάς στη ζωή σου...
    σεξ,αγάπη, έρωτα,οικογένεια, παιδιά,περαστικούς συντρόφους...
    δες τι θες....κ μετά άφησε το χρονοντούλαπο για συμβουλές κ μόνο..
     
    ωστόσο πρέπει να δεις κ να αναρωτηθείς..μέχρι πόσο θα συμβαίνει αυτό...
    δωσε στην καρδιά σου το χώρο που αναλογεί σ'αυτόν τον ανθρωπο κ μέχρι εκεί...
    προφανώς κ διόρθωσέ με...τον αγαπάς...αλλά θα υπάρξει κ κάτι άλλο που θα το αγαπήσεις διαφορετικά κ μάλιστα πιο ουσιαστικά...
     
    σε 1ποστ μού είχες γράψει ότι τα μάτια θα δείξουν πρώτα την αγάπη...ναι συμφωνώ...
    αλλά τα μάτια θα εκφράσουν αυτό που νιώθει η καρδιά...
     
    άνοιξε λοιπόν κ πάλι την καρδιά σου..ξεκλείδωσε τα όνειρά σου....και δώσε τους μορφή....
     
     
    μου ήρθε αυτό το ιμέιλ σήμερα και νομίζω ότι αξίζει να το διαβάσεις... 
     
    Οι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας είτε για κάποιο λόγο, είτε για ορισμένο χρόνο, είτε για πάντα. Όταν ξέρεις αυτό, ξέρεις και τι να κάνεις για τον κάθε άνθρωπο. Όταν κάποιος είναι στη ζωή μας για κάποιο λόγο, συνήθως απαντά σε μία ανάγκη μας που με κάποιο τρόπο έχουμε εκφράσει. Έχει έρθει για να μας βοηθήσει σε μια δυσκολία, να παρέχει καθοδήγηση ή υποστήριξη, για να μας συνδράμει φυσικά, συναισθηματικά ή πνευματικά. Μοιάζει θεόσταλτος και είναι. Είναι εκεί για το λόγο ακριβώς που τον χρειαζόμασταν..... Μετά, χωρίς να κάνουμε κάτι λάθος και ίσως ακόμα σε μια άβολη στιγμή και παρ' ότι μπορεί να πληγωθούμε, η σχέση θα τελειώσει. Κάποιος από τους δύο θα πει ή θα κάνει κάτι που θα βάλει τέλος. Μπορεί ο άνθρωπος αυτός να πεθάνει. Μπορεί απλώς να φύγει μακριά μας. Κάποιες φορές, μπορεί να ενεργήσει με τέτοιον τρόπο που να μας αναγκάσει να πάρουμε θέση. Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι, η ανάγκη μας βρήκε ανταπόκριση, η επιθυμία μας εκπληρώθηκε, οπότε η δουλειά του ανθρώπου αυτού τελείωσε. Η προσευχή μας πήρε απάντηση και είναι ώρα να προχωρήσουμε. Όταν κάποιος είναι στη ζωή μας για ορισμένο χρόνο, αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ωριμάσουμε, να μοιραστούμε και να μάθουμε. Μπορεί να μας φέρει μια ειρηνική εμπειρία, ή να μας κάνει να γελάμε. Θα μας μάθει να κάνουμε κάτι που δεν κάναμε ως τώρα και πάντως η παρουσία του θα μας δώσει μεγάλη χαρά. Παρ' ότι μπήκε στη ζωή μας για ορισμένο χρόνο, το έργο του ήταν σπουδαίο. Όταν κάποιος είναι στη ζωή μας για πάντα, μας διδάσκει μαθήματα ζωής. Θα μας διδάξει αυτά, πάνω στα οποία πρέπει να χτίσουμε στέρεα συναισθηματικά θεμέλια. Η δουλειά μας είναι να δεχτούμε το μάθημα, να αγαπήσουμε τον άνθρωπο αυτό και να εφαρμόσουμε όσα μάθαμε στη σχέση μας μαζί του, σε όλες τις σχέσεις και όλα τα πεδία της ζωής μας. Λένε ότι, η αγάπη είναι τυφλή, αλλά η φιλία διαισθητική.
     
  • selcouth @ 01.09.2010 17:47
    Καλησπέρα κι από μένα.
    Αγαπημένη μου lucil γιατί μετά από τόσα χρόνια να αισθάνεσαι πικρία και θυμό για κάποιον που όπως αναφέρεις, έτσι κι αλλιώς ήταν απόντας; Τί είχες, τί έχασες! 
     
    Το χρονοντούλαπο που λέει και η αγαπητή eleni, ας είναι μόνο για αυτά και για αυτούς που μας έκαναν να νιώθουμε ευτυχισμένοι. Τα υπόλοιπα ας τα φάει ο σκώρος!
    Αυτό το ονομάζω επιλεκτική αμνησία! Ίσως να ακούγεται ουτοπιστικό, αλλά τελικά είναι εφαρμόσιμο κι αποτελεσματικό.
     
    Ο άξιος και δυνατός μαχητής φαίνεται από τα σημάδια των μαχών που έχει δώσει κι επιβίωσε. Θα μου πεις... πολλά τα σημάδια. Οk, εντάξει! Αλλά πολλές και οι νίκες.
     
    Εύχομαι αύριο να είναι μια καλύτερη μέρα. Πολλά φιλιά!
     
     
     
     
  • spgirl @ 01.09.2010 17:50
    επιλεκτική αμνησία... μ' αρέσει αυτό...
  • lilith888 @ 01.09.2010 17:54
    edw eimai!!!
    oi anamniseis kalws i kakws tha einai ta ''fantasmata'' gia oli mas tn zwi...
    kapoies fores s prosferoun autin tn pikria sto proswpo s,alla alles fores se swzoun...auto to lew gt i anamnisi enws mathimatos-pathimatos mporei na profilaksei apo to idio i paromoio lathos argotera..alles fores pali oi anamniseis mas kratoun sintrofia(einai o dikos mas kosmos p mporoume na kriftoume),otan oloi oi alloi exoun figei...mas dinoun dinami na proxwrisoume...i k na katastrafoume teleiws....oi anamniseis einai san tn krono...dn einai oute kales oute kakes..einai ekei gia na mas deixnoun...
    ena tetoio kouti exw k egw,giauto katalavainw ti noiwtheis afou to anoikses..
    sigoura les oti exeis proxwrisei k auto dn einai psemata...ontws exeis proxwrisei,alla distixws oi apantiseis dn iparxoun!k einai logiko na paidevesai akoma gia apantiseis gt o kathe anthrwpos tha ithele na kserei akrivws ts logous p simvainoun auta p simvainoun telospantwn stn zwi t...
    tha simfwnisw k me tn eleni....ola k oloi erxontai stn zwi mas gia kapoio logo...oloi k ola einai kommatia t pazl!kapoio rolo paizoun!kati kalo p egine mporei na eixe san apotelesma kati kako...i k to antitheto...an dn ginei to ena,dn tha ginei to allo...auta einai oi empeiries!skepsou oti oloi autoi p se pligwsan i s arnithikan pragmata,isws tlk s ekanan kalo..gt esi ek'aitias autwn tn peristatikwn,eisai auti p eisai!an dn ginotan oles autes oi anapodies tote isws na eisoun mia anwrimi k epifaneiaki ginaika p to mono p tha tn enoiaze einai na vapsei ta nixia ts k na paei sto kwmotirio,k na mn eixes petixei ola auta p exeis petixei...eimaste oi anapodies mas opws k an akougetai auto...
    k na eisai perifani gia ts anapodies p s irthan stn zwi s!gt an dn itan autes,dn tha eisoun esi!!!
     
    AGAPAME LUCIL!!!!!!!horns up!!!!!!!
  • selcouth @ 01.09.2010 18:32
    Ρε πού το έχω βάλει αυτό το βρωμόκουτο με τις αναμνήσεις; Πφφφφφ... Ξέχασα!
    Πρώιμο Αλτσχάϊμερ!
    Καλησπέρα spgirl ! lilith σου έστειλα μήνυμα γιατί το chat δεεεεν...!!!!
  • AriesLeo @ 01.09.2010 20:20
    k egw mia apo ta idia... giati arage thymamai ena swro vlakeies??
  • lilith888 @ 01.09.2010 20:25
    esi ariesleo na kopseis tn poli parea me ts karkinous...se parasirame stn kako tn dromo!!!hahaha
  • ILLUSTRATOR @ 01.09.2010 20:52
    lucil
    Οταν θα έρθει η ώρα που εσύ θα νιώθεις έτοιμη την βαλίτσα με τις αναμνήσεις  πλέον δεν θα την χρειάζεσαι...
    Το πρωί ξύπνα διαφορετικά. Γέμισε με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Ό,τι είναι να έρθει δίπλα σου, θα έρθει. Ό,τι αξίζεις θα το κερδίζεις πάντα. Ό,τι λαχταράς θα το αποκτήσεις. Και ό,τι καταλάβει την αξία σου θα σε κερδίσει και θα μείνει για πάντα δίπλα σου? Όλα τα άλλα τα άφησε τα πίσω.
  • ενταξει λοιπον @ 01.09.2010 21:05
    ...Δεν ξερω τι σημαινει να ξεπερνας ή να μην ξεπερνας εναν ανθρωπο..δεν το καταλαβαινω.Εγω δεν θελω να ξεχναω...Θελω να πηγαινω μπροστα αλλα να μην διαγραφω τιποτε...Υπαρχουν μνημες που με πονουν αλλα προσπαθω να τις αποδεχομαι,οχι να τις πολεμαω....Και σε εναν ερωτα που τελειωνει παντα υπαρχουν πραγματα που ακομη κι αν στην αρχη δε σε πονουν,αργοτερα σου αφηνουν μια γλυκια μελαγχολια...Μην μετανιωνεις και μην στεναχωριεσαι για τιποτε λοιπον...οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι καθαρα ''δουναι και λαβειν'' φερσου εξυπνα...''Παρε'' οσα μπορεις για να νιωθεις ικανοποιηση...και ''Δωσε'' για να νιωθεις ευτυχισμενη!!!!!!
  • lucil @ 02.09.2010 09:50
    ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ  ΠΟΛΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
    Μόλις  διάβασα  τα  σχόλια  σας ...
    Ευχάριστω  για  τις  συμβουλές  σας...  και  το  χρόνο  σας..
     
    Κλείνω  και πετάω  το  μπαούλο στον ακάλυπτο..
     
    eleni , πολύ  όμορφο  αυτό που έστειλες.
    προχωράω  μπροστά, δεν  είμαι μόνη , υπάρχουν  άνθρωποι που με αγαπούν , και κάποιες  φορές με αυτές  τις  εμμονές  μου , φτάνω στο  σημείο  άθελα μου  να τους  διώχνω  μακριά  μου.
    δεν θα  έλεγα  ότι τον αγαπώ,  πως  να  αγαπήσω κάποιον που ήταν απών από την πρώτη στιγμη   στην ζωή  μου??
    και  σύμφωνω, ότι οι άνθρωποι έρχονται   στην ζωή  μας  για  κάποιο  λόγο..
     
    liith , έχεις  δίκιο ,δεν μπορω  να ξέρω πως θα ήταν τα πράγματα  αν οι καταστάσεις ήταν διαφορετικές, κια  ίσως ναι  να μην   είχα  καταφέρει  να  ανταπεξέλθω στο " πανεπιστήμιο της κοινωνίας"
     
    μ'αρέσει που λέω στους άλλους " να βλέπουν την ζωή  με αισιοδοξία και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή"  ας  το κάνω  κι εγώ  λοιπόν , τα λεω , τα λέω, και αφήνω  στο τέλος τον εαυτό  μου να μαραζώνει   με χαζοεμμονές.
     
    selcouth,    εχεις  δίκιο , ας θυμάμαι μόνο αυτούς που με κάνουν ευτυχισμένη για να μπορώ και  εγώ να τους κάνω ευτυχισμένους.
     
     
     
     

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...