παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Bitch , please (prt 2) -OVERCOME

 

 Στο προηγουμενο ποστ μου, ενα καρκινακι αναρωτηθηκε το εξης. Οκ, ωραια τα λες. Στην πραξη ομως ΠΩΣ μπορεις , αφου καταλαβεις οτι καποιος δεν ενδιαφερεται , να τον ξεπερασεις παρα το κολημμα που μπορει

να εχεις φαει? Σε αυτο το ερωτημα η απαντηση ειναι αρκετα συνθετη. 

 

Καταρχας το ατομο πρεπει να καταλαβει οτι εχει παθει τρελη ψυχωσαρα. Αυτο σαν πρωτο βημα. Πολλοι πιστευουν οτι απο την στιγμη που ειναι σε μια σχεση , η εστω σε επαφες ,με ενα ατομο που γουσταρουν, ανεξαρτητα απο το ποσο χαλια μπορει να περνουν και ποσο αρρωστημενα ειναι τα πραγματα δεν υπαρχει κανενα προβλημα, αρκει να ειναι με την καψουρα τους. ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος. 

 

Αλλα καπου εδω πρεπει να αναφερω και μια αληθεια. Τα ατομα που παθαινουν κολληματα πολυ συχνα,  το τραβαει ο οργανισμος τους. Ναι ακριβως. Εγω μερικες φορες χαιρομαι να τα βλεπω να τυρρανιουνται στην ηλιθιοτητα. Και οταν την παταω κ εγω , γελαω με τον εαυτο μου και αηδιαζω, και το κακο ειναι οτι μπορει να συμβει σε ολους. Μερικα ατομα ομως στην κυριολεξια τραβουν απο γυρω τους την

συναισθηματικη κακοποιηση σαν μαγνητης. Σε ενα δωματιο με 250 ατομα μπορουν με ευκολια να διαλεξουν το πιο ακαταλληλο . Ενστικτο να το πεις ? Καταρα? Μαλακυνση ? Πες το οπως θες. Παντως ισχυει.

Και υπαρχει μια τεραστια διαφορα μεταξυ του περναω χρονο προσπαθωντας να ξεχασω μια υγιη σχεση απο το περναω χρονο κλαιγοντας και γκρινιαζοντας για ενα κολλημα . Στο 99% των περιπτωσεων τα "κολληματα" που εχουμε φαει κατα καιρους μετα απο καποιους μηνες -δεν θα πω χρονια - μας φαινονται κωμικα. Τι σημαινει αυτο ? Οτι πολυ απλα ειναι κατι που κατασκευασαμε .  Το δημιουργησαμε ΕΜΕΙΣ οι ιδιοι.  Δεν ειναι αγνο, φυσικο, genuine. Και στις περισσοτερες περιπτωσεις δημιουργουμε στον εαυτο μας μια ψυχωση για να τον ξεγελασουμε, να τον απομακρυνουμε απο το πραγματικο προβλημα (το οποιο μπορει να ειναι οτιδηποτε, αλλα δεν ειναι τωρα αυτο το θεμα μας). 

 

Ας επικεντρωθουμε σε αυτο. ΠΟΙΟΣ φυσιολογικος ανθρωπος διασκεδαζει με το να του φερονται σαν αποβρασμα? Ποιος θελει να τον υποτιμουν ? Ποιος θελει να τον κοροιδευουν ? Ποιος θελει να χανει την αξιοπρεπεια του και μαλιστα για ενα ατομο που οπως φαινεται το μονο που θελει ειναι να του κανει κακο με τον ενα η τον αλλο τροπο ? Το να δηλωνεις οτι "εχω φαει κολλημα"  ειναι σαν να ακυρωνεις τον εαυτο σου, την ψυχικη σου υγεια, το κυρος και την αξιοπρεπεια σου. Ειναι επισης σαν να ανοιγεις την πορτα σου σε εναν κακοποιο ενω σου εχει ξεκαθαρισει απο το θυροτηλεφωνο οτι θα μπει για να σε βιασει, να σε κλεψει και να σε σφαξει. Οσες αντιθεσεις πλουτωνα, ουρανου και ποσειδωνα και αν εχεις , δεν σε δικαιολογω. Γιατι απλα δεν ειναι σωστο. Και αν συμβιβαστεις με το γεγονος οτι αυτα που σου συμβαινουν σε μια σχεση σου με ενα μαλακισμενο ατομο σου ΑΞΙΖΟΥΝ και τα δεχεσαι και δεν αντιδρας, τοτε μαντεψε. Μαντεψε πως θα καταληξεις. Για ΟΛΗ σου την ζωη θα εισαι ενα θυμα ,δεν θα το ξερεις καν (επειδη για να καταλαβεις οτι εισαι θυμα πρεπει να εχεις αποστασιοποιηθει πρωτα απο την αρρωστημενη κατασταση και πιθανοτατα να το καταλαβεις πολυ αργα αυτο και μετα να χτυπας το κεφαλι σου στην γωνια του κομοδινου ) και αυτο που θα συμβαινει απο δω και μπρος θα ειναι το οτι θα τραβας στην ζωη μονο καταστασεις που θα προωθουν την τωρινη. Με το να εχεις καλη σχεση (γενικοτερα) με ατομα που δεν σου δειχνουν σεβασμο ειναι σαν να εχεις καλη σχεση με τους υδατανθρακες. Καποια στιγμη θα σε καταστρεψουν ανεπανορθωτα. 

 

Σημερα δεχεσαι να σε πατησει καποιος, αυριο καποιος αλλος. Και πιστεψε με γινεται ευκολα συνηθεια. Σημερα ειναι ο γκομενος/γκομενα, αυριο ο εργοδοτης. Μετα ο/η συζυγος. Μετα ο/η συζυγος μαζι με τα ιδια σου τα παιδια. Και μετα θα πεθανεις και θα γελανε ολοι μαζι σου. Μπιτσ, πλιζ.

 

Ας παμε τωρα σε απλες χρησιμες συμβουλες. Η αληθεια ειναι οτι για να ξεπερασεις κατι ,οτιδηποτε, χρειαζονται τεραστια αποθεματα ψυχικης δυναμης. Θα μου πεις που να τα  βρω. Και απαντω ολοι εχουμε, get over it.

 

Βημα 1ο. Απομακρυνεσαι και ξεκοβεις ξαφνικα ΕΝΤΕΛΩΣ απο το συγκεκριμενο ατομο.  Γινεσαι παγος. Βγαζεις φοβερη δηλητηριωδη τοξικη πυωδη μεταλλικη πικρη κακια και την κρατας μεσα σου ωσπου να κανει την πρωτη κινηση. Και κανει την πρωτη κινηση.  Εξηγω. ** Ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι μολις καταλαβει οτι "ξαφνικα" και "allegedly"  εχασες ΠΑΝΤΕΛΩΣ το ενδιαφερον σου για το ατομο του ΟΣΟ στο φτυσιμο και αν σε ειχε, και ειλικρινα να μην ενδιαφερεται καθολου για σενα, θα τον τσουξει σαν ουρολοιμωξη. Θα χασει την γη κατω απο τα ποδια του. Εσυ εκει πρεπει να σταθεις βραχος ομως. Εκει ειναι το δυσκολοτερο κομματι, ακριβως στο πρωτο βημα. Γιατι εκει

σε αυτο το σημειο ακριβως, θα αρχισει να δειχνει ενδιαφερον. Ετσι, ξαφνικα. Αλλα πρεπει να θυμασαι οτι αυτο το κανει για να σε ξαναριξει , να ξαναγινεις το απελπισμενο πουτανακι του. "bitch please, don't get your hopes up" .  Ειναι πολυ κρισιμο αυτο το σημειο και μπορεις να τα καταστρεψεις ολα ετσι ! Δειχνεις παγερη αδιαφορια. Το μονο που επιτρεπεται , και ΠΡΟΣΟΧΗ ξαναλεω , μονο μια φορα, ειναι να του ξεκαθαρισεις οτι εχεις κουραστει απο ολο αυτο και οτι δεν γουσταρεις πλεον. ΠΑΓΕΡΑ. ΑΔΙΑΦΟΡΑ. ΜΕ ΚΑΚΙΑ . Μονο ΕΝΑ sms ,τελεσηδικο. Ουτε επεξηγηση, και ας σου στελνει να βγουμε να μιλησουμε , γιατι δεν απαντας στα sms ,γιατι δεν το σηκωνεις ? Δεν απαντας σε απολυτως τιποτα. Μονο ενα sms που ανακοινωνεις την μελλοντικη σου σταση απεναντι στην θλιβερη του υπαρξη. μπιτσ πλιιιιζ, stop sitting up on his baaaaalls.

 

Βημα 2ο. Διαγραφεις αριθμους, φεις μπουκια, (τσι) μπουκια ,  η - μελια , διεθυνσεις, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Δεν ξανα αναφερεις το ονομα του σε προταση, αν δεν προηγειται η φραση "τον παλιομαλακα"/"την παλιοπουτανα". Οταν τον βλεπεις στον δρομο δειχνεις ποσο υπεροχα περνας και γελας με τους φιλους σου. Δεν τον κοιτας ουτε τυχαια. Ουτε με περιφερειακη οραση, ουτε με αντανακλαση απο τζαμι,καθρευτακι κτλπ. ΤΙΠΟΤΑ

 

Βημα 3ο. Καθε φορα που σκεφτεσαι το συγκεκριμενο ατομο θα κανεις το εξης παιχνιδι μεσα σου. Διαλεγεις 3-4 πραγματα που σιχενεσαι επανω  του και οσα πιο πολλα περιστατικα μπορεις να θυμηθεις στα οποια σε αδικησε και εκανε το αιμα σου να βραζει ,τα νευρα σου κροσια . Ξαναπαιζεις στο μυαλο σου  οβερ εντ οβερ το περιστατικο που ηθελες να του ουρλιαξεις στην μουρη  " i will fucking ruin you , you mother fucking  and father fucking piece of shit ,WHO THE HELL DO YOU THING YOU ARE " αλλα δεν το εκανες για να μην χασεις την ελπιδα να παιχτει κοκο. - καλη πεοδουλη/αιδιοδουλος εισαι και του λογου σου…oh well

 

Βημα 4ο. Βρισκεις αλλο γκομενακι/ατομο να ασχοληθεις. ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ , ο ερωτας με ερωτα περναει που λεει και το ανεκδιηγητο λαικο ασμα , και αυτο ισχυει 100%. Ουδεις αναντικαταστατος. Το βημα αυτο ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ σημασιας αν δεν θες να ξανακυλησεις, μιας και ειμαι σιγουρος οτι θα προσπαθησει να σε φερει στην προηγουμενη κατασταση. Γιατι ναι , πρεπει να το ξερετε αυτο. Αυτου του ειδους τα unemotional ,unavailable, unpredictable κτλπ σε -un-  ατομα, ενθουσιαζονται, ειλικρινα, οταν ερχονται σε επαφη με συναισθηματικους ανθρωπους , με ατομα που δεν ειναι robot και καθαρματα. Επιδιωκουν να βρισκονται κοντα τους , ρουφωντας την ευτυχια (μαζι με τα συκωτια) σαν τα βαμπιρ. Πως ενας νεκροφιλος θελει να γινει νεκροθαυτης? Πως ενας εθισμενος στην μυρωδια την βενζινης θελει να δουλευει σε βενζιναδικο ? κτλπ. Ετσι και αυτα τα τερατα θελουν γυρω τους τετοια ατομα για να τρεφονται απο τα (πλουσια) συναισθηματα τους , μια και δεν προκειται να τα νιωσουν οι ιδιοι ποτε.

 

Βημα 5ο. Για οσους το παιζουν παρθενοραφες και δεν θελουν να ακολουθησουν τον βημα 4ο , προτεινω σαν αντικαταστατο την εργασιοθεραπεια, η την ενασχοληση με καποιο χομπυ.

 

Αυτες λοιπον ηταν οι απλες συμβουλες μου. Οπως ειδατε 5 πραγματακια ειναι , δεν υπαρχουν και πολλοι τροποι. Δυστυχως.

 

Υ.Γ. 1 Εβαζα περισσοτερο "τον" κτλπ , επειδη εχουμε περισσοτερα κοριτσακια ακροατριες εδω . Παρολα αυτα ισχυουν και για τα αγορακια και για τα κοριτσακια αυτα που λεω (σε αντιθεση με το προηγουμε ποστ ). Ακομα και για τα σκυλια -το εχω δοκιμασει.

 

Y.Γ. 2. Σας εχω και τραγουδακι ... http://www.youtube.com/watch?v=jBnPT9_Kj70

 

Υ.Γ. 3. ΠΑΡΑΚΑΛΩ , μην χρησιμοποιησετε αυτη την μεθοδο για να ριξετε το ατομο που σας ταλαιπωρησε !! Ολα αυτα τα εγραψα για να ξεπερασετε καποιον ,το οτι υπαρχει μια μεγαλη πιθανοτητα μετα να τρεχει απο πισω σας , ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην το εκμεταλλευτειτε, ειναι side effect . ΓΙατι ειναι παροδικο, ειναι μεχρι να περασει η ουρολοιμωξη οπως λεω. Μετα θα ειναι το ιδιο τερας. Γιατι αν ξανατυλιχτειτε παλι , εγω δεν θα σκουπιζω τα δακρυα. Θα λεω "told you so ".

 

Υ.Γ. 4. Μπιτσ… ? πλιζ.


Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...