παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Αρκετά τα εμπόδια... Είχα φρικάρει εντελώς... Να έχω δικαιωθεί και να μην μπορώ να λήξω μια κατάσταση λόγω γραφειοκρατίας, που προερχόταν από εσκεμμένη απουσία. Αλλά δεν τα παράτησα ποτέ (Καρκινίσια επιμονή; ) κι έτσι από χτες μπορώ πια να λέω ότι ο τελικός αγώνας έληξε επισήμως με σκορ:

Καρκίνος - Υδροχόος = 10 - 1
(κι αυτό το 1 το δίνω γιατί για λιγο νόμιζε ότι θα μπορούσε να κρυφτεί για να μην πετύχω το σκοπό μου)

Όμως επιτέλους! Κι επισήμως... ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Πωωω ρε παιδιά δεν μπορώ να συγκρατήσω μια άγρια χαρά που νιώθω από εχθές... Αυτή η λατρεμένη Σελήνη στο Σκορπιό να φταίει;

Οι Υδροχόοι δεν είναι που επιζητούν την ελευθερία τους; Να τους την κάνεις δώρο και να μην την θέλουν, πού ακούστηκε; Ενός του χάριζαν γάϊδαρο κι αυτός τον κοίταζε στα δόντια... Γιατί; Να δει αν έχει κάνα σφράγισμα ή μήπως να του βάλει σιδεράκια; Τσάμπα είναι, πάρτον τώρα που γυρίζει, γιατί μετά...   
Κι αυτός ο στρουθοκαμηλισμός (χώνω το κεφάλι μου στο χώμα και νομίζω ότι δεν με βλέπει κανείς) ποιανού ζωδίου είναι; Και μην πείτε του Καρκίνου, γιατί η γράφουσα μονίμως στα "χαρακώματα" ήταν με μεγάλο πείσμα! Βέβαια υπάρχει κι ένας ωροσκόπος Κριάρι, που κι αυτός βοήθησε πολύ στον δυναμισμό, όχι όμως στην επιμονή και στην υπομονή. Οι εκρήξεις οργής που είχα όλον αυτόν τον καιρό λόγω ανυπομονησίας ήταν απίστευτες!

Αλλά ας μην γίνομαι άδικη κι ας μην παίρνω όλους τους Υδροχόους στο λαιμό μου... Άλλωστε έχω και φίλη Υδροχόο που αγαπώ κι εκτιμώ ιδιαιτέρως!  

Γι'αυτό το μηνυματάκι πάει μόνο για τον συγκεκριμένο...
"Φίλε" μου με προκάλεσες πολύ με το κρυφτούλι σου... Όμως στο τέλος το κόλπο δεν έπιασε. Μείνε λοιπόν εκεί στάσιμος στη μιζέρια σου και την αυτοκαταστροφή σου. Εμένα δεν μπόρεσες να με τραβήξεις εκεί κάτω στα χάλια που βρίσκεσαι.  
You can run, but you can't never hide.

http://www.youtube.com/watch?v=cUl4LNEQA7I 
(καθόλου βίντεο, μόνο μουσική... αλλά ιδιαιτέρως αγαπημένη μου μουσική την οποία άκουγα πολύ δυνατά όλο αυτό το διάστημα γιατί κατά περίεργο τρόπο μου έδινε δύναμη και πείσμα, ντόπααααααα! )

ΥΓ. Κρόνε, με τσάκισες δραματικά όταν περνούσες από τον Καρκίνο. Αν είναι όμως από την τωρινή σου θέση να μου φέρνεις πάντα τέτοια ευχάριστα, πες το μου να σταματήσω να σε βρίζω.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...