παρακαλώ περιμένετε...

Έκλειψη και Οίκοι

  • faith @ 23.06.2010 17:51
    κι εγώ την ίδια απορία έχω, τι μέλλει γενέσθαι...ωροσκόπος Καρκίνος πρώτες μοίρες... Δεν καταλαβαίνω και πολλά αλλά στις ετήσιες προβλέψεις τα γράφει διαφορετικά και μόλις προέκυψε στη ζωή μου αναπάντεχα ακριβώς αυτό το σενάριο για μεθαύριο Παρασκευή:
    "Οι εκλείψεις 15/1, 26/6 και 11/7 είναι σημάδια τόνωσης της εικόνας σου, είναι τα highlights στα οποία πρέπει να εστιάσεις για να ακουστεί η φωνή σου σε ένα συνέδριο των 12 ζωδίων στο οποίο θεωρείσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Αν όμως από το πουθενά κάνεις την έκπληξη και φανείς στην είσοδο του συνεδρίου με ένα πανάκριβο σπορ αυτοκίνητο, ένα λαμπερό ρούχο, το αστραφτερό σου χαμόγελο, το/η σύντροφο των ονείρων σου στο πλάι σου και το κύρος που σου προσδίδει η επαγγελματική σου επιτυχία, τότε οι πόρτες θα ανοίξουν μόνο για εσένα. Όλα τα παραπάνω θα γίνουν αν πιστέψεις στον εαυτό σου και πάρεις τα ηνία της ζωής σου στα χέρια σου. Itʼs showtime my little cancer!!!!"
     
     
    Τελικά τι???
     
  • faith @ 23.06.2010 18:44
    φυσικά εξαιρείται το πανάκριβο σπορ αυτοκίνητο απ'την εικόνα   
    Απλά προέκυψε επαγγελματική συγκέντρωση για την οποία σκοπίμως δεν είχα ενημερωθεί και στην οποία θα εμφανιστώ μετά του συζύγου απροειδοποίητα για κάποιους που μου σκάβουν το λάκο τελευταία...θα ανοίξει τελικά καμιά πόρτα ή θα μας φάει το μαύρο φίδι και θα αναπαραχθεί τρισευτυχισμένο στο λάκο μας? Καμιά βοήθεια pleazzzzze αγαπητό stardome? 
  • faith @ 25.06.2010 00:07
    δυστυχώς καμιά βοήθεια   
    και καιγόμαστε...αύριο το show για μένα. Τρέμω λέμε.

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...