παρακαλώ περιμένετε...

TOOOSO STON KOSMO TOU I EPESA STIN PERIPTWSI??

  • mparmpounaki @ 10.06.2010 02:39
    ΕΜ ΤΙ ΝΟΜΙΣΕΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ..ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΖΥΓΟΙ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΑΙΓΟΚΕΡΩ? ΣΥΜΠΑΘΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥ "ΕΙΔΟΥΣ" ΣΟΥ..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ..
    ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΒΓΑΖΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΩΣ ΖΥΓΟς ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΩ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ..ΠΟΥΦΦ!
  • alfakappa @ 10.06.2010 03:26
    ama aftoi oi antres! mia zwh anwrimoi 8a einai ( kai aneksarthtws zwdiou ).Deikse tou oti exeis perash sto antriko fylo...en anagkh vale kai ena filo na to paiksei 8aumasths sou kai pisteuw pws 8a piasei...aa...kai deikse aneksarthth oso mporeis,gia na mporesei na se kunhghsei ekeinos...kai ti na pw?? good luck!
  • Loveal5 @ 10.06.2010 16:35
    mparmpounaki δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο για τους άντρες και τις γυναίκες,πάντως εγώ ως γυναίκα θέλω σταθερότητα,ασφάλεια, αλλά και να μην θεωρώ τον αλλο δεδομένο+να συμφωνεί σε όλα μαζί μου  γιατί αν συμβεί αυτό,έχω φύγει (εγώ τουλάχιστον..) Θέλω να με νοιάζεται,να με αγαπά και να μου το δείχνει αλλά να μην τον κάνω και ότι θέλω,να ξέρει να λέει και ΟΧΙ αν κάτι δεν του αρέσει,να μαστε μαζί αλλά να χει την δική του προσωπικότητα να μην τον κάνω ότι θέλω..Επίσης οι ζυγοί βαριούνται τα ίδια και τα ίδια,θέλουν ανανέωση,εκπλήξεις και να βρεις τον τρόπο να κρατάς το ενδιαφέρον τους ζωντανό,να μην σε βαρεθούν και να μην είσαι προβλέψιμος/η γιατί αν αισθανθούν ότι "σε έχουν"  τότε ψάχνουν κάτι άλλο να τους ανακινεί το ενδιαφέρον...Κάνε και λίγο τη δύσκολη,όπως λέει η alfakappa παραπάνω..
  • lucil @ 11.06.2010 10:46
    Loveal5, από την δική σου πλευρά , του έχεις  δείξει το ενδιαφέρον  σου και  τις προθέσεις σου.ο  καρκίνος  άντρας απ'ότι έχω   καταλάβει δεν θέλει  και  πολύ κυνηγητό   και καλά..
    κατα κάποιον  τρόπο θα έλεγα ότι σε  τεστάρει., η γνώμη  μου  είναι  να  του δείξεις  λίγο  αδιαφορία, σαν  να μην συμβαίνει τίποτα. ο καρκίνος μπορεί  να είναι στον κόσμο του και  να ταξιδεύει  αλλού, όταν όμως του δείχνεις λιγότερη  προσοχή απ'όσο  θα ήθελε, τότε τρελαίνεται!!!
  • Loveal5 @ 12.06.2010 00:35
    Βλέπω 2 μέλη που μου προτείνουν το ίδιο..Αδιαφορία..Κάπου είχα διαβάσει ότι στον καρκίνο δεν πιάνει αυτό,καθότι τρομερά ανασφαλής θέλει την επιβεβαίωση συνεχώς και όταν δεν την βρει πάει αλλού..ΙΣΧΥΕΙ εσείς που ξέρετε καλύτερα από ζώδια/ανδρική ψυχολογία??
    Δεν έχω και άλλη επιλογή όμως,δεν γίνεται να είμαι για πολύ σαυτή τη φάση,σπάνε τα νεύρα μου και δεν παίρνει χαμπάρι,νομίζει ότι δεν τρέχει και τίποτε που δεν απαντά και εμφανίζεται όποτε θέλει και είμαι εγώ αυτή που γκρινιάζω,έλεος..Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές!!
  • lucil @ 14.06.2010 13:48
    φιλη μου Loveal5, η αλήθεια  είναι ότι σε μια  σχέση  ο καρκίνος στην αρχή  είναι  φοβερά ανασφαλής  και καχύποπτος .μόλις  νοιώσει  την σιγουριά ,τότε χαλαρώνει  και εκδηλώνει  τα αισθήματα του , γι'αυτό όπως είχα αναφέρει , σε "τεστάρει", εξάρχής  φοβάται μήπως πληγωθεί και γίνεται  επιφυλακτικός.Όταν ερωτευτεί ΄΄ομως αληθινά, όλα αυτά είναι  περαστικά.Εφόσον σε δέχτηκε από την αρχή , σε θέλει.Λίγο  υπομονή , μέχρι ενός  ορίου  βέβαια,ειδάλλως " αδιαφορία".

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...