παρακαλώ περιμένετε...

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙΑ??

  • Gourounaki @ 04.06.2010 12:00
    ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΒΑΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΧΝΕΙ ΕΝΑ ΖΩΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΩΔΙΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΛΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΤΑ ΖΩΔΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΩΔΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ.ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.
  • lucil @ 04.06.2010 15:50
    Gourounaki,  συμφωνω  μαζι σου, και  μην ξεχναμε οτι  καθε χαρακτήρας διαμορφώνεται σε διαφορετικό περιβάλλον , και καθενας ξεχωριστά έχει διαφορετικά βιώματα.Σίγουρα δεν συγκρατεί  κάποιος τα καλά, αλλα τα αρνητικά ενός χαρακτήρα.όταν όμως  θεωρεις οτι σου συμπεριφέρονται τέλεια με τον τροπο που θες , τότε ίσως όλα να είναι καλά, και να παραβλέπεις οτιδήποτε σ'ενοχεί..
  • UNDERCOVER @ 04.06.2010 16:42
    η μεγαλυτερη ευθυνη που εχει ενας ανθρωπος στην ζωη του ειναι να μεγαλωσει σωστα ενα παιδι εφοσον το φερει στον κοσμο...Σωστα πανω απο ολα ειναι να του δωσει κοινωνικη μορφωση..Εμενα οι γονεις μου μπορει να με εκαναν επιστημονα αλλα με εμαθαν να αγαπαω ...
    και ειναι ανθρωποι χωρις  πανεπιστημια πτυχια και λεφτα....
    ο ανθρωπος  που ημουν μαζι του...καρκινος με μεγαλη ευαισθησια...με πατησε και με σκοτωσε...μεγαλωσε ομως με μορφωμενουσ γονεις , που του διδαξαν οτι σημασια στη ζωη εχει να παιρνεις.....
    συμπερασμα? ας μην ψαχνουμε στα ζωδια...καλυτερα αντι για χαρτη να κοιταμε πωςμεγαλωσε ο καθενας...γιατι οσα τριγωνα και να εχει .....αν δεν εχει τη βαση να τα αναδειξει...ειναι απλα χαμενα!!! η αστρολογια ειναι τασεις μονο!!!!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...