παρακαλώ περιμένετε...

paidia eimai asxeth kamia boh8eia

  • fereniki @ 14.03.2010 15:16
    Πρωτα απ' ολα ξεκινας απο τα αστρομαθηματα, για να μπορεσεις σε λιγο καιρο να διαβαζεις μονη σου τον γενεθλιο χαρτη σου !
    Ο Ηλιος συμβολιζει την προσωπικοτητα, την ατομικοτητα, τον πατερα. Εσυ εχεις τον Ηλιο σου στον Καρκινο κατι που σημαινει εντονα συναισθηματα σε ολους τους τομεις, προσκολληση στην οικογενεια, πιστη, φροντιδα, ευαισθησια. Ο Ηλιος στον 8ο οικο ειναι στον οικο του Σκορπιου και δινει την εικονα του ελκυστικου.
    Η Σεληνη συμβολιζει το ενστικτο και το ασυνειδητο. Εχεις Σεληνη στον Τοξοτη δηλαδη η αναγκη για γνωση και νεες εμπειριες ειναι το Α και το Ω και κανει τα ατομα ανεξαρτητα πνευματα.Ομως επειδη ειναι στον 1ο οικο, παιρνει χαρακτηριστικα και απο τον Ωροσκοπο δηλαδη τον Σκορπιο.
    Ο Ερμης συμβολιζει την επικοινωνια και την νοοτροπια. Με τον Ερμη στον Λεοντα που εχεις εισαι προικισμενη με αρχηγικες ικανοτητες, ισχυρη θεληση και αισιοδοξη διαθεση. Συνανταται σε ωροσκοπια καλλιτεχνων αυτη η οψη !
    Η Αφροδιτη εχει να κανει με τον ερωτα, την αγαπη και την συντροφικοτητα. Η Αφροδιτη στον Καρκινο[οπως εσυ] κανει το ατομο να αγαπαει το σπιτι και να δημιουργει γοητευτικο σπιτικο περιβαλλον .
    Το Μεσουρανημα εχει να κανει με την επαγγελματικη καταξιωση και βρισκεται παντα στον 10 οικο. Με Μεσουρανημα στον Λεοντα κανεις γιγαντιαια σχεδια, θελεις να εισαι παντου πρωτη !
    Ο Αρης εχει να κανει με την σεξουαλικοτητα, ειναι ο πλανητης της δρασης και της ενεργητικοτητας. Ο Αρης στον Ταυρο δηλωνει υπομονη και επιμονη, αλλα και πεισμα και ισχυρογνωμοσυνη.
    Ο Κρονος ειναι περιορισμος, συγκεντρωση, εκει που θα αγωνιστουμε για να αποκτησουμε πληροτητα, συμβολιζει τον Δασκαλο.Ο Κρονος στον Υδροχοο παραδοξως ειναι ευνοικη θεση και δινει στο ατομο σπουδαιες ιδεες, στα μειον η απαισιοδοξια και ο δογματισμος.
    Ο Β.Δεσμος ειναι το πεπρωμενο, το καρμα, τι ζωδιο θα μπορουσαμε να ημασταν σε προηγουμενη ζωη. Β Δεσμος στον Τοξοτη.
    Ο Ωροσκοπος σου ειναι στον Σκορπιο και κανει συνοδο με τον Πλουτωνα, οποτε χρωματιζει το ωροσκοπιο με πλουτωνια στοιχεια, δηλαδη ειναι εντονα τα σκορπισια χαρακτηριστικα. Και σε συνδυασμο και με τον Ηλιο σου στον 8ο οικο γινεσαι πολυ Σκορπιος !
    Μην ξεχασεις να δεις στον χαρτη σου αν υπαρχει διπλα στους πλανητες η ενδειξη'' R ''. Ειναι οι αναδρομοι πλανητες και υπαρχει σχετικο αρθρο στα αστρομαθηματα.
    Οι πλανητες Ουρανος-Ποσειδωνας[ στον Αιγοκερω]και Πλουτωνας[στον Σκορπιο] ειναι εξωτερικοι πλανητες, οποτε δεν γραφω γενικα χαρακτηριστικα, γιατι αφορουν μια ολοκληρη γενια και οχι τον καθενα ξεχωριστα.
    Επισης σε εναν χαρτη παντα κοιταμε τις θετικες οψεις δηλαδη το τριγωνο[120ο], το εξαγωνο[60ο] και την συνοδο[0ο]. Οπως επισης και τις αρνητικες οψεις δηλαδη την αντιθεση[180ο] και το τετραγωνο[90ο].
    Πιστευω να ξεμπλεχτηκες καπως, τουλαχιστον για αρχη ! Διαβασε τα Αστρομαθηματα !

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...