παρακαλώ περιμένετε...

ploutwnas

  • elinamale @ 13.03.2010 21:47
    Κι εγώ στον 7ο τον έχω. Ο πλούτωνας στον σκορπιό είναι στο ζώδιό του. Λειτουργεί άνετα. Δίνει δύναμη αναγέννησης κλπ. Βέβαια, στον 7ο οίκο δεν είναι ό,τι καλύτερο. Επηρεάζει τις σχέσεις σου με τους άλλους [συνεργάτες, συντροφους κλπ], τους οποίους προσπαθείς να τους ελέγξεις και λειτουργείς με κτητικότητα, πάθος και ακραία συναισθήματα. Συνήθως στον 7ο οίκο ο πλούτωνας δίνει σειρά πολλών ερωτικών δεσμών. Ίσως να το έχεις γλιτώσει λόγω του σκορπιού που είναι συντηρητικός.
    Καλή μου, η αλλαγή στα ερωτικά σου θα έρθει μόνο αφού αλλάξεις τον εαυτό σου. Η επανάσταση ξεκινά από μέσα. Το μήνυμα του πλανήτη στον οίκο αυτόν είναι να μάθεις να σχετίζεσαι με συντροφικότητα, να ακούς και να σέβεσαι τους άλλους με τους οποίους συμπορεύεσαι. Όσο δεν εννοείς να το μάθεις, θα αναρωτιέσαι τι συμβαίνει και το ίδιο θα επαναλαμβάνεται μέχρι να το εμπεδώσεις. Κι αυτή η μάχη δεν αφορά κανέναν άλλο, είναι όλη δική σου! Καλή δύναμη!
  • athianalis @ 13.03.2010 22:24
    seuxaristw para polu.outws i allws logw twn piesewn pou dexomai ton teleutaio kairo ,niwthw oti allazw..exoun allaksei kai allazoun ta panta gurw mou..opote thelw den thelw prepei na allaksw kai egw..

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...