παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΖΩΗΣ
Άκουσα το παρακάτω και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας:

"Ήταν κάποτε ένας βασιλιάς, με μεγάλη εξουσία. Όπως όλοι οι άνθρωποι, είχε μέρες που αισθανόταν δυστυχισμένος κι άλλες που ήταν χρούμενος. Σκέφτηκε λοιπόν κάποια στιγμή, αν υπάρχει τρόπος να εξασφαλίσει ότι θα είναι συνεχώς χαρούμενος. Πήγε λοιπόν σε κάποιον που είχε τη φήμη μεγάλου σοφού, και του ζήτησε αυτό ακριβώς. Ο σοφός του είπε : "Δεν μπορώ να σου εξασφαλίσω εγώ την ευτυχία. Πάρε όμως αυτό το δαχτυλίδι, και να βλέπεις τι γράφει κάθε πρωί που θα ξυπνάς."

Ο βασιλιάς κοιμήθηκε χωρίς πολλά κέφια - δεν του άρεσε η απάντηση του σοφού. Ξύπνησε μουρτζούφλης και με άσχημη διάθεση. "Ουφ, δεν νιώθω καθόλου καλά." Κοίταξε όμως το δαχτυλίδι κι αυτό έγραφε : KI AYTO ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. "Α, με παρηγορεί κάπως αυτό. Για να δούμε τι θα έχει να μου πει αύριο".
Το βράδυ τον βρήκε σε χειρότερη κατάσταση από την προηγούμενη-όλα είχαν πάει στραβά την ημέρα εκείνη. Με το που ξύπνησε όμως, γύρεψε το δαχτυλίδι για να δει αν θα του έδινε ελπίδες για την ημέρα που ξεκινούσε. Και διάβασε : ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Το επόμενο βράδυ, έπεσε για ύπνο ανάλαφρος. Η μέρα είχε πάει πολύ καλά. Κι όταν ξύπνησε το πρωί, σκέφτηκε : "Για τη στενοχώρια με παρηγόρησε το δαχτυλίδι. Για να δούμε τι θα μου λέει σήμερα που σηκώθηκα χαρούμενος!". Το άρπαξε με χαμόγελο, γεμάτος προσμονή - και διάβασε : ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...