παρακαλώ περιμένετε...

ενεργοποιηση πλουτωνα στον 1ο?

  • spgirl @ 20.10.2009 15:57
    exw kai gw ta idia akribws stoixeia sto xarti mou...auti i antithesi 1-7 oikou einai basanistirio...
  • nanouli @ 20.10.2009 18:16
    δηλαδη spgirl εσυ πως εχεις αντιληφθει την επιδραση της ως τωρα,αν εχεις διαπιστωσει καποια διαφορα?γιατι εγω τον τελευταιο καιρο ειμαι στα προθυρα καταθλιψης χωρις ουσιαστικα να υπαρχει συγκεκριμενος λογος.. Α κ κατι ακομα,η ενεργοποιηση της εκλειψης στην μοιρα της αφροδιτης σου στον 8ο ειχε τελικα καποια επιπτωση σε εσενα? Γιατι προφανως θα ειμαι η εξαιρεση των οσων λεγονται οτι γινονται αφου ουδεμια αλλαγη υπηρξε στην ως τωρα ανιαρη κατασταση.. Αυτα
  • spgirl @ 20.10.2009 18:50
    nanouli, pesane mesa osoi me elegan gia tin ekleipsi stin moira tis afroditis mou...nomizw oti itan o dreamshow (signwmi an kanw lathos sto onoma) pou mou elege gia tin ekleipsi auti: nea sxesi, arpagi eukairias se spoudes ktl...
    twra pou energopoiithike i ekleipsi, egina dekti se metaptixiako programma kai exw mia sxesi pou me kaliptei se polla, par olo pou iparxei apostasi metaksi mas...
    i antithesi pou exw - opws kai si- sto 1-7 oiko einai kathoristiki, kai twra noiwtheis etsi giati o ploutwnas se epidra rizika...ma pernaei o ploutwnas sto 1o sou oiko, logiko de einai? tha allakseis antilipsi zwis, auto einai sigouro...
  • nanouli @ 20.10.2009 23:49
    χαιρομαι για σενα! απλα το θεμα ειναι οτι ο πλουτωνας ειναι στον 1ο οικο μου εδω κ μερικα χρονια (ωροσκοπος 17η τοξοτη),δεν ειναι οτι περασε τωρα οποτε να επιρεαζει κατι διαφορετικο..γι αυτο ρωταω αν επειδη πλησιαζει σε αντιθεση με τον ηλιο μου στην 7η του καρκινου ενεργοποιειται η λειτουργια του τωρα γιατι πως αλλιως να αποδωσω την τωρινη αλλαγη της διαθεσης μου..κ ο κρονος απεχει ακομα απο το να τετραγωνισει τον ηλιο μου αρα ουτε εκει! σε ζαλισα ε! καποιος απο τους αστρολογους ?
  • MichalisVafeias @ 21.10.2009 17:03
    nanouli, ο Πλούτωνας βρίσκεται πράγματι στον 1ο οίκο σας για πολλά χρόνια, αυτό όμως δεν σημαίνει για όλο αυτό το διάστημα που μένει εκεί θα βιώνετε συνεχώς ένταση και μεταμορφωτικές εμπειρίες. Ο Πλούτωνας ενεργοποιείται και γίνεται αισθητός όταν αγγίζει ένα προσωπικό πλανήτη σας ή την ακμή κάποιου οίκου στο χάρτη σας. Για παράδειγμα άγγιξε τον ωροσκόπο σας τόσο στις αρχές του 2002, όσο και στο διάστημα Νοεμβρίου 2002 - Φλεβάρη 2003.
    Η διέλευση του Πλούτωνα πάνω από τον Ήλιο σας σίγουρα θα είναι μια από αυτές τις περιόδους. Χωρίς να γνωρίζω την μοίρα που βρίσκεται ο Ήλιος σας στον Καρκίνο ή τον γενέθλιο χάρτη σας, για να μπορώ να σας το προσδιορίσω και χρονικά, το βέβαιο είναι πως αυτό που ζητάει ο Πλούτωνας είναι μια συνολική αλλαγή της ταυτότητας σας (Ήλιος). Τα θέματα που επηρεάζει η διέλευση είναι προφανώς οι διαμάχες που θα προκύπτουν ανάμεσα στην δικιά σας ανάγκη να έχετε απόλυτη εξουσία (Πλούτωνας) στη δράση σας (1ος οίκος) και στην σημασία (Ήλιος) που έχουν για εσάς οι διαπροσωπικές σχέσεις (7ος οίκος).
    Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει πως όλες οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα εμπεριέχουν παιχνίδια εξουσία και εντάσεις. Ή πως οι συνθήκες που διαμορφώνονται (ίσως μέσα από τις σχέσεις με τον πατέρα ή την οικογένεια γενικά) σας πιέζουν να ανεξαρτητοποιηθείτε πλήρως. Μην ξεχνάμε πως ο Πλούτωνας είναι ένας πλανήτης που δρα υπόγεια, άρα μην αποκλείσετε την πιθανότητα να αποτραβηχτείτε από τον κόσμο και την κοινωνικότητα για κάποιο χρονικό διάστημα. Με τον Πλούτωνα κυριολεκτικά βλέπουμε παντού εχθρούς και μερικοί δεν το αντέχουν αυτό.
    Τέλος για να σας αποκαλέσει κανείς Πλουτώνια πρέπει να έχετε σημαντικούς πλανήτες στο Σκορπιό ή ωροσκόπο Σκορπιό ή όψεις Πλούτωνα με σημαντικούς πλανήτες.
    Ελπίζω να λύθηκαν, έστω και σε επιδερμικό στάδιο κάποιες απορίες σας.
  • nanouli @ 21.10.2009 19:17
    Ευχαριστω πολυ κυριε Βαφεια! Οντως λυθηκαν αρκετα οι αποριες μου απο την απαντηση σας. Ειδικα αυτο που ειπατε για το αποτραβηγμα απο τον κοσμο κ την κοινωνικοτητα για καποιο χρονικο διαστημα ειναι πολυ ευστοχο αν κ ισως ειναι ακομα νωρις να μιλησω αφου η ακριβης αντιθεση με τον ηλιο μου εχει ακομα λιγο καιρο για να συμβει. Ευχαριστω κ παλι!

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...