παρακαλώ περιμένετε...

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ........

  • mariscorpion @ 10.06.2009 17:48
    Καρκίνος με σκορπιό????? Σε λυπάμαι.... πολύς πόνος !!!!!
    Ενεργοποιήσου και βγες με φιλικές παρέες που περνάς όμορφα και σιγά σιγά θα πονά λιγότερο η απουσία! Μακάρι κάποτε να γίνει Γλυκιά ανάμνηση, γιατί υπάρχει και περίπτωση να γίνει απομυθοποίηση και να λυπηθείς για τον χρόνο που έχασες νοσταλγώντας......!!!!!!!!
    Έρχονται καλύτερες μέρες, πίστεψε το!!!!!
  • MARIAH @ 10.06.2009 19:30
    σαν Καρκίνος με σελήνη στο Σκορπίό συμφωνώ με τα πιο κάτω..... πάτα το πλήκτρο del και γύρισε σελίδα.... δύσκολο μεν για σένα αλλά όχι ακατόρθωτο

  • vAIRsiFIRE @ 10.06.2009 19:38
    http://www.youtube.com/watch?v=U8-4oxocnUo
  • sideways @ 10.06.2009 19:51
    sorry, asxeto.
    mariah, karkinos me selini sto skorpio k oroskopo toxoti?
    mia ap ta idia, pes mou kiolas oti ayto to mati einai diko sou k tha sou ferw ena cd me paidika tragoudia mia pagwmeni mpyra k ena eisitirio gia amsterdam.
    cheers sideraki, xalaraaa...
  • MARIAH @ 11.06.2009 00:12
    bingo sideways !
    το μάτι είναι δικό μου οπότε στείλε τα δωράκια μου !
    τι πιο συντραρακτικό από το ν΄ακούω "μια ωραία πεταλούδα" στο αγαπημένο μου Amsterdam και να βλέπω τις πολύχρωμες τουλίπες στη Floriade πίνοντας παγωμένη μπύρα...... βουλωμένο γράμμα διαβάζεις !

  • sideways @ 11.06.2009 02:22
    ok mourlokomeio tha frontisw na ta laveis. afou kolllises lekseis opws "syntaraktiko" k "mia wraia petalouda" se mia protasi to aksizeis.
    wraio mati etsi k alliws.
  • SIDERO @ 11.06.2009 14:37
    Σας ευχαριστώ όλους. Μariah έχω πατήσει άπειρες φορές το del μα δεν γίνετε τίποτα, Βγαίνω με φίλους , έχω απαγορεύσει τους φίλους να μου μιλάνε γι αυτόν , αποφεύγω να πηγαίνω σε μέρη που συχνάζει, τα έχω κάνει όλα μα δεν γίνετε τίποτα. Υπάρχου στιγμές που ονειρεύομαι και σκέφτομαι πως μ αγαπάει αν και ποτέ δεν μ αγάπησε. Ξέρω? ξέρω ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Αν μου το λέγε κάποιος άλλος πως ζει και σκέφτεται με το δικό μου τρόπο θα τον κορόιδευα, θα το θεωρούσα τρελό και κολλημένο, ντρέπομαι που δεν μπορώ να απαλλαγώ απ όλε τις σκέψεις μου που με γυρίζουν στο παρελθόν.
  • Stargazer @ 11.06.2009 16:07
    Sidero, από πέρσι που μπήκε ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, είσαι στη φάση τετραγώνου του Πλούτωνα με τη γενέθλια θέση του. Αυτό που περιγράφεις είναι μία από τις συνηθισμένες καταστάσεις για αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα για άτομα που είτε έχουν έντονο το στοιχείο του Σκορπιού στο χάρτη τους όπως εσύ ή είχαν μέχρι τότε αγνοήσει παντελώς τον Πλούτωνα. Διάβασε στα αστρομαθήματα τα άρθρα για τον Πλούτωνα και θα καταλάβεις.

    Αυτή τη στιγμή είσαι σε κατάσταση πένθους και δεν δραματοποιώ καθόλου τα γεγονότα. Σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα. Δεν μπορείς δηλαδή να πεις ότι για έναν θάνατο πρέπει να θρηνούμε έναν χρόνο, για έναν χωρισμό τρεις μήνες κ.ο.κ. Θα σου πάρει όσο χρόνο χρειαστεί. Αυτό που μπορείς να κάνεις εσύ δεν είναι να εκβιάσεις τη θεραπεία, αλλά να αποδεχτείς ότι είσαι άρρωστη. Θα σηκωθείς αύριο το πρωί και θα πεις: Ναι, έχω πένθος, αρνούμαι να υποκριθώ τη χαρούμενη και την ευτυχισμένη και δεν με νοιάζει αν όλος ο υπόλοιπος κόσμος με θεωρεί τρελή και υπερβολική. Θέλω να θρηνήσω κι έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω και δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν.

    Το φοβερό με τον Πλούτωνα είναι ότι σε ρίχνει σε τέτοια σκοτάδια που συνηθίζει τόσο πολύ το μάτι σου ώστε δεν βλέπεις το φως. Που υπάρχει, όμως, και κάποια στιγμή το βλέπεις, 100%, εγγυημένα πράγματα. Απλά ο θρήνος είναι κι αυτός ένα κομμάτι της ζωής και θέλει κι αυτός το μερίδιό του. Οπότε, να μην ντρέπεσαι καθόλου.
  • SIDERO @ 11.06.2009 16:41
    Ευχαριστω stargazer. Βαρεθηκα να πενθώ, βαρέθηκα τα μαύρα. Θέλω χρώματα κι αρωματα. Θα φυγει ο Πλουτωνας δεν θα φυγει?
  • spgirl @ 11.06.2009 21:39
    akrivws to idio pernaw kai gw...penthw gia kati pou kratise ligo kai distixws epirease mono emena, oxi auton... autos agapise kai einai kala, kai gw edw na skeftomai oti kapoios sto simpan mou eklepse tin eutuxia...
    ara, san karkinos me wroskopo aigokerw, einai fisiko auto pou zw...kai gw thelw na figw apo ta skotadia alla de blepw ti akri tou tounel...apla perimenw tin imera pou tha ksipnisw kai apla de tha skeftomai tin xameni mou eutuxia...
  • SIDERO @ 12.06.2009 09:31
    Το περίεργο είναι πως είναι και αυτός καρκίνος. Μπορει καποιος να μου πει πόσο θα κρατήσει η κατάσταση? Ποσο καιρο ακόμη θα με επιρεάζει ο Πλουτωνας?
  • vAIRsiFIRE @ 12.06.2009 10:10
    Αχ αυτος ο πλουτο...
  • Stargazer @ 12.06.2009 16:32
    Sidero, όσον αφορά στο τετράγωνο με τη γενέθλια θέση του, ουσιαστικά μιλάμε για τη φετινή χρονιά, όπου έχει να κάνει άλλα δύο περάσματα από τη συγεκριμένη μοίρα. Από του χρόνου σιγά σιγά, ξεμπερδεύεις. Θα σε απασχολήσει ξανά όταν θα πλησιάσει τη μοίρα του Άρη σου και του Ήλιου σου, που βρίσκονται σε τετράγωνο σε παρορμητικά ζώδια. Δεν σημαίνει ότι θα ξανασυμβεί το ίδιο βέβαια, έτσι;
  • SIDERO @ 12.06.2009 17:34
    Stargazer ευχαριστω και πάλι. Διάβασα τα άρθρα για τον Πλούτωνα και κατάλαβα αρκετά πράγματα, σε καποια σημεία νόμιζα πως γράφονται κάποα πράγματα για μένα πρωσοπικά. Ευχαριστώ.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...