παρακαλώ περιμένετε...

ΕΝΑΣ, ΑΛΛΑ... ΛΕΩΝ???

  • penthesilia @ 05.04.2009 20:59
    άκου, μην κοιτάς ζώδια, αλλά θα σου πω κάτι για όσους έχουν στο λέοντα πολλά στοιχεία, όπως και εγώ. χαλάρωσε και μην γκρινιάζεις για τίποτα. έτσι και αλλιώς αν ενδιαφέρεται για σένα δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε κάνει βασίλισσα. επέδειξε την βασιλική σου συμπεριφορά και μην κακομοιριάζεις ποτέ. δεν υπάρχει λόγος, η ζωή είναι μικρή. το απεχθανόμαστε περισσότερο και από την απενταρία. επίσης μην δείξεις αχαριστία. αυτά. εύκολα, ε;;; στα λέω γιατί έχετε μια τάση οι καρκίνοι να είστε λίγο γκρινιάρηδες και μιζεριάζετε αναίτια. τώρα, δείξε και εσύ τις απαιτήσεις σου και μην αφήνεις να σε καπακώνει συνέχεια: θα ισοπεδωθείς. είναι σαρωτικός ε;;;πότε γεννήθηκε;
  • sweetdreams @ 05.04.2009 21:43
    ευχαριστω!! εχεις τοσο δικιο!!
    ηδη με κανει και νιωθω βασιλισσα, αρκετες φορες.. εξαλλου ειναι ωραιο να στεκεσαι διπλα σε εναν βασιλια...
    καποιες αλλες, χανεται.. κι ενω ζηταει επικοινωνια, δηλωνει κλειστος ανθρωπος... εχει επισης δηλωσει οτι θελει χρονο για να ανοιχτει, ενω με διεκδικησε πολυ δυναμικα... δεν μιλαει για το τι νιωθει, λες και ειναι απλα
    συγκρατημενος..
    δειχνω κατανοηση σε ολο αυτο, και μου δειχνει οτι το εκτιμα!!!
    ωστοσο κανω τεραστια υπομονη, για να μην του δειξω οτι με ενοχλει..
    ναι, δεν θελω να βγαλω τις ανασφαλειες μου.. τον τελευταιο καιρο το εχω δουλεψει αρκετα αυτο..
    εχει γεννηθει 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ...
  • penthesilia @ 05.04.2009 21:55
    και εγώ 23 Ιουλίου! για λέγε, τι χρονολογία και αν ξέρεις την ώρα... και θα σου πω μετά λεπτομέρειες!
  • sweetdreams @ 05.04.2009 22:13
    23/07/1978

    δεν ξερω ωρα, μονο δεδομενο ο ωροσκοπος που ειναι λεων....
  • penthesilia @ 05.04.2009 22:32
    ναι αλλά χρονολογία; και εσύ;
  • sweetdreams @ 05.04.2009 22:40
    ειναι γεννημενος στις 23/07/78
    κυριως θα ηθελα να μαθω πως σκεφτονται οι λεοντες..
    τι ζητουν, τι ψαχνουν.. τι αναζητουν σε μια σχεση... στη ζωη τους γενικοτερα..
    π.χ. για τους υδροχοους, ξερω πολυ καλα...
    αλλα απο λιονταρια, δεν ξερω κανεναν............
  • gb488 @ 05.04.2009 23:04
    sweetdreams, εγώ δε θα καταθέσω άποψη για τους λέοντες, απλά είδα το ποστ σου κι έριξα και μια ματιά στο χάρτη του (εντελώς επιφανειακά), τον οποίο βέβαια χωρίς να γνωρίζεις την ώρα γέννησης μπορείς να δεις μόνο προσεγγιστικά. Δηλαδή κάνεις κάποιες δοκιμές προκειμένου να σου βγαίνει ωροσκόπος λέων και βλέπεις στο περίπου.
    Τέλος πάντων, επειδή πολυλογώ πάλι, ήθελα απλά να σου πώ ότι θα ήταν καλό (ενδιαφέρον μάλλον) να μάθεις την ώρα γέννησης του και να δεις το χάρτη του γιατί όχι μόνο δεν έχει τους περισσότερους πλανήτες του στο λέοντα, αλλά παίζει να μην είναι και λέων! δηλ αν έχει γεννηθεί στις 8 το πρωί είναι καρκίνος (!), αν έχει γεννηθεί στις 8.30 είναι λέων!
    αυτά βέβαια με την υπόθεση ότι έχει γεννηθεί Ελλάδα, αθήνα.
    Έχει Ερμή και κρόνο στο Λέοντα όπως ίσως ήδη σου'χει πει.
  • penthesilia @ 05.04.2009 23:09
    λοιπόν, ο καλός σου ανάλογα την ώρα μπορεί να εχει ήλιο στον καρκίνο ή στον λέοντα....επίσης έχει σύνοδο με τον Δία και σου παραθέτω το απόσπασμα αυτό από τα αστρομαθήματα:
    "Ήλιος σε σύνοδο με Δία: Όψη που έλκει σαν μαγνήτης αυτό που θέλει ακριβώς την στιγμή που το χρειάζεται. Ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες είναι τυχερός από την φύση του. Δεν λυπάται το χρήμα, αλλά είναι γενναιόδωρος και με τους φίλους του. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό του και τις δικές του δυνάμεις, του φέρνει πάντα παραπάνω απʼ όσα χρειάζεται. Κέρδη μέσω του πατέρα."
    και σύνοδο ερμή με Κρόνο:
    Ερμής σε σύνοδο με Κρόνο: Μπορείς να δεις κάτι στην τελική του μορφή, ενώ είναι ακόμα μια αφηρημένη ιδέα στον αέρα. Όψη καλή για αρχιτέκτονες, μηχανικούς, σχεδιαστές και κάθε είδους κατασκευαστές. Μπορεί να καθυστερήσει λίγο την επαγγελματική αναγνώριση, αλλά με προσεχτικό προγραμματισμό και προνοητικότητα η διάκριση έρχεται στο τέλος. Τάση για υπερβολικό άγχος και περιοδικές φάσεις κατάθλιψης.
    η Αφροδίτη του είναι ψυχρή και για αυτό δεν εκφράζει τόσο πολύ τα συναισθήματά του. Επίσης ο Ήλιος του είναι στον 12ο οίκο, αν όντως ισχύει ο ωροσκόπος του και αυτό τον κάνει να μην εκφράζει τα ζεστά χαρακτηριστικά του λέοντα, κρύβεται δεν του αρέσει τόσο πολύ το φως όσο στους άλλους ίσως λέοντες. διάβασε τα αστρομαθήματα πάντως και κοίτα τον Χάρτη του πατώντας την ημερομηνία του και βάλε μια ώρα ανάμεσα στις 7 παρά κάτι με 8 και κάτι να δεις τι χαρακτηριστικά που ίσως δε φαίνονται μπορεί να έχει. όλα αυτά πάντως δεν είναι ευαγγέλιο γιατί είναι ανάλογα όλα πώς έχει μεγαλώσει και άλλα πολλά. μια ιδέα θα πάρεις.
  • penthesilia @ 05.04.2009 23:14
    γειά σου τζίμπι! τι χάρτης είναι τούτος; όλο παρθένους! μέχρι και βόρειο δεσμό! καλοκαίρι κάνει σύνοδο με κρόνο! ωχ!!!!
  • gb488 @ 05.04.2009 23:19
    γειά σου πεν! ελπίζω να είσαι καλά!
  • penthesilia @ 05.04.2009 23:33
    ας τα λέμε καλά. έχω κάτι νεύρα που δεν ξέρω που να τα βγάλω! σουίτ, κάνει βρε πουλάκι μου και ο ωροσκόπος του πιθανότατα, αν είναι λέων, σύνοδο με τον κρόνο. πολύ σοβαρός. δεν πολυεκφράζεται, νοιώθει έξω από τα νερά του όταν εκτίθεται.
  • gb488 @ 05.04.2009 23:38
    αυτό με τα νεύρα το 'χω και γω! εδώ και κάμποσες μέρες...θα περάσει!
    επίσης σήμερα έχω το χειρότερο χανγκοβερ που μου έτυχε ποτέ...μ'εχει λιώσει..
    σε καληνυχτίζω! θα τα πούμε σύντομα!
  • penthesilia @ 05.04.2009 23:48
    σουίτ ο καλός σου με ήλιο έτσι και αλλιώς στον 12ο έχει μια δυσκολία να εκθέσει τον εαυτό του. από την άλλη ανάλογα σε ποια μοίρα είναι ο ωροσκόπος του μπορεί να έχει και ερμή στον 12ο οπότε του αρέσει να κρύβει τις σκέψεις του- όχι επειδή το διασκεδάζει, τον παιδεύει και λίγο, αλλά γιατί αισθάνεται πιο ασφαλής. μάθε τις λεπτομέρειές του και τα λέμε.
  • spgirl @ 12.04.2009 20:19
    o leontes einai genika genaiodoroi, se aisthimata kai oxi mono, alla einai poli egwkentrikoi, mataiodoxoi kai aplistoi...opote sou proteinw na to afiseis isixo to leontari...den einai gia karkinous, an kai si me oroskopo idroxoo se trabaei auto to eidos...

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...