παρακαλώ περιμένετε...

Ευοιωνη ή οχι η προοπτικη σχεσης αυτη την περιοδο...?

  • AriesLeo @ 03.03.2009 13:18
    Θεωρώ ότι οι προβλέψεις μας προειδοποιούν και μας συμβουλεύουν ότι πρέπει να προσέχουμε, αλλά δε μας αποτρέπουν από τις ενέργειές μας γιατί τίποτε δεν είναι σίγουρο. Πίστεύω ότι η έκβαση κάθε σχέσης εξαρτάται σε μεγαλύτερο βαθμό από το πώς θα τη χειριστείς εσύ. Αν το άλλο άτομο είναι τόσο ψώνιο που δεν μπορεί να δει πέρα από τη μύτη του, ίσως θα έπρεπε να προβληματίζεσαι. Αλλά να θυμάσαι ότι αφού αυτό το πρόσωπο γύρισε στη ζωή σου, τότε υπάρχει από πλευράς του κάποιο ενδιαφέρον.
    Εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι να αντισταθώ στους πειρασμούς -ειδικά αν μου έχουν αφήσει με απωθημένα στο παρελθόν! Απλά προσπάθησε να συμφιλιωθείς με τις συνθήκες ώστε να μη σου έρθει απότομη μια πιθανή απογοήτευση.
    Το ξέρω ότι σαν απάντηση δεν έχει ιδιαίτερα αστρολογικό χαρακτήρα αλλά σκέφτηκα να σου πω τη γνώμη μου... Byez
  • mstar @ 03.03.2009 16:01
    σ'ευχαριστω AriesLeo για το σχολιο σου..
    ειναι σημαντικη για εμενα καθε αποψη..σ'ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να μου πεις την γνωμη σου...

    βεβαια εγω ανησυχω γιατι την τελευταια φορα που την πατησα εκανα 3 χρονια για να ανασυγκροτηθω και να σταθω και παλι στα ποδια μου πραγματικα..θελω να δημιουργησω μια σχεση αλλα δεν θελω να μπω σε εναν αθεμιτο πολεμο..γιατι δεν ξερω κατα ποσο θα αντεξω στις νεες πληγες...

    Για αυτον τον λογο θελω να το κοιταξω και αστρολογικα για να εχω και μια αλλη οπτικη..
  • mstar @ 04.03.2009 13:16
    thanks yupygirly.εκτιμω την απαντηση σου!

    η ψυχολογικη γενικη προσεγγιση ειναι παντα καλοδεχουμενη και σεβαστη..
    ωστοσο επειδη ασχολουμαι πλεον και με την αστρολογια στο βαθμο που ειναι εφικτο..τελειως ερασιτεχνικα-newbie στην κυριολεξια ειμαι- θα ηθελα μια πιο συγκεκριμενη απαντηση οσον αφορα στην αστρολογικη πλευρα του θεματος..
    βλεπεις ενα ατομο δεν χαρακτηριζεται απο το ζωδιο του και μονο..αποτελει μωσαικο πλανητων και τομεων που χαρακτηριζουν αυτοι οι πλανητες και θα ηθελα να εισχωρησω στην τεχνη αυτη..

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...