παρακαλώ περιμένετε...

Σχετικα με τον φιλτατο πλανητη Αρη

  • didadi @ 25.01.2009 14:30
    Άρης- Αντοχή, σεξουαλικότητα στα αστρομαθηματα διαβασε να παρεις μια ιδεα αν θες.
  • ether12 @ 25.01.2009 18:46
    Υποθέτω mstar ότι το ζώδιο και ο οίκος του Άρη δείχνει σε ποιούς τομείς είμαστε πολύ δραστήριοι, ενεργητικοί και πεισματάρηδες. Δείχνει, όμως, και την επιθετικότητά και την τρέλα που κουβαλάμε, ποιοί τομείς της ζωής μας οδηγούν στα άκρα...φυσικά σχετίζεται και με τη σεξουαλικότητα.

    Ο 7ος οίκος αφορά τις σχέσεις γενικότερα. Ο Άρης εκεί δείχνει άτομο που καταναλώνει πολύ ενέργεια και χρόνο στις σχέσεις του. Ίσως, όμως, να δείχνει και άτομο ανταγωνιστικό, που επιζητά ένταση στις σχέσεις και που κάνει εύκολα εχθρούς. Το σεξ φαίνεται να παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο αλλά στο ζώδιο του Καρκίνου ο Άρης είναι σχετικά μειλίχιος και παίρνει μία πιο συναισθηματική και όχι τόσο wild διάσταση.

    Σίγουρα, πάντως, αυτή η θέση δείχνει παρορμητικό χαρακτήρα!

    Έπεσα καθόλου μέσα??
  • mstar @ 29.01.2009 12:17
    Σας ευχαριστω diladi & ether12!!!

    Η αληθεια ειναι οτι το ψαχνω ακομη.

    ether12 η απαντηση σου νομιζω οτι πεφτει αρκετα μεσα..
    Ναι καταναλωνω πολυ ενεργεια και χρονο σε καθε ειδους διαπροσωπικη/κοινωνικη σχεση χωρις απαραιτητα να υπαρχει η διαθεση να γινει ερωτικη. μαλιστα ακομη και σημερα πιστευω οτι θα γινομουν πολυ καλη ψυχολογος..
    οσο για την ανταγωνιστικοτητα δεν θα συμφωνησω.
    ωστοσο ομως θελω ενταση στις σχεσεις μου. Οχι αρνητικη.θα το ελεγα μαλλον ζωντανια!!!Επιζητω την ζωντανια,την ενεργητικοτητα απο τους αλλους..δεν αντεχω την νοθροτητα και την βαρεμαρα.Ερωτευομαι μαλλον ατομα που ειναι δραστηρια και δειχνουν μια ταση προς την επιτυχια η οποια θα οφειλεται αποκλειστηκα και μονο στην σκληρη/συνεπη δουλεια
  • ether12 @ 29.01.2009 12:43
    ναι, το έθεσες αρκετά καλύτερα από εμένα, ανταγωνιστικό άτομο θα έδειχνε περισσότερο ο Άρης στον 1ο οίκο. Στον 7ο οίκο δείχνει περισσότερο αυτό που λες, ότι δηλαδή έλκεις και σε έλκουν Άρεια άτομα, δηλαδή άτομα δραστήρια και ανεξάρτητα

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...