παρακαλώ περιμένετε...

Οδός Ναυαρίνου: "Καταφύγιο CIRCUS"

  • magia54 @ 10.01.2009 17:24
    Ανατρίχιασα..Κοίτα εγώ δεν βρεθεί ποτέ μπροστά σε κάτι τέτοιο όμως ο τρόπος που το μετέφερες με έκανε να νιώσω σα να είμαι εκεί..Και όντως πρέπει να αντιδράσουμε προτού έρθει και στη δική μας γειτονιά αυτή η κατάσταση..Γιατί δεν είναι μόνο θέμα γειτονιάς,είναι συλλογικό το πρόβλημα..Πάντως σε ευχαριστώ για το κείμενο γιατί εμένα τουλάχιστον με έκανε να σκεφτώ αλλιώς..
  • johnnyG @ 10.01.2009 17:26
    Σε ευχαριστώ πάαααααααααααρα πολύ. δεν εχω λογια...
  • magia54 @ 10.01.2009 17:34
    Όχι εγώ δεν έχω λόγια......
    Πραγματικά...!!!
  • lahmacun @ 10.01.2009 20:29
    Αυριο μετα τις 12 στην Πλατεια Εξαρχειων και οσο κραταει η μερα Ομαδα Κατοικων διοργανωνει μια Γιορτη , για να μην γινει η γειτονια γεκετο βιας επειδη καποιοι γνωστοι και αγνωστοι το θελουν , εναντια στη βια σε οποια της μορφη > Για τις γιαγιαδες που δεν μπορουν να τρεξουν , για τα μωρα που θελουν μα τρεξουν και δικαιουνται να το κανουν εκει και να μην μετακομισουν απο τον τρομο ..

    Το ειχα πει και ξανα πως αυτο διοργανωνεται αμεσως μετα την καταπτυστη επιιθεση εναντια στον αστυνομικο και εναντια σε ολη την ασκηση βιας απο ολες τις μεριες πριν και μετα απο αυτο .Ελπιζω να ειστε ολοι εκει .

    Τζο - μου αρεσουν παντα οι αληθινες ιστοριες .
  • Brujo @ 10.01.2009 20:42
    Το μίσος γεννάει μίσος. Η τρομοκρατία μεταφέρεται στα σπίτια μας. Μέσα μας. Αυτο ακριβως ειναι ο σκοπος. Ο φοβος. Και εχουν τα μεσα αυτοι που δημιουργουν το κλιμα ειναι ολοκληρη επιστημη πλεον στα χερια επικινδυνων ανθρωπων που εχουν εξουσια . Απο την αρχη του ανθρωπινου γενους υπαρχει ο φοβος για το αγνωστο που παιρνει υπερφυσικη εκταση στο μυαλο των ανθρωπων και ειναι και αυτοι που το καλλιεργουν για να μας εχουν υποχειρια δουλους. Υπαρχει Προπαγανδα Αγνοια Μεσα Μαζικης Εξημερωσης. Εδω μας επεισαν οτι πυροβολησαν μπατσο με Καλασνικοφ και εχει κατι γρατζουνιες!Τον εσωσε το κινητο!!!! Η αγνοια ειναι δυναμη που ελεγε στο 1984 και ο μεγας George Orwell. Aλλα επισης ειχε πει: Δεν θα αποκτησουν συνειδηση αν δεν επαναστατησουν και δεν θα επαναστατησουν αν δεν αποκτησουν συνειδηση. Ο φαυλος κυκλος εσπασε τα παιδια που βγηκαν στους δρομους απεκτησαν ξαφνικα. Venceremos

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...