παρακαλώ περιμένετε...

Μήπως η Ελλάδα Δεν είναι Υδροχόος, αλλά Αιγόκερως;;;

  • bestgirl @ 11.09.2008 19:42
    ... στέκει κατά βάση λόγω του πολύ συγκεκριμένου ... "But a country is not actually born when the foreign forces decide it but when its own people will it! "
    είναι πολύ ισχυρό το συγκεκριμένο σημείο ...
  • euterpi @ 11.09.2008 20:17
    Υδροχόος είναι αλλιώς πως θα ήταν τόσο ωραία, τόσο εκκεντρική. τόσο αλτρουιστική, τόσο χαριτωμένη και αγαπητή. Ε μην λολαθούμε ότι αυτό είναι Αίγα, καραμπινάτος Υδροχόος.
  • astropeleki @ 11.09.2008 20:38
    Κατσικα ή υδροχοος..?Η Ελλαδα?...θελει και ρωτημα...?αναμεσα στα 2 σιιιιιιιγουρα υδροχοος...αυτη η χωρα ζει στο δικο της κοσμο....
  • astropet @ 11.09.2008 20:46
    Στέκει, στέκει... Κάθε τι καινούριο έρχεται μετά από 20 χρόνια... Άσε ο Κρόνος στον Κριό... Τσάμπα μάγκες...
  • astropet @ 11.09.2008 20:47
    Βέβαια, και το ωροσκόπιο που τη δίνει Υδροχόο, έχει Ήλιο αντίθεση με Κρόνο.
  • astropeleki @ 11.09.2008 20:59
    Καλησπερα σας astropet...αφου το κατεχετε το αθλημα,βγαλτε συμπερασμα...αν και με την Ελλαδα......καλο βραδυ
  • fldown @ 12.09.2008 01:12
    Έχω μια σειρά από ιστορικές ενστάσεις αλλά ας πάω στις αστρολογικές...Και δεν θα πάω σε κάτι πολύ εξειδικευμένο...Ας δούμε το χάρτη στα στοιχεία...Υπογραφή χάρτη γη?? Η Ελλάδα?? Ζούμε στην ίδια χώρα ή εγώ ζω αλλού?? Πότε κατάφερε αυτή η χώρα να θέσει στέρεες (γήινες) βάσεις σε ότι καταπιανόταν? Μιλάμε για 4 πλανήτες στον Αιγόκερω και 1 στην Παρθένο. Επίσης ο κυβερνήτης του χάρτη μας ο Ποσειδώνας...Πες ζούμε σε μια θολούρα δίχως προηγούμενο σαν έθνος. Αλλά ο κυβερνήτης είναι στον 10ο. Άρα σημαίνει ότι κατά κάποιο τρόπο οφείλουμε να ξεχωρίσουμε, να γίνουμε ανεξάρτητοι και μοναδικοί από τα υπόλοιπα έθνη και μάλιστα με Κρόνιο Τρόπο (Ποσειδώνας στον Αιγόκερω), δηλαδή με σκληρή, πρακτική (γήινη) εργασία. Εδώ χαλιόμαστε ελαφρώς. Στη χώρα του φραπέ και του υδροκεφαλικού δημόσιου τομέα μάλλον η Κρόνια δουλειά δεν προχωράει στην ανηφόρα...
    Αυτή η χώρα κατά την άποψή μου είναι πολύ Μερκούρια...Δηλαδή παίζει πολύ Ερμής. Αν το σκεφτούμε, σαν έθνος έχουμε έντονα μέσα μας την κουτοπονηριά του φτερωτού, είμαστε ένα κράτος υπηρεσιών και δημοσίων σχέσεων (τριτογενής τομέας παραγωγής στην δημόσια οικονομία) και σκεφτείτε ποιος κυβερνά τις υπηρεσίες και τις δημόσιες σχέσεις? Ναι! Ο Ερμής! Από τη μια στο χάρτη που δίνετε στο άρθρο αυτό υπάρχει σύνοδος Ερμή - Ήλιου, αλλά στον άλλο χάρτη με Υδροχόο και Δίδυμο είναι πιο ισχυρή ακόμη η έμφαση στον αέρα...Και αέρας ίσον ιδέες...Και από ιδέες σε αυτό τον τόπο έχουμε πήξει...Δράση (φωτιά) και θεμέλια (γη) δεν έχουμε δει...Και αναρωτιέμαι τέλος το ακόλουθο ιστορικά. Εμείς κηρύξαμε την ανεξαρτησία μας τότε στην Επίδαυρο και δηλώσαμε την Ελληνική μας ταυτότητα. Αλλά σαν κράτος πότε αναγνωριστήκαμε? Σίγουρα όχι τότε. Μήπως αυτός λοιπόν είναι ένας χάρτης που δείχνει τα όνειρα μας (Ιχθύς) για την πατρίδα που θα θέλαμε να έχουμε??
  • bestgirl @ 12.09.2008 01:45
    fl ... ήταν όνειρο ή ήταν στόχος που τελικά (με μύρια όσα) έγινε πραγματικότητα ?Οπως επίσης ... θεμέλια (γη) ενδεχομένως να έχουμε δει μέσα όμως και μετά από πάρα πολλές αντιξοότητες και άσχημες συγκυρίες. Ο Υδροχόος σαν αστερισμός είναι τυχερός ή κάνω λάθος? Εχω την αίσθηση ότι η τύχη ελάχιστες φορές ήταν με το μέρος της Ελλάδας.

    Αααα και κάτι άλλο ... η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της ... τα άξια παιδιά της, τα απειθάρχητα, τα έξυπνα ... όπως και ο Κρόνιος πατέρας.

    Πραγματικά αναρωτιέμαι κι εγώ και οι γνώσεις μου οι αστρολογικές είναι ελάχιστες ... όμως το άρθρο που μας έδωσε ο JohnnyG το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον. Μ΄αρέσει πολύ αυτή η συζήτηση...
  • astropet @ 12.09.2008 02:32
    Πρώτον, εφόσον είναι ένας χάρτης που τον υιοθέτησε κι ο Nicholas Campion (αν ισχύουν τα λεγόμενα στο άρθρο) καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι ο Campion έχει και τον σωστό χάρτη απαραίτητα. Δεύτερον, όπως λέμε και για τους ανθρώπινους χάρτες ότι ο Ήλιος είναι ο στόχος, γιατί να μην κάνουμε το ίδιο και με την πολιτική αστρολογία? Κανείς δεν λέει ότι είμαστε οι ιδανικοί Αιγόκεροι, αλλά ότι αυτό πρέπει να γίνουμε. Δεν έχουμε κάποια αρνητικά στοιχεία των Αιγόκερων? Δεν υπάρχει υπερβολικός συντηρητισμός? Ο Άρης στην Παρθένο και ο τόσος Αιγόκερως δεν μπορεί να σημαίνουν και την απίστευτη γραφειοκρατία που ταλαιπωρεί τη χώρα μας? Μήπως δεν έχουμε τρομερή αδυναμία στον κρατισμό αν και υποτίθεται καπιταλιστική χώρα? Δεν βγαίνουν όλες οι κοινωνικές ομάδες στους δρόμους μόλις τους θίξεις τα κεκτημένα? Είμαστε πολίτες που θέλουμε να μας πάρει το κράτος από το χεράκι και να μας λύσει όλα τα προβλήματα. Και το ότι δεν είμαστε καλοί Αιγόκεροι ενισχύεται και από το γεγονός ότι ο Κρόνος, κυβερνήτης όλων αυτών των πλανητών στον Αιγόκερω, είναι στο ζώδιο της πτώσης του στον Κριό και σε τετράγωνο με Ήλιο και Άρη.
    Εξάλλου, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται σε ζώδιο του αέρα, στον Ζυγό. Και μάλιστα φαίνεται να της ταιριάζει κι αυτή η θέση. Μήπως δεν είμαστε συντροφικοί? Μοναχός σου ούτε στον παράδεισο λέει ο λαός. Μήπως δεν είμαστε άτομα που θέλουν να βγαίνουν συνεχώς έξω, να δούνε κόσμο? Αν πεις στην Ελλάδα ότι θες να μείνεις σπίτι σου, μόνος σου, σε ρωτάνε, είσαι άρρωστος, έχεις κάτι? Μήπως δεν είμαστε η χώρα των καφενείων και της κουβέντας? Όχι όμως να διαβάζουμε και να ενημερωνόμαστε, αλλά ό,τι ακούμε να το συζητάμε με τους ΑΛΛΟΥΣ.
    Μήπως και ο Πλούτωνας στον ωροσκόπο δεν δικαιολογεί όλη αυτή τη μανία, την παράνοια και το φόβο ότι μας κυνηγάει το σύμπαν και ότι όλοι θέλουν το κακό μας? Ότι όλοι οι υπόλοιποι λαοί δεν σκέφτονται τίποτα άλλο, παρά μόνο πώς θα εξοντώσουν τους Έλληνες? Και γενικά το ιχθυακό στοιχείο του χάρτη ότι είμαστε λαός του γλεντιού και της διονυσιακής έκστασης?
    Από πλευράς διελεύσεων τώρα, όταν είχαμε Κρόνο Ποσειδώνα και Ουρανό στον Αιγόκερω, ξέσπασε το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της Ελλάδας με τον Κοσκωτά, είχαμε οικουμενική κυβέρνηση, σύμπραξη ΚΚΕ και ΝΔ, εν ολίγοις σημεία και τέρατα. Μήπως και η οικογενειοκρατία, το ότι ακόμα μας κυβερνούν ένας Καραμανλής κι ένας Παπανδρέου δεν είναι χαρακτηριστικό του Αιγόκερου?
    Τέλος πάντων, φλυάρησα πάλι, απλά ήθελα να πω ότι μπορείς και στους δύο χάρτες να βρεις στοιχεία να τους στηρίξεις, αν θέλεις. Οπότε καλό είναι να μην απορρίπτουμε κάτι αμέσως.
  • astropet @ 12.09.2008 02:37
    Να η Σελήνη στον Ζυγό είδατε? Και ο ένας έχει δίκιο και ο άλλος! χαχαχα!
  • fldown @ 12.09.2008 10:22
    Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που απορρίπτει εύκολα...Αλλά η Ελλάδα Αιγόκερως?
    Θα περιμένω να δω τον Πλούτωνα τα επόμενα χρόνια που θα κάνει σύνοδο με τον κυβερνήτη του χάρτη και μετά με τους υπόλοιπους πλανήτες (και ο Ήλιος περιλαμβάνεται) και τον Ουρανό σε λίγο πάνω στον ωροσκόπο αυτού του χάρτη... Αυτοί θα μας δώσουν ενδείξεις για το αληθές ή μη του άρθρου. Non?? Ειδικά ο Ουρανός εγγυάται συνταρακτικές αλλαγές αν όντως ισχύει αυτός ο χάρτης...
  • astropet @ 12.09.2008 11:02
    Και το θέμα μας τελικά δεν είναι το ωροσκόπιο της Ελλάδος, που μπορεί fl να έχεις απόλυτο δίκιο, κι όχι μόνο εσύ, αλλά και τόσοι και τόσοι Έλληνες αστρολόγοι που χρησιμοποιούν για χάρτη της Ελλάδας αυτόν που τη βγάζει Υδροχόο. Προφανώς θα είδανε ότι κάπου λειτουργεί και ως γενέθλιος και από πλευράς διελεύσεων και προόδων. Το θέμα είναι ότι θα μπορούσαμε να μη μιλάμε για χώρα, αλλά για άτομο και να έχουμε δύο χάρτες που να του ταιριάζουν εξίσου. Κάτι φαίνεται να παίζεται με την αστρολογία που ξεπερνά τα μαθηματικά και τα χαρακτηριστικά των ζωδίων και πλανητών, όπως τα έχουμε μάθει. Κάτι που σε κάνει να αναρωτηθείς αν είμαστε σε θέση να το χειριστούμε κατάλληλα. Ο David Hamblin, πρόεδρος Αστρολογικής Ομοσπονδίας στην Αγγλία και συγγραφέας του Harmonic Charts, εγκατέλειψε την αστρολογία όταν διαπίστωσε ότι ενώ είχε μια πολύ πετυχημένη συνεδρία με πελάτη και του τα "βρήκε όλα", χρησιμοποίησε λάθος χάρτη, γεγονός που του προκάλεσε σοκ. Δεν λέω να εγκαταλείψουμε την αστρολογία, προς Θεού, απλά ίσως πρέπει να υιοθετήσουμε μία στάση ότι ασχολούμαστε με κάτι που είναι πολύ μεγαλύτερο από μας.
  • fldown @ 12.09.2008 15:35
    Νομίζω ότι η αστρολογία είναι όντως κάτι που μας υπερβαίνει σε όλα τα επίπεδα και μάλιστα έχω μάθει για ανθρώπους που δεν άντεξαν κάτω από το βάρος της επιτυχημένης πρόβλεψης που έκαναν και εγκατέλειψαν αυτή τη τέχνη. Το θέμα είναι ότι όσο περισσότερο ασχολείσαι τόσο περισσότερο πρέπει να κρατάς χαμηλό προφίλ και να έχεις απέραντο σεβασμό στη σοφία του σύμπαντος την οποία μόνο αποσπασματικά μπορούμε οι περισσότεροι να την προσεγγίσουμε. Νομίζω πως είναι σφάλμα να κομπάζει κάποιος για τις γνώσεις του (?) σε αυτό τον κλάδο... Στο κάτω κάτω όποιος και να μελετά είναι άνθρωπος, που έχει ένα γενέθλιο χάρτη, που έχει συμπλέγματα και ένα μεγάλο βαθμό υποκειμενικότητας που πηγάζει από την κοινωνική του αλληλεπίδραση σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο, άρα ο καθένας θα υποπέσει σε λάθη, όσο καλός κι αν είναι...Σεβασμός λοιπόν και χαμηλό προφίλ...

    Υ.Γ: Πάντως εγώ φανατικά αδυνατώ να πιστέψω ότι η Ελλάδα είναι Αιγόκερως!! Κι ας λέτε ότι φοράω παρωπίδες....LOOOL
  • astropet @ 12.09.2008 15:41
    χαχα! Πείσμα γαϊδουρινό! Μήπως είστε Ταύρος? Υδροχόο τη θέλεις? Άντε Υδροχόος!
  • astropet @ 12.09.2008 16:10
    Λοιπόν, θα δείξετε τότε λίγο υδροχοϊκό πνεύμα και θα ανεχτείτε τις διαφορετικές απόψεις. Για να δω τι Υδροχόοι είστε... LOOOL
  • fldown @ 12.09.2008 16:17
    Έχω σελήνη Υδροχόο άρα θα επιδείξω πνεύμα αλτρουισμού...Θα αφήσω ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι Αιγόκερως και θα περιμένω τον Πλούτωνα και τον Ουρανό να επιβεβαιώσουν ή να ακυρώσουν το άρθρο...Fair enough??
  • astropet @ 12.09.2008 16:27
    Είστε αξιέπαινοι και οι δύο! Σας έχω ειλικρινά θαυμάσει! Λίγο ακόμα και θα πάρω τηλέφωνο τον Campion να αλλάξει το χάρτη!
  • bestgirl @ 12.09.2008 17:44
    ... δεν ξέρω αν είμαστε εργασιομανείς ή πολύ απλά πλέον δουλεύουμε σαν σκυλιά καθώς εργαζόμαστε αρκετά παρά πάνω από το μέσo ευρωπαίο ...

    .. be my guest : http://www.e-tipos.com/newsitem?id=51222

    ωστόσο η εργατικότητα είναι από τα κοινά χαρακτηριστικά υδροχόων και αιγόκερων ... με διαφορετικούς τρόπους και προσεγγίσεις αλλά κοινό ..

    εχμμ ... με 3 πλανήτες στο ζυγό ... άντε κι έναν στον υδροχόο μάλλον μπορώ να είμαι κι εγώ στη συζήτηση .. (... μέχρι να σας πείσει ο astropet ... χιχι)

    Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως και ίσως ασφαλέστερο (?) να δούμε τις πλανητικές διελεύσεις στα σημαντικά ιστορικά γεγονότα της Ελλάδας.
  • Caviar @ 12.09.2008 18:54
    bestgirl δεν ειμαστε αγαπη μου εργασιομανεις μαλ@@@κες ειμαστε,ποτε θα ξεσηκωθουμε δε ξερω...κοιμομαστε τα ζωα!
  • ElefantaS @ 12.09.2008 18:55
    pio poly se tayro th kovw.
  • astropet @ 12.09.2008 19:02
    Άντε ο άλλος, Ταύρο
  • ElefantaS @ 12.09.2008 19:08
    giati pet, diafwneis?
  • astropet @ 12.09.2008 19:12
    Ανάπτυξε μου την επιχειρηματολογία σου και θα σου πω.
  • ElefantaS @ 12.09.2008 19:12
    mporw na to tekmiriwsw an 8es. xexe
  • ElefantaS @ 12.09.2008 19:14
    wraios sygxronismos. loipon..
  • ElefantaS @ 12.09.2008 19:17
    tayros, kyvernitis afro, ara koyklaki einai. pou einai. apo antilavou, den ta paei k poly kala. xaivani megalo, oti tis lene kanei. otan tis patisoun ton kalo, ekrignyetai kai ta spaei. mam kaka k nani ta ypertata aga8a. dwsths yliko k partis th psyxi. na synexisw? 8a mporouse na einai mia 8ewria.
  • astropet @ 12.09.2008 19:27
    Ωραία τα λες, χμμ... Τώρα πρέπει να βρεις και ένα χάρτη που να ταιριάζει! Θες Ταύρος με Αφροδίτη στον Ταύρο αν κατάλαβα καλά... Για διάλεξε ημερομηνία.
  • ElefantaS @ 12.09.2008 19:32
    8elw afro se tayro h zygo. mia eikasia ekana, pou 8a mporouse isws na isxyei. epishs, oi tayroi den exoun ena mikroprovlima me tis allages? an nai, des tous "hgetes" ths. akoma oi idioi einai, toulaxiston sto onoma.
  • ElefantaS @ 12.09.2008 19:33
    kserokefalia k peisma pou krataei xronia.
  • astropet @ 12.09.2008 19:35
    Άμα έχει Ήλιο Ταύρο, δεν γίνεται η Αφροδίτη να είναι στον Ζυγό. Από Ιχθύ μέχρι Καρκίνο. Αλλά η δυσκολία με τις αλλαγές εξηγείται και από τον Αιγόκερω που δεν θέλει να αλλάξει το στάτους κβο. Αλλά και από την αντίθεση Ήλιου Κρόνου στον χάρτη που είναι Υδροχόος.
  • ElefantaS @ 12.09.2008 19:41
    wx, nai ksexasthka. afro tayro tote. o aigokeros den 8elei na allaksei to status quo giati ton ikanopoiei. den einai paraloga kollimenos. h estw toso paraloga. k poso mporei na epireazei pia mia anti8esi enan hlio ston ydroxoo? den kserw k polla, m ayta pou exw katalavei epixeirhmatologw.
  • astropet @ 12.09.2008 19:47
    Κοίταξε, με την αντίθεση Ήλιου Κρόνου, θα μπορούσε να πει κανείς ότι ναι μεν είναι μια χώρα που θέλει να προχωρήσει μπροστά, αλλά με τον Κρόνο στον Λέοντα είναι μια χώρα που είτε οι ηγέτες της την κρατάνε πίσω, είτε οι ίδιοι οι πολίτες αναζητούν έτσι γενικά και αόριστα μια πρόοδο χωρίς πρώτα να κάνουν την απαραίτητη δουλειά με τον εαυτό τους.
  • ElefantaS @ 12.09.2008 19:53
    nai alla, oi polites apofasizoun gia tous hgetes, ara ekei peftei akyro. kai epishs h moni proodos poy diekdikoun oi sygekrimenoi einai ena kalo amaksi, mia douleia sto dhmosio k mia tvplasma, pou ek twn pragmatwn den 8ewreitai proodos. opote, to stoixeio tou ydro den yparxei gia na alliw8ei apo ton krono. lew egw twra.
  • astropet @ 12.09.2008 19:55
    χαχα! Βλέπω πολύ μας εκτιμάς τους Έλληνες!
  • astropet @ 12.09.2008 19:59
    Κοίταξε, ο Κρόνος στον Λέοντα δείχνει μια ανεπάρκεια στα θέματα του Λέοντα, δηλαδή κυρίως στο θέμα της αυτογνωσίας που είναι το κυριότερο θέμα του Λέοντα. Όταν δεν ξέρεις ποιος είσαι, θα διαλέξεις και λάθος ηγέτες, είναι αναπόφευκτο. Ανθρώπους που θα παίζουν πολύ το παιχνίδι των περασμένων μεγαλείων, ότι και καλά είμαστε εκλεκτός λαός, εμείς κολακευόμαστε γιατί αρνούμαστε να δούμε το χάλι μας, οπότε...
  • ElefantaS @ 12.09.2008 19:59
    den einai 8ema ektimishs, einai apli kata8esi gegonotwn. eipa kanena psemma?
  • ElefantaS @ 12.09.2008 20:03
    symfwnw pws o leo exei ena 8ema me tin aytognwsia, nai kolakeyetai, alla arkeitai? diladi tetoia tyfla o kronos?
  • astropet @ 12.09.2008 20:05
    Ξέρω γω; Συζητάμε τον χάρτη με Υδροχόο. Είναι και σε θέση αδυναμίας ο Κρόνος στον Λέοντα...
  • ElefantaS @ 12.09.2008 20:09
    epishs, mporoume na poume pws to kratos gennietai meta tis ksenes epivoles k prostages, kai na paroume san hmerominia gennisis th prwth endiksi eley8eris voulishs twn ellhnwn, meta emfylious diktatories ktl pou tin vgazei tayro. kolakeytikotatos o hlios ston ydro, alla den ton vlepw pou8ena.
  • ElefantaS @ 12.09.2008 20:12
    to traviksa poly, kserw.
  • astropet @ 12.09.2008 20:15
    Κάνε μια πρόταση στον Campion, πού ξέρεις;
  • ElefantaS @ 12.09.2008 20:21
    vasika gia na to dior8wsw, h eley8eri voulisi einai h afypnisi tou e8nous mesa sto kratos pou tou dw8ike. e8nos k kratos oso allhlendeta k an einai, apoteloun dyo entelws diaforetikes enoies. opote, h lysh sto provlima einai nomizw, na paroume to xarth genneshs tou e8nous, ekeinon ths gennhshs tou kratous k na kanoume mia synastria gia na doume pou pane, ti sxesi exoun k pws 8a thn oloklirwsoun wste na mhn xanei kaneis. k edw to parallirima mou teleiwse.
  • ElefantaS @ 12.09.2008 20:25
    h8eles k esy na kaneis sovarh kouventa me II!
  • astropet @ 12.09.2008 20:28
    Είπα κι εγώ να συζητήσω με διδύμι... Άκου συναστρία, χαχαχαχα!
  • ElefantaS @ 12.09.2008 20:30
    apo idees allo tipota!
  • ofisofi @ 12.09.2008 20:30
    η κουβέντα είναι σοβαρή; να φύγω; καλησπέρα σας
  • ElefantaS @ 12.09.2008 20:31
    oxi tayre, thn apoteleiwsa egw. meneis aneta.
  • ofisofi @ 12.09.2008 20:32
    ωραία, δεν αντέχω άλλη σοβαρότητα για σήμερα - από δευτέρα
  • ElefantaS @ 12.09.2008 20:34
    wx h selini einai ston karkino?
  • astropet @ 12.09.2008 20:34
    Ούτε εγώ. Φτάνει.
  • ofisofi @ 12.09.2008 20:34
    στον υδροχόο λέει
  • ofisofi @ 12.09.2008 20:35
    πετ, τα σέβη μου!
  • astropet @ 12.09.2008 20:35
    Στον Υδροχόο.
  • astropet @ 12.09.2008 20:35
    Χαίρεστε, όφι!
  • ElefantaS @ 12.09.2008 20:35
    xeirotera. thanx.
  • ofisofi @ 12.09.2008 20:35
    χαιρόμαστε, χαιρόμαστε!
  • ofisofi @ 12.09.2008 20:36
    σελήνη είναι...θα περάσει!
  • astropet @ 12.09.2008 20:40
    Γιατί χειρότερα; Αέρας εσύ, αέρας αυτή...
  • ElefantaS @ 12.09.2008 20:40
    den exete oreksi e? 8a arxisw pali ta peri elladas, prosexte!
  • ofisofi @ 12.09.2008 20:42
    τι θέτε να πούμε;
  • ElefantaS @ 12.09.2008 20:42
    "petame parea", swsta.
  • ofisofi @ 12.09.2008 20:42
    όρεξη έχω, ιδέες δεν έχω...είμαι σε φάση restart
  • astropet @ 12.09.2008 20:42
    Δεν έχουμε, όχι. Έχουμε Ποσειδώνα.
  • ElefantaS @ 12.09.2008 20:43
    egw krono. pame kontritsa?
  • ofisofi @ 12.09.2008 20:44
    μια χαρά, κάποιοι έχουν πλούτωνα
  • astropet @ 12.09.2008 20:44
    Όχι δεν θέλω, άσε με. Τους βαρέθηκα όλους. Μόνο Δίας και Αφροδίτη, τέρμα.
  • ofisofi @ 12.09.2008 20:45
    αφροδίτη; εσύ δεν την έλεγες την μαμά μου σουρτούκω;
  • ElefantaS @ 12.09.2008 20:46
    aytos o dias, akoma ton perimenoume. to 2013 eipame.
  • ofisofi @ 12.09.2008 20:48
    τι είναι 4,5 χρόνια μπροστά στην αιωνιότητα;
  • astropet @ 12.09.2008 20:50
    Εγώ; Ποτέ! Πορνίδιο την έιχα πει νομίζω, αλλά με την καλή έννοια.
  • astropet @ 12.09.2008 20:50
    Περιμένεις Δία στους Διδύμους;
  • ofisofi @ 12.09.2008 20:50
    α, ναι σωστά! με την καλή έννοια πάντα
  • ElefantaS @ 12.09.2008 20:51
    8a exw patisei gia ta kala k ta anta.. k ola omorfa.
  • ofisofi @ 12.09.2008 20:51
    όλοι κάτι περιμένουμε...
  • ofisofi @ 12.09.2008 20:52
    αλήθεια, ο ΒΔ πότε θα ξεμπαστακωθεί από τον υδροχόο;
  • astropet @ 12.09.2008 20:53
    Δηλαδή μετά την επιστροφή Κρόνου, θα έχεις Δία, ωραία.
  • ElefantaS @ 12.09.2008 20:53
    ston 7, ton eida. ston 8 tsifos. lew an katsei sto hlio ac k afro, mpas k allaksei h fasi.
  • astropet @ 12.09.2008 20:53
    Πότε γενικώς θα φύγουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ από τον Υδροχόο; Και γίνεται να μην μπει ποτέ ο Πλούτωνας εκεί;
  • ofisofi @ 12.09.2008 20:54
    θα πάρεις και τα κιλά που θα έχεις χάσει
  • ofisofi @ 12.09.2008 20:54
    δεν νομίζω πως θα αντέξω άλλη έκκλειψη στον 1-7 σας το λέω...
  • ofisofi @ 12.09.2008 20:55
    να φύγουν, να φύγουν!
  • astropet @ 12.09.2008 20:55
    Αυτή της 9ης Φεβρουαρίου προβλέπεται επεισοδιακή...
  • ElefantaS @ 12.09.2008 20:56
    8a prospa8isw na kratisw ton plouto pet, alla den yposxomai tipota.
  • ofisofi @ 12.09.2008 20:57
    ααα, όχι δεν θα πάρω σας ευχαριστώ! (πόσο επεισοδιακή; μαμά, φοβάμαι...)
  • ElefantaS @ 12.09.2008 20:57
    giati ti 8a kanei ayth?
  • astropet @ 12.09.2008 20:59
    Εμένα με πιάνει αρκετά...
  • ofisofi @ 12.09.2008 20:59
    να ΄με αφήσει ήσυχη γίνεται;
  • ofisofi @ 12.09.2008 20:59
    στις πόσες μοίρες πετ, θυμάσαι; να ετοιμάσω τα οχυρωματικά έργα δηλαδή
  • astropet @ 12.09.2008 21:02
    21.
  • ElefantaS @ 12.09.2008 21:03
    kai pou 8a teles8ei ayth h tsaxpina? mporei na leipw, na xw to nou mou.
  • ofisofi @ 12.09.2008 21:03
    ωχ...
  • ofisofi @ 12.09.2008 21:04
    οκ...τώρα φοβάμαι
  • ElefantaS @ 12.09.2008 21:04
    kala mi mou lete. 8a ti palepsw.
  • ofisofi @ 12.09.2008 21:05
    αν θα είναι ορατή ρωτάς;
  • astropet @ 12.09.2008 21:06
    Τι εννοείς πού;
  • ElefantaS @ 12.09.2008 21:07
    zwdio.
  • ofisofi @ 12.09.2008 21:07
    υδροχόο
  • ElefantaS @ 12.09.2008 21:08
    pali?
  • ofisofi @ 12.09.2008 21:08
    με πιάνει μιααααα χαρά και εμένα πετ, δεν έχω παράπονο!
  • ofisofi @ 12.09.2008 21:08
    πάλι... (γ^&^%#@)
  • ElefantaS @ 12.09.2008 21:09
    ok, den me pianei sxedon ka8olou. kalws na er8ei.
  • ofisofi @ 12.09.2008 21:10
    άντε...να δούμε τι θα φέρει (και) αυτή...
  • ofisofi @ 12.09.2008 21:12
    και με τον ποσειδώνα στις 23...χμ...
  • ofisofi @ 12.09.2008 21:13
  • astropet @ 12.09.2008 21:13
    Ωραία θα περάσουμε...
  • ofisofi @ 12.09.2008 21:14
    μια χαρά σου λέω! θα αφηνιάσουμε για τα καλά! που σε πιάνει εσένα;
  • astropet @ 12.09.2008 21:18
    Ήλιο και Σελήνη. Φτάνουν;
  • ElefantaS @ 12.09.2008 21:19
    selini? pws?
  • ofisofi @ 12.09.2008 21:20
    φτάνουν, φτάνουν!
    αφροδίτη και κρόνο εμένα
  • astropet @ 12.09.2008 21:21
    Έχω σύνοδο. Η έκλειψη πέφτει στο μεσοδιάστημα. Α, και τετράγωνο με Ποσειδώνα βέβαια.
  • ofisofi @ 12.09.2008 21:23
    ο κρόνος μου θα την φάει κατακούτελα, η αφροδίτη σε τετράγωνο
    βεβαια...είναι αυτό που λένε πρόσεχε τι εύχεσαι...δεν την έχω στον 1-7 αλλά στον 2-8
  • ElefantaS @ 12.09.2008 21:23
    apomakryne ta aixmira antikeimena ekeinh th periodo. pw..pikra.
  • astropet @ 12.09.2008 21:28
    Πίκρα, ξεπίκρα, θα δούμε... Μπορεί να είναι και καλή, λέω εγώ τώρα...
  • ofisofi @ 12.09.2008 21:30
    στο εύχομαι πετ!
  • ElefantaS @ 12.09.2008 21:31
    mporei na vgei k se kalo, opws oles tis alles fores pou vgike se kalo.
  • astropet @ 12.09.2008 21:31
    Μακάρι! Σας αφήνω τώρα. Γεια χαρά!
  • Lamantarini @ 12.09.2008 21:32
    αλοχα people! να ρωτησω ...ποτε ξαναρχεται ο πλουτο αιγοκερω; (τον πεθυμισα!)
  • Lamantarini @ 12.09.2008 21:33
    μπαι πετ!
  • ofisofi @ 12.09.2008 21:34
    στο καλό πετ!
    καλώς το μανταρινάκι!
    στις αρχές του δεκέμβρη καλό μου
  • Lamantarini @ 12.09.2008 21:36
    αα και γω νομιζα νοεμβρη μερια...

    εχω και κρονο στο σκορπιο...στο γενεθλιο...creepy αναλογια!
  • Lamantarini @ 12.09.2008 21:38
    σας φιλω και γω!
  • ofisofi @ 12.09.2008 21:39
    μόλις "κατέβηκε" η ταινιούλα μου θα σας αφήσω
  • ofisofi @ 12.09.2008 21:39
    αφήνουμε το ΙΙ μόνο του;
  • ElefantaS @ 12.09.2008 21:46
    sxolaw tayri adios k apo mena!
  • johnnyG @ 14.09.2008 21:15
    Sorry, αλλα επειδη δεν ειδα για μερες το ποστ ήθελα να πω δυο πραματα...
  • johnnyG @ 14.09.2008 21:29
    Δεν το εθεσα σαν αποψη δικη μου, αλλα περισσοτερο ως αντικειμενο συζητησης. Τεσπα... αφορμη ήταν ενα βιβλιο που διαβασα προσφατα. Το "Μητερες και Γιοι" του Θοδωρη Καλλιφατίδη, ενός διακεκριμμένου Έλληνα μεταναστη στη Σουηδία, το οποιο έγραψε στα 68 του χρονια. (Αν πέσει στα χερια σας παρεπιπτόντως, διαβάστε το). Κάπου έλεγε το εξης πανω-κατω: "Στην Ελλάδα είμαστε γιοι της μανας μας ακομα κι αν μεγαλωσουμε, ενω στη Σουηδία τα παιδια γίνονται απο πολύ νωρις γιοι της κοινωνιας". Περα απο αυτο, αν κατι μας χαρακτηριζει λεω εγω ως εθνος, είναι η προσκόλληση στο παρελθον. Όλα είναι εργα των Πατερων μας. Πατερες του Έθνους, της Εκκλησιας, Αρχαίοι Πατερες. Δε νομιζω οτι υπαρχει κατι που μας σπρωχνει στο μελλον, υδροχοϊκο στοιχειο. Ίσως το μονο Υδροχοϊκο χαρακτηριστικο ειναι η διαρκής αντίδραση για τα παντα, αν αυτο λέγεται επαναστατικότητα. Αλλά ίσως ειναι και αρνηση για το καινουργιο(αιγόκερως;;. Αυτα... γεια.
  • johnnyG @ 14.09.2008 21:44
    Αλλα θα ψηφίσουμε:

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    http://www.youtube.com/watch?v=RV5n8449bGQ (σορυ, δε βρηκα το αυθεντικο)

    vs

    AIΓΟΚΕΡΩΣ
    http://www.youtube.com/watch?v=fJV2X5VJ-a8
  • johnnyG @ 14.09.2008 22:08
    Κι εγω εν τελει, πιστευω πως όντως όπως λέει κι ο Λιακόπουλος πως ΕΜΕΙΣ οι ΕΛΛΗΝΕΣ καταγόμαστε από άλλο πλανήτη.Έτσι εξηγουνται ολα.
  • johnnyG @ 14.09.2008 22:08
    Από τον πλανήτη Χάπυ (εκει κανεις δεν κλεινει ματι, καθε μερα κι άλλο παρτυ).
  • Lover @ 14.09.2008 22:25
    Καλησπέρα JohnyG μας. Ενδιαφέρον΄αρθρο. Ευχαριστούμε για το βιβλίο.. συμφωνώ μ' αυτά που λές. Καμμιά μας δεν μεγαλώνει σωστούς γυιούς.. Δεν έχω βέβαια αλλά... δεν μ' αρέσει να βγάζω την ουρά μου απέξω

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...