παρακαλώ περιμένετε...

ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ

  • Stardonna @ 11.09.2008 11:19
    Lover, ο χάρτης σου δέχεται αυτή την περίοδο έντονες επιρροές από τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα. Δίας και Ουρανός επίσης «κάνουν παιχνίδι» και προς το παρόν νηνεμία υπάρχει στους τομείς της υγείας και της φιλίας. Πρόσεξε πολύ την τελευταία (και φαρμακερή; ) αντίθεση που κάνει ο Πλούτωνας με τον Άρη σου. Μια άγρια δύναμη σε εξωθεί εδώ και πολύ καιρό σε ακρότητες διότι δέχεσαι προκλήσεις και θέλεις να απαντήσεις. Αν δεν ελέγξεις αυτή την υπόγεια δύναμη και αντιπαρατεθείς ευθέως μπορεί να υποστείς μεγάλες ζημιές στην δουλειά και την καθημερινότητα σου εν γένει, να βλαφτεί η ίδια σου η εικόνα, ακόμα και η φυσική σου κατάσταση. Οι πιέσεις προέρχονται από οικονομικά θέματα και από ανασφάλειες που σου δημιουργούνται καθώς βλέπεις ότι δεν έχεις τον έλεγχο ούτε και όλα αυτά για τα οποία έδωσες τον εαυτό σου. Πρόσεξε τις αποφάσεις που θα πάρεις γιατί μπορεί να υπάρξει μια απώλεια είτε χρημάτων που σου χρωστάνε (δανείων, επιδομάτων, από ασφάλειες, κλπ) είτε φίλων που θα σε υποστήριζαν. Σε ότι κάνεις να βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις μόνο. Μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου εφόσον όμως βρεις στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο αφενός και αφετέρου εφόσον προσπαθήσεις πολύ να αποδείξεις ότι την επαγγελματική και οικονομική εξουσία που ζητάς την αξίζεις. Περίμενε μια ώθηση σε θέματα εργασίας μόλις ο Δίας κάνει όψη με τον Ήλιο σου (αρχές Νοέμβρη) και φρόντισε αυτή τη φορά να διαλέξεις σωστά, χωρίς υπερβολικούς ενθουσιασμούς και να εγκαινιάσεις ένα νέο κύκλο στην καριέρα σου. Και ο Δεκέμβρης θα σου φέρει ευκαιρίες, πρόσεχε όμως τις σπατάλες και χρημάτων και δυνάμεων, την υπερβολική κινητικότητα και τον τρόπο που τα συναισθήματα επηρεάζουν την επικοινωνία και τις αποφάσεις σου, όπως και οικογενειακά θέματα (μήπως ένα θέμα ακινήτου στο οποίο εμπλέκονται αδέρφια ή άλλοι συγγενείς είναι ακόμα ανοιχτό ή θα πρέπει να ρίξεις χρήματα σε ένα σπίτι κάπως μακριά; ). Το τρέχον δίμηνο έχει ευκαιρίες για συναντήσεις και συζητήσεις (ακόμα και παρασκηνιακά - για αυτό πρόσεχε τις παγίδες που μπορεί να κρύβονται) θα υπάρξουν κάποιες προτάσεις για συνεργασίες οι οποίες θα σε βάλουν να σκεφτείς πώς ακριβώς θα είναι από εδώ και στο εξής η ημέρα και η εβδομάδα σου.
    Τα αισθηματικά θα σου πρότεινα αυτή τη στιγμή να τα αφήσεις λίγο στην άκρη γιατί δεν έχεις την πλήρη εικόνα του τι πραγματικά γίνεται και έχεις την τάση να προσφέρεις πολλά -για την ακρίβεια, να γίνεις χαλί- προκειμένου να είστε μαζί με τον ερωτικό σου σύντροφο. Υπάρχουν ξαφνικές ανατροπές που ναι μεν δεν σας αφήνουν να πλήξετε, δεν είναι καιρός όμως για μεγάλες αποφάσεις και πλάνα μακροπρόθεσμα. Ζήσε αυτό που έχεις και μην ονειρεύεσαι ιδανικά σπίτια με ιδανικές σχέσεις, τον ισόβιο έρωτα και την ανέφελη, αρμονική συμβίωση ? αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν πια ούτε στα Βίπερ Νόρα?
  • Lover @ 15.09.2008 21:58
    μάάάάλιστα.. Εσύ απάντησες αυτά που έβλεπες. Ευχαριστώ πάντως. Αυτή τη στιγμή είμαι απολυμένη αλλά όλα αυτά είναι πολύτιμα όταν το puzzle πάρει μορφή. όσο για τα ερωτικά, ούτε κάν μιλάμε και σχέδια δεν κάνω.. Ευχαριστώ πολύ καλό βράδυ. σημ. απάντησες στις 11.9 στις 11.19 ΦΟΒΕΡΟ Ε?? Καμμία σχέση με την καταστροφή των διδύμων ΝΥ?

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...