παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΠΡΟΣ GP, κ.α.καλούς.. 1/8 Ηλι. έΚλ. έφερε οριστική απόλυσή μου στη δουλειά !

Έχω αλλάξει Email. Παρακαλώ μην στέλνετε στο παλιό μυνήματα διότι δεν υπάρχω πλέον εκεί.

1/8 Ηλιακή έΚλειψη έφερε την... αμετάκλητη, ξαφνική, απότομη απόλυσή μου στην δουλειά ! Μου το είπαν 3 το μεσημέρι και επέμεναν στην εδώ και τώρα εκκαθάριση. Το 2005 ξαναβρέθηκα σ' αυτή τη ισοπεδωτική θέση με καλύτερες συνθήκες όμως αγαπησιάρικα φιλικά ανταποδωτικά (λεφτα και ικανοποίηση). Εδώ που μ΄αφησες πονάει πιο πολύ.. που λέει και το άσμα. Στις 2/8 μου έγινε μια πρόταση που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Θέλω βοήθεια να δώ αν είναι in the long run αλλά και στο τώρΑ ΣΥΜΦΈΡΟΥΣΑ ΣΕ ΜΈΝΑ. Ξέρω ότι τέλος του 2009 θα πρέπει να συγκεντρώνω κάποιες προυποθέσεις που θα μου αποφέρουν ενα σταθερό εισόδημα (μέτριο προς καλό) αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να το φροντίσω με μισθολογικό αντίκρυσμα στο τώρα. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. Θα με πιέσει η κοπέλλα που μου έκανε την πρόταση για γρήγορη απάντηση.


ΡΩΤΩ και σας ικετεύω να με βοηθήσετε όσο μπορείτε. Τι μέλλει γενέσθαι. Εχω ελπίδα να γίνει κάτι?  Το επόμενο 3μηνο πως είναι για μένα ? Υπάρχει φόβος εξαπάτησης / υπερεκτιμησης απο πλευράς μου ??  Να περιμένω το Σεπτέμβρη να δώ μήπως βρώ άλλη δουλειά? Η πρόταση μ' ενδιαφέρει ΑΛΛΑ πρέπει να κερδίσω τις προυποθέσεις που χρειάζομαι μέχρι το 12/2009. Απο κεί και πέρα δεν με νοιάζει να της δουλέψω όπως και νά είναι.
Επίσης στον ίδιο κουβά είναι και η σχέση μου. Αυτός 7/12/61 12 με και μισή, μεσημέρι εχουμε περάσει απο συμπληγάδες όμως πρέπει να προχωρήσει η σχέση. Δεν λέει στην κόρη του τίποτε και δεν ξέρω που πάμε. Εχω την ανάγκη (όπως μου τα λές) να καθαρίσει λίγο το τοπίο. Απ την άλλη υπάρχει ενα βαθύ δέσιμο που μοιάζει να μην διαρύγνηται. Είναι έτσι όμως ?
please help at your earliest convenience Ξέρω ίσως και εύχομαι ν' ακούτε την θάλασσα και να γεμίζετε μπαταρίες.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...