παρακαλώ περιμένετε...

ΑΝΤΙΟ ΚΕ ΜΑΡΚΟΡΑ

  • Psy @ 06.06.2008 15:37
    Yes, I agree.
  • kokopuff @ 06.06.2008 15:45
    egw pali apo oso exei parei to mati mou den exoun pei ta fovera pragmata. adi8etws ola ta kanalia me auto asxolounde kai nomizw oti ton timaei auto. den exw akousei auta pou akouga otan zouse gia paradeigma... dn jerw an me katalavenete...
  • kokopuff @ 06.06.2008 15:45
    padws itan poli krima... dn to pisteua otan to ema8a.
  • kokopuff @ 06.06.2008 15:47
    vasika i8ela na brw ton xarti tou...pistebw 8a itan poli endiaferon..
    prepei na exei POLI skorpio mesa... alla dn exw vrei stoixeia..
  • dorito @ 06.06.2008 15:47
    Δεν ειμαστε σοβαρος λαος παιδια. Σουργελα ειμαστε. Και το ανησυχητικο ειναι οτι οι καινουριες γενιες δεν κανουν τη διαφορα. Οσο εμμενουμε στον ψευτοπουριτανισμο, στην ασεβεια (σε φυση και ανθρωπους), τον ξερολισμο και την μιζερια, δεν θα σηκωσουμε ποτε κεφαλι. Μηπως τελικα αυτη ειναι η αξια μας....?????Λεω εγω....
  • Psy @ 06.06.2008 15:50
    Δεν ήξερα οτι μίλαγαν όταν ζόυσε, και άκουσα ελάχιστα αυτές τις ημέρες (βλέπω ελάχιστα tv) αλλά πραγματικά τί σκ.... γίνεται με τους ανθρώπους και ασχολούνται τόσο πολύ με την προσωπική ζωή των άλλων? Ανία, βλακεία, και άσε μην ανοίξω το στόμα μου. Καλό ταξίδι άνθρωπε που έφυγες βίαια και πρόωρα.
  • kokopuff @ 06.06.2008 15:51
    efoson einai dimosio proswpo me arketa politaraxi zwi logiko einai na iparxoun k ta analoga sxolia apo tis diafores karakatines se "deltia eidisewn" kai mesimerianes ekpobes... ti na kanoume.. to 8ema einai na min dineis simasia.
  • dorito @ 06.06.2008 15:51
    Koko.. μαλλον δεν ακουσες σε ενα απτα ξεφτιλοτηλεμαγαζα, που ειπαν οτι ο ανθρωπος ψωνιζοταν.....Ακομη και ετσι να ειναι ηταν δικαιωμα του και σιγουρα ειναι α σ ε β ε ι α να το αναφερουν στις tv. Αι σιχτιρ πια με τα ψωνια που εχουμε μπλεξει
  • dorito @ 06.06.2008 15:54
    Το να μην δινουμε σημασια ειναι ακρως ανησυχητικο...σημαινει οτι αποδεχομαστε ολα τα σκατα που μας ταιζουν....Με το "ωχ αδελφε" εχουμε φτασει στον πατο και αν συνεχισουμε μας βλεπω στον αποπατο....
  • dorito @ 06.06.2008 16:01
    Happy με την τελευταια σου ατακα τα ειπες Ο Λ Α!!!!! Respect sister! Respect!!!
  • KaMiKaZe @ 06.06.2008 16:17
    Akomi mia 8eopoiisi enos nekrou. Malista...
    Pali kala pou meta tin kideia 3exniountai aytes oi ypervoles.
  • mme @ 06.06.2008 16:54
    άντε να σοβαρευτουμε λιγάκι.... άντε....
    Κι ας αφήσουμε κι αυτον και τους υπόλοιπους νεκρούς να αναπαυθουν εν ειρήνη!!!!!
    Αντε γιατι εχουμε καταντήσει αηδία κυριολεκτικά

  • POWER @ 06.06.2008 19:51
    Οτι κι αν πουν ,οσο κι αν προσπαθησουν να σπηλωσουν την μνημη και την παρουσια αυτου του ανθρωπου,οι ¨καλοι¨και οι ¨ηθικοι¨της τηλεορασης,ΔΕΝ θα καταφερουν να χαλασουν την ομορφη εικονα που ο ιδιος δημιουργησε με τα χαρισματα του.Αξιζε την αγαπη του κοσμου και την κερδισε γρηγορα.Αλοιμονο αν σε καθε εγκλημα,ριχναμε το βαρος στο κρεβατι του καθενος!Ας ξεστραβωθουμε ΡΕ . .
  • blueview @ 06.06.2008 20:14
    Διαφωνω με την θεοποιηση της "υποκριτικης ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ" !!!!!! Οταν παρεισφρυουν σε εναν ανθρωπο "αλλα" πραγματα γινεται ταλεντο στον στιχο , στην μουσικη , στον χορο και εννιοτε στη "υποκριτικη" .
    Ποσοι μεγαααααλοι μουσικοι στιχουργοι σκηνοθετες ...ζωγραφοι οταν ηταν υπο την επιρρεια "ουσιων" μεγαλουργησαν ? Ε ? Πολλοι . Θεοποιηθηκαν απο το "κοινο" ..... χ@στηκα ! Δεν με ενδιαφερει η θεοποιηση του οποιουδηποτε που ειναι υπο την ..."επιρρεια" ...αλλα ουτε και το ΕΡΓΟ του ! @#$%^&$%^& ....
  • KaMiKaZe @ 06.06.2008 20:49
    Δεν έχω θέμα με τις ουσίες.
    Ας πίνει ο καθένας ότι θέλει. Δικαίωμά του και επιλογή του.
    Και η σεξουαλική ζωή του κάθε ανθρώπου είναι ΑΣΥΛΟ.
    Και τα Άσυλα δεν τα παραβιάζουμε. (εξαιρούνται ΦΥΣΙΚΑ περιπτώσεις σεξουαλικών προτιμήσεων σε παιδιά και ζώα)
    Θέμα έχω με την οποιαδήποτε θεοποίηση ενός νεκρού σώματος.
    Οκ, τον αγαπούσε ο κόσμος.
    Όμως: Θεός δεν είναι. Είχε κάτι το θεικό στην υποκριτική, όπως τόσοι και τόσοι ηθοποιοί. Μαγκιά του.
    Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος ήταν χαμηλών τόνων γενικότερα, μυστικοπαθής και διακριτικός, αν γνώριζε ότι η κηδεία του (να σημειώσω εδώ πως η ταφή κάθε νεκρού σώματος είναι μια ιερή διαδικασία) μόνο αυτή την ταπεινότητα δε θα περιλάμβανε, αν γνώριζε ότι θα γινόταν ένα πανηγύρι των media, θα είχε προτιμήσει να απεξαρτηθεί από κάθε είδους πάθος σε χρόνο dt απ' την τρομάρα του.
    Ντροπή σε όλους όσους δε σέβονται τίποτα, ΟΥΤΕ ΚΑΝ το θάνατο.
    Και επιτέλους: Ντροπή και ΑΙΣΧΟΣ για τον κοινωνικό ρατσισμό.
    Οι εξαρτημένοι, αποτελούν μέρος της ανθρωπότητας, είναι συνάνθρωποί μας, άνθρωποι σαν εμάς, θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη θέση τους και αντί να βοηθήσουμε, κατακρίνουμε.
    Ένας άνθρωπος μπορεί να έιναι πολύ μοναχικός, πολύ πληγωμένος και πιο αδύναμος απέναντι σε κάποιες ουσίες που για άλλους είναι αδιανόητο να κυλήσουν σε αυτές. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ. Λέω αυτό που πιστεύω.
    Αντί να πονέσουν το συνάνθρωπό τους, του δίνουν μια κλωτσιά και τον μειώνουν έτσι. Είναι άρρωστος, δεν είναι κατώτερο είδος.
    Τεσπα, καλό του ταξίδι του ανθρώπου, δεν ήμουν φαν του, αλλά ήταν ένας ακόμη συνάνθρωπός μου που πέθανε με φρικιαστικό τρόπο, με έναν τρόπο που σε κανέναν δεν αξίζει.
    Ντροπή και αίσχος για όσα ακούγονται κάθε μέρα για τους ομοφυλόφιλους συνανθρώπους μας, για την ξεφτίλα που δέχονται καθημερινά από κάτι αρσενικά του κ@λου και κάτι κυρίες νταβάδες.
    Αλλά ο κόσμος δεν έχει πλέον με τί να ασχοληθεί. Δεν κοιτάζει ένας ένας το χάλι μας το μαύρο λέω εγώ? Είναι όμως πιο εύκολο να βλέπουμε τα στραβά του διπλανού και όχι τα δικά μας.
    Ουστ όλοι! Δήθεν έντιμοι/ηθικοί μλκες και καρκίνοι του πλανήτη

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...