παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
THIS IS THE ZODIAC SPEAKING
DreamShow,
Για το mail το βράδυ του Σαββάτου (by the way το περιεχόμενο του ήταν: "ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ!") ισχύει σε γενικές γραμμές ότι και για τα άλλα δύο. Aπό εσένα έμαθα πως ο πρώτος zodiac mail account δούλεψε τελικά. Δεν το ανέφερα γιατί 72 ώρες μετά ο παραλήπτης δεν είχε πάρει οριστική απόφαση αν το έλαβε ή δεν το έλαβε...

Στο post "έσκισα"(!) (όπως χαρακτηριστικά λες) μερικά ενδιαφέροντα μέλη του forum... Οι ενδιαφέροντες χαρακτήρες είναι εκείνοι που "ταίζουν" τη σάτιρα... κανείς ποτέ και πουθενά απ΄όσο γνωρίζω δεν ασχολήθηκε να σατιρίσει τις "αμοιβάδες"...
Οι έξυπνοι, ενδιαφέροντες και πνευματώδεις άνθρωποι με χρωμοσώματα ΧΧ τυχαίνει να με ελκύουν ιδιαίτερα και τους το δείχνω! Aν η leodina δεν έκανε copy/paste/xαxαxα και απλά πόσταρε τα "θανατηφόρα" σχολιάκια της μπορεί να αφιέρωνα και σ΄εκείνη τραγούδια. Aν σε υποσυνείδητο επίπεδο δεν μου έβγαζες "άλλα" συναισθήματα μπορεί να αφιέρωνα και σε σένα τραγούδια.

Παρεμπιπτόντως επειδή τις τελευταίες μέρες άκουσα και το τραγουδάκι "...ότι κάθομαι και διαβάζω τα σχόλια"(!!) να αναφέρω πως προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το the truman show στυλ του site και νομίζω (κακώς;) πως τα post και οι συζητήσεις των μελών στις φυλές είναι ανοικτά προς ανάγνωση και σχολιασμό σε οιαδήποτε χρονική στιγμή. Αν κάποιος έχει πρόβλημα με αυτό μπορεί "ν΄αρχίσει να μαζεύει υπογραφές" και να ζητήσει από τον Κύριο Πανόπουλο την εφαρμογή private chat rooms.

Κάποιοι από τους δευτεραγωνιστές της λίστας του zodiac που αντιμετωπίστηκαν πιο light αποτελούσαν μέρος του σκηνικού και υπηρετούσαν τις σκηνές πλήθους.
Η αβρή αντιμετώπιση των giath - και astropet, stardonna και stardhomme που ακολουθούσαν - οφείλεται στην εμβληματική παρουσία τους στο site και στη διάθεσή τους να βοηθούν με τα σχόλιά τους στα post/ερωτήματα των μελών -άσχετα με το τι πιστεύω εγώ. Κανείς δεν θα σατίριζε καυστικά τον ερυθρό σταυρό -άσχετα με το τι πιστεύει.


Όσο για το: "αν σε ικανοποιει θα σου πω οτι και με την βοηθεια της χθεσινης εκλειψης εγω πλακωθηκα με τον φιλο μου..."
Αυτό το "ικανοποιεί" μάλλον οφείλεται στην κεκτημένη σου ταχύτητα στη χρήση της ελληνικής γλώσσας ή υποτιμάς τη δική μου νοημοσύνη.

...και υπάρχει άλλη μια διαφορά: αυτή είναι Η Tένια Μακρή. Κάθε χώρος έχει τον σάτιρο που του αναλογεί. Προς το παρόν θα "ανέχεσαι" εμένα. Ελπίζω μια μέρα να αποτελέσεις στόχο της σάτιρας του Λαζόπουλου. Κι αυτό ΔΕΝ είναι ειρωνία -είναι ευχή.



Ηappy Cloud
Σου ζητώ δημόσια συγγνώμη όχι για τους λόγους/απειλές που ανέφερες (και οι οποίες με αφήνουν αδιάφορο) αλλά γιατί - για τα δικά μου κριτήρια - είσαι καλός άνθρωπος και σου αξίζει πιο διακριτική συμπεριφορά. Εμμένω στο ότι με προκάλεσες.



astropet
Μετανοιώνω ΜΟΝΟ ως προς το ότι δεν έκανα την πλάκα ως ariesaries. Το λόγο για την αβρότητα των σχολίων μου προς εσένα φαντάζομαι τον διάβασες παραπάνω.



ariesaries





 

Κλίκες, φράξιες, φατρίες και στοές.

gpano @ 11.09.2007 12.14
"Αυτό το site (...) αν υπολογίσει κάποιος ότι η επισκεψιμότητά του είναι γύρω στις 100.000 το μήνα..."

Επειδή παρατηρώ κατά καιρούς 10 ανθρώπους (που εναλλάσσονται) να "ικετεύουν" 10 άλλους ανθρώπους: "ζιατί ζε με παίζουν κι εμένα τα παιζάκια;;" κάνω μερικές σκέψεις...

α. Μία ομάδα 10 ανθρώπων που δένουν ως χαρακτήρες και με κοινά ενδιαφέροντα απολαμβάνουν πολλές ώρες virtual παρέας μαζί οπότε τι πιο φυσικό να δέσουν και σαν φίλοι στον real world.

β. Γιατί οι υπόλοιποι 99,990 δεν ασχολήθηκαν ποτέ σοβαρά και δεν αφιέρωσαν χρόνο ώστε να φτιάξουν τις δικές τους - με κοινά ενδιαφέροντα - "κλίκες"; -o όρος "η παρέα από το site" είναι public domain και δεν αποτελεί σήμα κατατεθέν από κανέναν για να υπόκειται σε standards.

γ. Ο καθένας διαμαρτύρεται για την ύπαρξη κάποιας κλίκας μέχρι να βρεθεί μέσα σε αυτή.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...