παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
THIS IS THE ZODIAC SPEAKING: REQUIEM
Dear Editor,

α. Καταρχήν οφείλω μια συγγνώμη σ΄εκείνους τους πρωταγωνιστές της ιστορίας με τους οποίους δεν έχουμε κοινή αίσθηση του (καλού/κακού - καλύτερα ας κρίνουν τα μέλη) χιούμορ. Λυπάμαι που κάποιοι παρεξηγήθηκαν ιδιαίτερα από τα "επικριτικά" σχόλια του zodiac αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά θα διαπίστωναν πως σε καμιά περίπτωση δεν ήταν χυδαία. Ίσως λίγο πιο spicy από τα σχόλια που έχουμε ανταλλάξει μεταξύ μας στο forum επί έναν χρόνο σχεδόν.

β. Μία ιδιαίτερη συγγνώμη στον giath για την εμπλοκή του άθελα του στην ιστορία. Ο μόνος λόγος για τον οποίο επικοινώνησα μαζί του μέσω e-mail μετά τη δημοσίευση του zodiac letter ήταν για να του αποκαλύψω την ταυτότητα μου γιατί σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να παραμείνω για πολύ καιρό αφανής "μηχανορράφος" της ιστορίας και "επικριτής" των μελών και σίγουρα όχι για να τον κάνω "συνεργό" στη φάρσα.

γ. Μια επίσης ιδιαίτερη συγγνώμη στον Κύριο Πανόπουλο και την ομάδα των συνεργατών του που βρέθηκαν υπόλογοι και "κατηγορούμενοι" εξαιτίας ενός post της mme το οποίο είχε αφορμή και θέμα τον zodiac.



Σχετικά με το post της mme.
Την Δευτέρα το μεσημέρι άνοιξα στο yahoo! τον λογαριασμό zodiac_serial_killer@yahoo.it και έστειλα στις happycloud και mme ανώνυμο e-mail με το περιεχόμενο: "boo!!!". H mme απάντησε στο mail. Την πήρα αμέσως τηλέφωνο (στο ίδιο τηλέφωνο στο οποίο έχουμε ανταλλάξει ευχές με διάφορες αφορμές ουκ ολίγες φορές), της "αποκάλυψα" ποιος ήταν ο διαβόητος zodiac και της είπα πως είχα σκοπό να τραβήξω για λίγο καιρό ακόμη την πλοκή της ιστορίας γιατί έκανε πίστευα πως έκανε πιο συναρπαστική την επικοινωνία μας στο forum.

Αυτό που με εξέπληξε και με ενόχλησε είναι πως ενώ στην τηλεφωνική μας επικοινωνία συμφώνησε πως ήταν πολύ καλή η ιδέα να κρατήσω τον zodiac ζωντανό για μερικά ακόμη "επεισόδια" μέχρι να γίνουν τα αποκαλυτπτήρια και βρήκε πως ήταν πολύ ενδιαφέρον το "zodiac vs all" σκηνικό που είχε στηθεί...

...ξαφνικά εμφανίζεται την άλλη μέρα, στο διάλογο που ακολούθησε το δικό της post - και επαναλαμβάνω πως αναφέρομαι στον διάλογο που ακολούθησε και όχι τόσο στο post της - να με κατηγορεί πως αναζητώ "συνεργούς"(;), να αναφέρει πως ανήρτησε το post της "για να με αναγκάσει να αποκαλυφθώ" και το κυριότερο να αμφισβητεί on air πως βρήκα(!!!) το τηλέφωνο(!!) και το e-mail της(!).

mme, αν είχες όντως ενοχληθεί από τις προθέσεις μου για τη συνέχιση της φάρσας θα το έβρισκα πιο έντιμο να μου το αναφέρεις από την αρχή ευθέως... Λυπάμαι αλλά εγώ τουλάχιστον αυτά κατάλαβα από τα σημερινά... αν έχεις διαφορετική άποψη μπορείς να την εκθέσεις.



Xαίρομαι που υπάρχουν κάποια μέλη στο site με τα οποία έχουμε κοινή αίσθηση του χιούμορ. Από τις αρνητικές κριτικές απέναντι στο post του zodiac δέχομαι σαν πιο καλόπιστη εκείνη της dreamshow γιατί προερχόταν κατά τη γνώμη μου πάντα όχι από έλλειψη χιούμορ αλλά γιατί είχε ως κίνητρο την υπεράσπιση των μελών του forum.

Όσο για τα μέλη που αλλάζουν "θέση" απέναντι σε κάθε θέμα που αφορά το forum ανάλογα με το "προς τα που φυσάει ο άνεμος" δεν είμαι σε θέση να τα κρίνω -ούτε εγώ, ούτε ο zodiac...


Τέλος μια (μικρή) συγγνώμη στους πρωταγωνιστές του zodiac II: stardhomme, stardonna, astropet, bill, eria, ducgst, ice και virginpsycho. Δυστυχώς οι κόπιες του film κάηκαν στην πυρά... Αν έμεινε καμία μπορεί μια μέρα να προβληθεί ενώπιον ενός πιο "bbc" κοινού.



Μετά Τιμής

ariesaries
zodiac

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...