παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Προς φιλαράκι μου Ariesaries ;)
Φιλαράκι Ariesaries,  ..πολύ μπαρντόν, έτσι ?,  αλλά... NO COMMENT (Ουδέν σχόλιον, εν ολίγοις), κυρίως με την έννοια ότι ΔΕΝ (σε) ΚΑΤΆΛΑΒΑ τι εννοείς με αυτό που λες, το 'ταινία του Giliam'. Αν αφήσεις το γριφώδες στυλάκι (που, να σου πω κιόλας..., στην τελική όλων,  ΔΕΝ 'λέει'), και μου εξηγήσεις τι εννοείς με αυτό εδώ, θα σου είμαι τουλάχιστον υπόχρεος. Πάντως, αν συνεχίσεις με τέτοιο γριφώδες (απ'το 'γρίφος' που λέμε) στυλάκι, φίλε... συγνώμη, αλλά δεν θα μου κάνει ΚΑΜΊΑ αίσθηση, από μία φάση και μετά, ότι και αν / να μου πεις. Απλώς, απλά... κι απλούστατα, για να μην λέω και πολλά κιόλας, σου λέω: να είσαι πιο ξεκάθαρος (= ευθύς) σε ότι λες στον άλλον... -στην περίπτωση αυτήν: εμένα. Νά'σαι καλά (in any case εννοώ).  ;)
Δεν το λέω αυτό που σου λέω με αρνητικό ύφος και κακή διάθεση: κάθε άλλο!! Απλώς, ΔΕΝ κατάλαβα, φίλε, τι ακριβώς ΕΝΝΟΕΊΣ με αυτό που είπες στα σχόλια μου. (You know....)   ;)

Ελπίζω μόνο μην είναι τίποτα... ειρωνεία αυτό όμως, γιατί, δυστυχώς κιόλας, σε μία τέτοια περίπτωση, απέναντί μου φίλε δεν θα 'λες' μία !! (Είμαι +έγινα ξεκάθαρος, έτσι ?....)

Περιμένω σύντομα μία απάντηση σε αυτό...


Αυτό και μόνο.


C YA!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...