παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΓΑΜΠΡΟΙ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ
Γαμπροί & Ζώδια
 

Ο κ. ΚΡΙΟΣ Άγριος και αδάμαστος
Η γοητεία του αναβλύζει αναμφισβήτητα λόγω της γενικής αίσθησης του άγριου και του αδάμαστου που τον διακρίνουν. Αν και λαχταρά την οικογενειακή ζωή, το σπίτι και τη θαλπωρή, δεν θα γίνει ποτέ πραγματικά ο τύπος που βολεύεται, παχαίνει και ζει για πάντα ήρεμος σε ένα μέρος. Αρκετές φορές νιώθει την ανάγκη να σπάσει τις αλυσίδες του και να κάνει ένα δικό του ιδιαίτερο χώρο. Αυτό δεν θα πει αναγκαστικά ότι η σχέση σας θα υποφέρει, αλλά συχνά θα νιώσετε ότι παραείναι ανεξάρτητος! Είναι από τη φύση του ένας περιπλανητής και χρειάζεται όλες τις συγκινήσεις. Συχνά, ο καλύτερος τρόπος για να διοχετεύει την ενεργητικότητα του είναι τα σπορ. Για δώρο γάμου γράψτε τον σε ένα γυμναστήριο μπόντι-μπίλντερ, αγοράστε του μια ρακέτα του τένις ή πληρώστε την εγγραφή του στον ορειβατικό σύλλογο. Επίσης, βεβαιώνεστε πάντα ότι η ασφάλεια του αυτοκινήτου του είναι πληρωμένη!

 

Ο κ. ΤΑΥΡΟΣ Αλίμονο σε όποιον απειλήσει την όμορφη σύζυγο του!
Να ένας «χρυσός» γάμος, αν και μπορεί να γίνει πληκτικός όταν αρχίσουν οι μονότονες, χωρίς νόημα συζητήσεις. Οι Ταύροι προτιμούν να λένε όσο πιο λίγα γίνεται. Αγαπούν το σπίτι και την οικογένεια και αλίμονο σε όποιον απειλήσει αυτά ή την όμορφη σύζυγο τους! Η ασφάλεια είναι το παν για έναν Ταύρο, που εμπιστεύεται μόνο τις σχέσεις όπου προτίθεται να μείνει. Για καλό και για κακό, έχετε την αλήθεια πάντα στο στόμα σας όταν πρόκειται για έναν Ταύρο. Σε περίπτωση όπου έχει ερωμένη, δεν θα της επιτρέψει με κανέναν τρόπο να θέσει σε κίνδυνο το σπίτι του. Να το ξέρετε: κανένας Ταύρος δεν χωρίζει για την ερωμένη του. Αυτή θα είναι μόνο για διασκέδαση και, παρόλο που μπορεί να έχει μια σχέση μαζί της για πολλά χρόνια, σίγουρα δεν θα τη συγκρίνει ποτέ με τη γυναίκα του. Τον Ταύρο μπορείτε να τον κατακτήσετε με το καλό φαγητό, τον αισθησιακό έρωτα και, αν του λέτε συχνά πόσο υπέροχος είναι, θα σας γεμίσει, διαμάντια και γουναρικά! Για δώρο γάμου οι προτάσεις είναι: καφάσια από εκείνο το καλό κρασί, ένα CD ή ένα πολύ καλό DVD.

 

Ο κ. ΔΙΔΥΜΟΣ Η διασκέδαση και οι εκπλήξεις τον εξιτάρουν.
Συγχαρητήρια! Αυτός ο άνδρας δυσκολεύεται πολύ να αράξει. Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι έχετε και δεν έχετε πως εκεί όπου εσείς πετύχατε εκατοντάδες άλλες έχουν αποτύχει! Ο κ. Δίδυμος, με την ιδιότητα του να δραπετεύει από την αιχμαλωσία, βρίσκεται ψηλά στα όνειρα των κοριτσιών. Μπορεί όμως να μπει στον πειρασμό να παντρευτεί για ένα σωρό λόγους (π.χ. αν είστε κόρη του εργοδότη του), αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: πως ο μεγαλύτερος φόβος του είναι ότι, αν σας αφήσει, θα σας αρπάξει άλλος αμέσως. Μην τον αφήσετε ποτέ να σκεφτεί ότι ΔΕΝ συμβαίνει κάτι τέτοιο, γιατί θα το μετανιώσετε! Μόνο αν τον έχετε στην ανασφάλεια θα τον κρατήσετε. Βαριέται εύκολα, γι’ αυτό σιγουρευτείτε ότι και οι δύο έχετε πλήθος δραστηριότητες εκτός σπιτιού και μη βιαστείτε να κάνετε παιδιά αμέσως. Του αρέσει πολύ να βγαίνει έξω όσο πιο συχνά γίνεται. Για γαμήλιο δώρο αγοράστε του μια συνδρομή στο αγαπημένο του περιοδικό (προφανώς, το PLAYBOY) ή πληρώστε την είσοδο του σε ένα από τα καλύτερα νυχτερινά κλαμπ για ένα χρόνο. Θα σας λατρέψει!

 

Ο κ. ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ιδανικός πατέρας
Πάντα βρίσκεται στην αναζήτηση της ιδανικής γυναίκας. Μόλις τη βρει, ο κ. Καρκίνος, δεν κοιμάται νύχτες ολόκληρες, μέχρι η αγαπημένη του να κουρνιάσει δίπλα του σε μια διαρκή γαμήλια βάση. Ακόμη κι όταν παριστάνει το δύσκολο και σας αναγκάζει να λύνετε αινίγματα, βαθιά μέσα σας πρέπει να νιώσετε ότι θέλει τη ζεστασιά και τη συνεχή μοιρασιά και φροντίδα μιας μακρόχρονης σχέσης ακριβώς όπως κι εσείς! Ο κ. Καρκίνος γίνεται ιδανικός πατέρας, μιας και ο ίδιος είναι ένα μικρό αγόρι. Έτσι, η ενασχόληση του με τα παιδιά τού δίνει την ελευθερία να εκφράσει μια πλευρά του εαυτού του, που συνήθως είναι κρυμμένη πίσω από ένα φουσκωμένο ψευτοπαλικαρισμό. Όταν παντρευτεί, το σπίτι γίνεται το κάστρο του. Βάζει άφθονη ενέργεια και αφιερώνει σε αυτό πολύ χρόνο. Δεν είναι πιθανό να τριγυρίζει εκτός στέγης, όπως τα άλλα ζώδια, απλά επειδή μάλλον δεν έχει πολλές ευκαιρίες. Για γαμήλιο δώρο αγοράστε του κάτι φανταχτερό και ακριβό, από γαλλική σαμπάνια μέχρι χρυσή ταυτότητα, κι αυτό γιατί ο κ. Καρκίνος αξίζει το καλύτερο!

 

Ο κ. ΛΕΩΝ Καπετάνιος στο δικό του πλοίο
Πιστεύει στην πίστη και την αφοσίωση για πάντα, αλλά δυσκολεύεται να ζήσει με αυτά τα «πιστεύω»! Δίνει πάντως τόση αγάπη, που κοντεύει να εξαντλήσει τα απωθημένα του. Όσο είναι δυνατό, προσπαθήστε να επεκτείνετε την αφοσίωση του για χρόνια αντί για ώρες! Προσέξτε το, γιατί, μόλις αναλώσει το πάθος του, πιθανόν να ψάξει αλλού για νέα ερεθίσματα και διέξοδα. Η δουλειά του είναι σημαντική και ευτυχέστερος είναι όταν μπορεί να δουλεύει για τον εαυτό του. Πρέπει να είναι ο καπετάνιος στο δικό του πλοίο και, εκεί όπου η εργασία του δεν του επιτρέπει να παίξει αυτόν το ρόλο, ο γάμος γίνεται θαυμάσιο μέσο έκφρασης του. Από τη στιγμή όμως που θα νοικοκυρευτεί, γίνεται σίγουρα ο «βασιλιάς των συζύγων». Το ιδανικό γαμήλιο δώρο είναι μια μεταξωτή ρόμπα με το μονόγραμμα του ή ένα καθαρόαιμο άλογο!

 

Ο κ. ΠΑΡΘΕΝΟΣ Όταν παίζει τον εργένη είναι αμίμητος!
Υποσυνείδητα, ο κ. Παρθένος λαχταρά απεγνωσμένα να βρει το ταίρι του και να του γεμίσει τη ζωή, αλλά συχνά επισκιάζεται από άλλους ανταγωνιστές επειδή, απλά, όταν παίζει τον εργένη το κάνει με αμίμητο στιλ! Όταν όμως τον κάνετε σύζυγο σας πρέπει να προσέχετε. Όχι εσώρουχα να κρέμονται στο μπάνιο, όχι υπολείμματα καφέ στα φλιτζάνια και οπωσδήποτε όχι κηλίδες από το σαμπουάν σας στην μπανιέρα του, για να μην πω τίποτε χειρότερο... Ο κ. Παρθένος είναι κάπως στρυφνός αλλά, όταν συμβαδίσετε με τον φιλόπονο τρόπο της ζωής του, θα μάθετε πολλά, συνήθως εξαιρετικά ωφέλιμα, όπως για την υγιεινή διατροφή. Γίνεται θαυμάσιος πατέρας, ακόμη κι όταν λιποθυμά στη θέα μιας λερωμένης παιδικής πάνας. Θα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικός και να έχετε κατά νου ότι θα βιώσετε απρόσμενες εκπλήξεις μαζί του. Για γαμήλιο δώρο, καλή ιδέα είναι ένας καινούριος ανεμιστήρας ή όμορφα δερματόδετα βιβλία για τη συλλογή του.

 

Ο κ. ΖΥΓΟΣ Όταν στριμωχτεί, την κάνει «αλλά γαλλικά».
Σίγουρα θα δοκιμάσει την υπομονή σας στη διάρκεια του γάμου, αλλά, καθώς παιδί της Αφροδίτης, θα σας αποζημιώσει για κάθε στραβοτιμονιά με το να είναι φανταστικός ανάμεσα στα... σεντόνια σας! Δυσκολεύεται να πάρει μια απόφαση. Όταν στριμωχτεί την κάνει... αλλά γαλλικά, αν και είναι τρυφερός και ευαίσθητος. Εξαιτίας της επιρροής της Αφροδίτης μπορεί να είναι εγωιστής στις ανάγκες του. Όταν πάρει μια απόφαση μην αφήσετε να περάσει πολύς καιρός για να την πραγματοποιήσει. Είναι το ότι αλλάζει γνώμη συχνά. Η αχίλλειος πτέρνα του είναι η ευαισθησία του, γι’ αυτό ποτέ μη θίξετε την περηφάνια του. Ποτέ δεν θα το ξεχάσει. Είναι ο άνδρας της ματαιοδοξίας και τη χρειάζεται για να τον θρέφει μέρα - νύχτα. Αν παραλείψετε αυτή την ανάγκη, είναι ικανός να βρει αμέσως άλλη κυρία! Για γαμήλιο δώρο πάρτε του ένα όμορφο δερμάτινο χαρτοφύλακα ή ένα χρυσό ρολόι, κατά προτίμηση ρόλεξ (ενδιαφέρεται μόνο για την ποιότητα, οπότε η επιλογή εσάς ως συντρόφου του σας τιμά ιδιαίτερα!).

 

Ο κ. ΣΚΟΡΠΙΟΣ Δεν θα έχετε το πάνω χέρι
Με το να παντρευτείτε τον κ. Σκορπιό κάνετε πολύ περισσότερα από το να υπογράψετε ένα συμβόλαιο γάμου. Πρόκειται για ένα συμβόλαιο με την ίδια σας την ψυχή, για όλη τη ζωή σας, ότι κι αν συμβεί! Ο κ. Σκορπιός δεν είναι συνηθισμένη ψυχή, είναι η ίδια η δύναμη. Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας ότι κάποτε θα έχετε το «πάνω χέρι», μιας και θα γίνετε το θύμα των ιδιοτροπιών, των επιθυμιών, των διαθέσεων και των πόθων του, που θα σας οδηγήσουν σε έναν περιπετειώδη, ερωτικό δρόμο όλη σας τη ζωή. Μη λογομαχείτε με το Σκορπιό σας. Χειριστείτε τον μαλακά, δείξτε υπομονή και οδηγήστε τον με λεπτότητα εκεί που θέλετε. Έτσι κι αλλιώς, είναι ο κύριος όλων των καταστάσεων και, αν είστε πλήρης γυναίκα που ψάχνει για τον άνδρα-σύντροφο και προστάτη, στο Σκορπιό βρήκατε τον καλύτερο! Οικογένεια, δεσμά και ευθύνες δεν είναι καθόλου βαριά στους ώμους του. Όταν τον παντρευτείτε ξεχάστε όλους τους άλλους άνδρες, ακόμη και αυτούς που φαντασιώνεστε, γιατί μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας. Για δώρο γάμου, αισθησιακές βιντεοταινίες και βιβλία με θέματα μυστικιστικά και παραψυχολογίας θα του αρέσουν πολύ.

 

Ο κ. ΤΟΞΟΤΗΣ Κατάλληλος για εργένικη ζωή
Είναι ιδανικός για έναν ευχάριστο γάμο γεμάτο γέλια και τραγούδια, χαρές και πάρτι. Φυσικά, θα υπάρχουν κάθε τόσο λίγα σπαραξικάρδια δάκρυα, απλά για να διατηρείται ζωντανό το ενδιαφέρον. Μόλις εγκατασταθούν η γαλήνη και η ηρεμία στη σχέση σας, πιθανόν να βγαίνει έξω και να επιστρέφει ύστερα από μια-δυο βδομάδες. Αν σκοπεύετε να τον παγιδέψετε στα δεσμά του γάμου, περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Ο κ. Τοξότης είναι μάλλον ένας χαρούμενος περιπλανητής, κατάλληλος για εργένικη ζωή. Όταν όμως συναντήσει το μαγικό ταίρι του, δένεται, φρονιμεύει και ανυπομονεί να τα βγάλει πέρα με τη γαμήλια ζωή. Με τα παιδιά κυριολεκτικά ξεμωραίνεται, ακόμη κι αν χρειαστεί να αλλάζει πάνες και να κάνει τη μπέιμπι σίτερ τα βράδια. Ως σύζυγος είναι πάντα μισό παιδί - μισό άνδρας (το σύνδρομο του Πίτερ Παν στο αποκορύφωμα του), αλλά αυτό αποτελεί μέρος της πιο γλυκιάς γοητείας του. Φυσικά, είναι επίσης θαυμάσιος εραστής. Τα δώρα που του ταιριάζουν είναι φανταχτερά επιτραπέζια παιχνίδια ή μια σκηνή τέλεια εξοπλισμένη!

 

Ο κ. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Δεν ησυχάζει αν δεν έχει όλα όσα επιθυμεί η καρδιά του.
Εδώ έχουμε ένα άριστο υλικό για γάμο, καθώς ο κ. Αιγόκερως παρέχει ασφάλεια και αγάπη και είναι αφοσιωμένος στην αγαπημένη του. Ωστόσο, στις ακεφιές του μπορεί να γίνει αδιάφορος και απόμακρος (ο παράδεισος δεν είναι ποτέ τέλειος), πράγμα που μπορεί να αποδειχθεί προβληματικό για μια ευαίσθητη και ευσυγκίνητη σύζυγο. Η απόσπαση του μπορεί να πηγάζει από τη συγκέντρωση του σε άλλα πράγματα. Είναι ένας κουβαλητής και δεν ησυχάζει αν δεν έχει όλα όσα επιθυμεί η καρδιά του. Το να εξουσιάζει το δικό του σπίτι είναι γι' αυτόν πρωταρχικό και θα περιμένει να νιώθετε κι εσείς το ίδιο. Βλέπει το γάμο ως μια συνεργασία, παράλληλα με την προοπτική για μακρόχρονη ευτυχία. Δεν θα σας απογοητεύσει ούτε στο σεξουαλικό τομέα• είναι ένα άτομο πολύ ισχυρό από φυσικής άποψης. Συχνά φιλόδοξος, πετυχαίνει στην καριέρα του. Για γαμήλιο δώρο προσφέρετε του δυο εισιτήρια πρώτης θέσης σε ένα ξεχωριστό μέρος ή δερμάτινα καθίσματα για το αμάξι του!

 

Ο κ. ΥΔΡΟΧΟΟΣ Για αυτόν, οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια.
Ο μυστηριώδης άνδρας του ζωδιακού θα σας κάνει τη ζωή μια τέλεια περιπέτεια μόλις μπει στο χορό του γάμου. Καθώς δεν είναι ιδιαίτερα φλύαρος, νιώθει πως οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά απ’ τα λόγια. Αν απαιτείτε ολοκληρωτική φροντίδα όλη την ώρα, πιθανόν να οδηγήσετε αυτόν ή εσάς στον καναπέ του ψυχίατρου! Είναι πιστός και τρυφερός και, παρόλο που μπορεί να είναι λίγο απόμακρος, είναι κοντά σας περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Τα συναισθήματα του είναι βαθύτερα απ’ όσο των περισσοτέρων, απλά δεν είναι ικανός να μιλά πολύ για τέτοια πράγματα. Όταν λέει «σ’ αγαπώ και θέλω να σε παντρευτώ», το εννοεί. Σπάνια απογοητεύει τη σύντροφο του, εκτός κι αν έχουν αφήσει το γάμο τους να ναυαγήσει από ανόητες παρεξηγήσεις. Μπορεί να γίνει ψυχρός και υπολογιστής όταν του κάνουν κακό. Τα παιδιά του γίνονται φίλοι του παρά αντικείμενα προστατευτικής σχέσης. Κατάλληλα γαμήλια δώρα είναι ένα μεγάλο παζλ ή σκύλος ράτσας.

 

Ο κ. ΙΧΘΥΕΣ Αθεράπευτα ρομαντικός!
Ένας ονειροπόλος, που από την παιδική ηλικία του ονειρεύεται την πριγκίπισσα που θα αποσπάσει τελικά με το σπαθί του από τον φιλντισένιο πύργο της. Φυσικά, στη φαντασία του ζουν ευτυχισμένοι για πάντα. Είναι ο αθεράπευτος ρομαντικός του ζωδιακού κύκλου. Ωστόσο, ως σύζυγος, σύντροφος και εραστής, θα εκπληρώσει τα όνειρα σας ξανά και ξανά. Δεν είναι βέβαια καθόλου αξιόπιστος, καθώς λοξοδρομεί πολύ εύκολα, αλλά από τη στιγμή που παντρεύεται αφοσιώνεται απόλυτα στην αγαπημένη του και τα παιδιά αυτής της ένωσης θα γίνουν η κόρη οφθαλμού του. Έχει και κάποιες ανασφάλειες και ο τρόπος που τις αντιμετωπίζει μπορεί να δημιουργήσει σκιές και σύννεφα σε μια σχέση. Αλλά, όπως λέμε «όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη», τελικά το σπίτι είναι το μέρος όπου καταλήγει και είναι ευτυχισμένος. Μερικές φορές είναι πιο σοφό εκ μέρους σας, να του επιτρέψετε να λοξοδρομεί και να αφήνετε τα φτερά του να καούν λίγο, έτσι ώστε να εκτιμήσει τη ζεστασιά της σπιτικής φωτιάς που φωτίζει το παράθυρο της ζωής του. Για γαμήλιο δώρο καλό είναι ένα νέο ηχοσύστημα, αγαπημένα CDs ή μερικά από τα καλύτερα ποτά.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...