παρακαλώ περιμένετε...

Ερώτηση

  • donantonio @ 11.12.2018 11:22
    Γεια σου vaskal.
    Αν θες να δεις ανάλυση των όψεων που κάνετε μεταξύ σας, μπορείς να τη δεις (και) εδώ: https://horoscopes.astro-seek.com/love-compatibility-calculator-horoscope-matching
    Σου δίνει μία καλή ιδέα, και ίσως σου φωτίσει κάποια σημεία. Εγώ τη χρησιμοποίησα για να πάρω μια ιδέα.
     
    Αυτό που παρατηρώ είναι ότι έχεις τον κυβερνήτη Άρη σου, σε σύνοδο με Νότιο Δεσμό. Το οποίο θεωρείται δύσκολο, ειδικά για κάποιον Κριό. Το επίπεδο "δυσκολίας" ανεβαίνει με τον Άρη σου, που είναι στα Ψάρια, όχι το καλύτερο ζώδιο για να εκφραστεί. Αναρωτιέμαι αν ασχολείσαι, με κάποιο τρόπο, με τις τέχνες.
     
    Απέναντι σε αυτή τη σύνοδο Άρη-Νότιου Δεσμού, έρχεται η Λιονταρίνα με ένα μάτσο προσωπικούς πλανήτες στην Παρθένο. Οι αντιθέσεις αυτές, μαζί με την αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που έχετε, μοιάζουν να καθιστούν τη μεταξύ σας σχέση, μία σχέση με καρμική χροιά, εν δυνάμει μεταμορφωτική (λόγω Πλούτωνα), που αποτελεί πρόκληση για την εξέλιξή σου (που αντιπροσωπεύεται από το Βόρειο Δεσμό στην Παρθένο).
     
    Με λίγα λόγια, και ελλείψει άλλων στοιχείων για την μέχρι τώρα μεταξύ σας σχέση, φαίνεται μία σχέση με βαθμό δυσκολίας αλλά δυνατότητες προσωπικής εξέλιξης, τουλάχιστον για σένα. Δεν ξέρω εκείνη πόσο το απολαμβάνει, μιας και της ρίχνεις λίγο Κρόνο πάνω στην Αφροδίτη (άρα, περιορισμός στην απόλαυση ή απόλαυση που έρχεται με το χρόνο...ίσως..).
     
    Από την άλλη, αν η γνωριμία προέκυψε τους τελευταίους μήνες με όλα ανάδρομα, θα κρατούσα μικρό καλάθι όπως και να χει, ή θα έδινα λίγο χρόνο (έως μετά τα Χριστούγεννα) να ξεκαθαρίσει εντελώς το τοπίο..
     
    Βέβαια, έχεις και μία επιστροφή Άρη (που είναι στα Ψάρια τώρα και πηγαίνει στις μοίρες σου). Θα μπορούσε, υπό προϋποθέσεις, κάτι να πάρει μπρος τώρα..Εσύ ξέρεις καλύτερα ποιες είναι οι συνθήκες και οι προοπτικές..
     
    Ελπίζω να βοήθησα.
  • vaskal @ 11.12.2018 12:49
    Ευχαριστώ θερμά!

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...