παρακαλώ περιμένετε...

τα φώτα σας...

  • donantonio @ 18.09.2018 13:44
    Γεια σου Ariesred!
     
    Σ' ευχαριστώ (ως Κριός) για τα καλά σου λόγια και το κουράγιο που μας δίνεις αλλά η αλήθεια, όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ, είναι ότι έχουμε λίγο δρόμο ακόμα... 
     
    Μ' αρέσει όμως πολύ η θετική σου διάθεση και εύχομαι τα καλά να έρθουν και σε σένα. Δεν είδα με πολύ λεπτομέρεια τη συναστρία σου με το Λιοντάρι, όμως, από μία πρώτη ματιά, καλά φαίνονται τα πράγματα... και το σημαντικό είναι ότι, με τη θετική σου προσέγγιση στα πράγματα, ακόμα και να υπάρχει μία δυσκολία, ένα σημείο τριβής που λέει ο λόγος (όλες οι σχέσεις έχουν, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου) θα μπορέσεις να συνεργαστείς με τον άλλο και να το λύσεις.
     
    Προχώρα Κριάρι! Όλα να σου πάνε καλά!
  • roularoulaki2010 @ 18.09.2018 18:49
    Καλησπερα ariesred!Υπαρχουν 2 αρνητικες οψεις στην συναστρια σας:1)ο ηλιος σε τετραγωνο με τον δια:η σχεση σας θα σου φαινεται αρκετα εξουθενωτικη και υπαρχει η ταση για σπαταλη κι ελλειψη υπευθυνης διαχειρισης...και 2)ο ηλιος σε αντιθεση με τον Πλουτωνα:υποδεικνυει εγωισμους,αυταρχισμο,ελλειψη συνεργασιας και θα ειστε βυθισμενοι σε μια ρουτινα....Εαν ξεπερασετε αυτα τα δυο,υπαρχει προοπτικη για γαμο!Εχετε καλη τυχη και καλο πεπρωμενο....κι εγω κουμπαρα! 

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...