παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Το Stardome* LOVE MATCH είναι εδώ!

 Καλησπέρα Stardomers!

 

Με την αρχή της νέας αστρολογικής χρονιάς, με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο του Κριού, το Stardome* παρουσιάζει με υπερηφάνεια την πρώτη του ανάλυση Συναστρίας, το Stardome* LOVE MATCH!

LOVE MATCH 01.jpg

Το Stardome* LOVE MATCH είναι μια προσωπική και λεπτομερής αστρολογική ανάλυση της ερωτικής σας σχέσης! Στις σελίδες του θα διαβάσετε πλήρη ανάλυση για τη θέση που καταλαμβάνουν οι πλανήτες του/της συντρόφου σας στον δικό σας γενέθλιο χάρτη. Μ' αυτό τον τρόπο αποκαλύπτονται οι δυναμικές της σχέσης σας και ποια είναι εκείνα τα σημεία που πρέπει να προσέξετε, ώστε να την κάνετε πιο λειτουργική!

Όμως οι παροχές του Stardome* LOVE MATCH δε σταματούν εδώ!

Κάθε πλανητική θέση του/της συντρόφου σας στο ωροσκόπιο σας βαθμολογείται και στο τέλος μαθαίνετε μια συνολική βαθμολογία για τη σχέση σας, που αποκαλύπτει πόσο ταιριάζετε τελικά!

Μπορείτε τώρα να δοκιμάσετε δωρεάν ένα Stardome* LOVE MATCH για τη δική σας σχέση, όπου θα διαβάσεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την ανάλυση δύο πλανητικών θέσεων! Το μόνο που χρειάζεται είναι βάλεις τα γενέθλια στοιχεία σου και τα στοιχεία του/της συντρόφου σου και να διαλέξεις την επιλογή "Κατέβασε το ΔΩΡΕΑΝ δείγμα".

Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μια πλήρη αναφορά συναστρίας Stardome* LOVE MATCH για ένα διάσημο ζευγάρι! Κάνε κλικ εδώ!

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για την υποστήριξη σας που μας ωθεί να δημιουργούμε για εσάς τις πιο σύγχρονες αστρολογικές υπηρεσίες!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

H ομάδα του Stardome.gr

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...