παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ThankU

Λοιπόν...Το λάπτοπ έχει χαλάσει κ αναγκάζομαι να στέλνω απο όπου να'ναι. Το ίντερνετ είναι αναξιόπιστο και με "πετάει" συνέχεια -είναι η δεύτερη φορά που προσπαθώ να γράψω εδώ κ ελπίζω αυτή τη φορά να με αφήσει.
Οι φίλοι μου στην Ελλάδα έχουν αραιώσει την επικοινωνία για κάποιο λόγο. Έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για τις φιλοδοξίες και προτεραιότητές μου εδώ, λόγω της δουλειάς που κάνω η οποία δε με εμπνέει και στην οποία δυστυχώς πρέπει να μείνω για να ζήσω. Ψάχνω παράλληλα για διέξοδο προς τις καλλιτεχνικές μου κλίσεις αλλά...δεν ξέρω τους σωστούς ανθρώπους, έχω φάει φτύσιμο απο άλλους ανθρώπους που εχω κανονίσει να συναντήσω εδώ και δεν έλαβα ούτε ένα μήνυμα να μου πουν ότι ξέρεις, άκυρο, μην περιμένεις. Και οταν δε, συμπεραίνω ότι "αν θες να κάνεις κατι σωστά πρέπει να το κάνεις μόνος σου" -το μότο που με κυνηγά σε όλη μου τη ζωή- συνειδητοποιώ ότι δεν εχω τα μέσα να κάνω ούτε ένα βήμα μόνη μου αυτή τη στιγμή.
Ο άνθρωπος με τον οποίο συζω παραείναι καλός...και όσο καλός είναι τόσο βαρετός και αδιάφορος μπορεί να γίνει. Όχι δε σχολιάζω πικρόχολα χωρίς λόγο,εχω φάει αρκετή φρίκη τελευταία. Έχω υπογράψει συμβόλαιο για τον επόμενο ένα χρονο σε αυτο το σπίτι και δεν ξέρω πώς θα αντέξω. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι εγώ αλλιώς τα περίμενα...τώρα αυτο το πρόσωπο φαίνεται να μεταμορφώνεται σε κατι άλλο που δεν υπήρχε πριν. Και το φταίξιμο το παίρνω παλι εγώ γιατί εγώ είναι το ιδιότροπο στοιχείο εδώ μέσα. ΑΝ με κρατάει κατι εδώ είναι 1ον, αυτο το συμβόλαιο και 2ον ότι εγώ πίσω βήματα δεν κάνω και δεν τα παρατάω έτσι εύκολα...υποτίθεται. Καλά. Πολύ αστείο μου φαίνεται ώρες ώρες που ακόμα ελπίζω. Αν και η πιο θετική σκέψη που έχω τώρα είναι το "υπάρχουν και χειρότερα"...ειμαι σε πειρασμό να ριχτώ σε ατελείωτες ώρες ύπνου, πολύ φαί και αλκοόλ -δεν το συνηθίζω γιατί δε μου πάει...αλλά ίσως έτσι περάσω καλύτερα ρε παιδί μου.
Δεν ξέρω τι σόι διελεύσεις ή Αρμαγεδδών μπορεί να επηρεάζουν το γενέθλιο χάρτη μου τελευταία...αλλά κάτι δεν πάει καλά. Εγώ το βλέπω. Οι άλλοι πώς δεν το βλέπουν ποτέ; Γιατί πάντα έτσι ήμουν, έβλεπα πιο πέρα από τον περισσότερο υπόλοιπο κόσμο.
Τέλος πάντων...αρκετή μαυρίλα...-ντροπή κριάρι πράμα. Πάω να φτιάξω κανένα καφέ...

 

http://www.youtube.com/watch?v=LFRm2srRC64

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...