παρακαλώ περιμένετε...

auta ta liga apo emena

  • mr_Mister @ 19.01.2013 22:36
    Kαλά. Βρες πρώτα ένα αγαπησόμετρο να μετρήσετε τις αγάπες σας (μου θυμίζει τα πιτσιρίκια που μετριούνται ποιος την έχει πιο μεγάλη - την κασετίνα) και μετά ρώτησέ με να σου πω (τότε, όχι τώρα) πως η ζωή δεν είναι δίκαια κλπ.
     
    Μια λίγο πιο σοβαρή απάντηση είναι ότι πολλοί δεν συναντούν ποτέ στη ζωή τους τον έρωτα στα μέτρα τους, και όταν μεγαλώσεις καμιά δυο δεκαετίες ακόμα θα σου πω και την μεγάλη αλήθεια γιατί ακόμα δεν κάνει. Τώρα το ότι είσαι Κριός και αυτός Παρθένος δν τα ξέρω, περαστικός είμαι από εδώ, ας τα πουν οι αστρολόγοι.
  • alfita @ 19.01.2013 23:45
    alex23 θεωρω πως εχει μπλεξει τα συναισθηματα..αλλο ερωτας αλλο
    αγαπη..εσυ μιλας για ερωτα κι οταν προκειται περι ερωτος , πεφτει
    ανασφαλεια ..συνηθως πανε πακετακι αυτα τα 2..γιατι ο ερωτας εναι ο
    θριαμβος της φαντασιας επι της νοημοσυνης κι εσυ προσπαθεις να τον
    εκλογικευσεις και να τον μετρησεις..συνταγη αμοιβαιοτητας δεν υπαρχει..επισης λαβε υπ οψιν σου, πως δεν εκδηλωνονται ολοι οι ανθρωποι το ιδιο..παιζει να ειναι καποιος ερωτευμενος του θανατα και να μην το δειχνει ..και αλλος να ειναι λιγοτερο και να κανει μεγαλη φασαρια.οσο γιατι να ειμαστε τοσο περιπλοκοι οι ανθρωποι .η απαντηση ειναι απλη..για να μη βαριομαστε..αμα τα πραματα παραειναι απλα δεν εχει πλακα, δες το κι ετσι..παιζει η περιπωση και το παρθενι να ειναι τοσο ερωτευμενο οσο εσυ, αλλα να μην εκδηλωνεται  οσο εσυ θες..  
  • alex23 @ 20.01.2013 02:04
    Euxaristw gia tis apantiseis alla mr_Mister, pes m ti megali alitheia mporw na tin antexw..autin psaxnw

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...