παρακαλώ περιμένετε...

Stardome δώσε μου τα φώτα σου....

  • Echinacea @ 02.07.2012 10:47
    Αν δεν ξερεις ωρα,παρ'ολα αυτα κατι δεν βρισκεις?
  • NouTouSou @ 05.07.2012 22:42
    @Echinacea : Την γνωρίζω την ώρα (την έχω γράψει κιόλας)..ελπίζω να πάρω μια "Stardome απάντηση"  για να έχω μια εικόνα!@krikri31 : Το είχα κάνει πρίν κάτι μέρες στο συγκεκριμένο σάιτ και δυστυχώς (συγχωρείστε με για την έκφραση) είναι ΤΡΕΛΗ ΜΟΥΦΑ..στον ένα πλανήτη έγραφε (π.χ) ότι "η σχέση σας είναι ικανή να σας οδηγήσει σε γάμο" και λίγο πιο κάτω σε κάποιον άλλον πλανήτη, "η σχέση σας δεν ευνοείτε πλανητικά να έχει διάρκεια στον χρόνο"..πως να πάρω λοιπόν σοβαρά ένα συναστριακό αποτέλεσμα που φάσκει και αντιφάσκει τόσο έντονα?!?
  • vAIRsiFIRE @ 05.07.2012 23:53
    Επειδή ο
    κάθε άνθρωπος είναι εξαιρετικά πολύπλοκος και πολύπλευρος και γεμάτος
    αντιφάσεις από μόνος του, δεν θα είναι περίεργο η μια όψη να αναιρεί την άλλη.
    Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δείς ποια μπορεί είναι τα δύσκολα σημεία
    της σχέσης σας και να δουλέψετε και οι 2 πάνω σε αυτά.


    Το να ζητας μια αναλυση συναστριας 60 σελιδων απο τον Stardome, δεν παιζει.. καλυτερα ξεκινα το διαβασμα εδω..

    http://www.stardome.gr/library/synastries/
     

  • NouTouSou @ 06.07.2012 16:38
    @ vAIRsiFIRE : Η πολυπλοκότητα και το κατά πόσο είναι πολύπλευρος ένας άνθρωπος, δεν δικαιολογεί (σε'μενα τουλάχιστον),
    τις τόσο μεγάλες αντιφάσεις μιάς συναστριακής ανάλυσης..μέχρι και ο
    φίλος μου έβαλε τα γέλια και απλά είπαμε να μην διαβάσουμε παρακάτω! Δεν
    ζήτησα καμία 60σέλιδη ανάλυση και δεν αναφέρθηκα ποτέ σε δύσκολα
    σημεία..εάν είχα προβλήματα στη σχέση μου δεν θα έψαχνα λύσεις μέσω
    αστρολογικών σάιτ, το μόνο που αποζητώ είναι η γνώμη απο κάποιον ειδικό σε αυτά τα θέματα..'ετσι απλά για να έχω μια "εικόνα"!
    απο κάποιον ειδικό σε αυτά τα θέματα..'ετσι απλά για να έχω μια "εικόνα"!
  • vAIRsiFIRE @ 06.07.2012 22:38
    ακομα και ο ειδικος θα σου πει τα ιδια ακριβως παραγματα. Μια σχεση που θα αντεχε στον χρονο ειναι ηλιος-κρονος πχ και μια σχεση που δεν θα αντεχε θα ηταν ηλιος η αφροδιτη -ουρανος. Τι γινεται λοιπον αν μια συναστρια εχει και τις δυο οψεις;
     
     
    Ο ειδικος απλα θα τσεκαρει ποια ειναι η κοντινοτερη αρα και η πιο δυνατη οψη ενω ενα προγραμμα αστρολογικο δεν εχει αυτη την διανοια.. γι ααυτο ειναι και ΔΩΡΕΑΝ
    Ομως, τι γινεται αν και οι 2 οψεις ειναι εξισου σημαντικες;;;
    Ο Ειδικος θα στις αναφερει και τις 2 και θα σου πει οτι ναι μεν η σχεση αυτη εχει προοπτικη ΑΛΛΑ πρεπει να προσεξεις αυτο και αυτο αν θελεις να  κρατησει. Οι αντιφατικες δυναμικες υπαρχουν παντου και σε ολους τους χαρτες, το θεμα ειναι απλα που προτιμας να εστια2εις.
    Θα εστιασεις στο οτι βαριεσαι ασυμφορα και θελεις παντα ιντριγκα για αυτο δεν σου κανει ο αλλος; Η θα συμβιβαστεις με ολη την σταθεροτητα που σου προσφερει ο αλλος κι ας ειναι βαρετος για να κανεις την σχεση να δουλεψει.. ;;;;
    ΑΥΤΟ προσπαθει να σου πει το οποιο προγραμμα...
    τεσπα.. κανε και 2ητα οτι καταλαβαινεις...
     
  • NouTouSou @ 07.07.2012 10:26
    @ vAIRsiFIRE : Σε ευχαριστώ ειλικρινά για τον χρόνο σου και για την θέληση σου να μου εξηγήσεις, απλά εισπράττω έναν "φανατισμό" και μια "επιθετικότητα" στον τρόπο που απαντάς, ο οποίος δε νομίζω ότι χρειάζεται..(ίσως να κάνω και λάθος)! Κατάλαβα αυτό που λες και μου έδωσες έναν ακόμα λόγο να θέλω μιάν απάντηση απο έναν άνθρωπο ο οποίος θα με βοηθήσει να κατανοήσω τα όσα μου πει, σε αντίθεση με ένα αυτόματο πρόγραμμα που θα μου δώσει μια τυποποιημένη απάντηση και αν δεν γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω περί πλανητών (όπως φαίνεται ότι γνωρίζεις εσύ π.χ) δεν θα καταλάβω τίποτα και θα μπερδευτώ ακόμα περισσότερο! Σε ευχαριστώ και πάλι όπως και να'χει..Stardome τα δικά σου ΦΩΤΑ που είναι??
  • vAIRsiFIRE @ 07.07.2012 23:15
     Αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι τι δεν προκειτε να παρεις απαντηση για μια συναστρια ετσι γενικα, διοτι μια συναστρια δεν ειναι ετσι γενικη. Και ο Stardome σβηνει τα ΦΩΤΑ του σε αλλα2ονικες ερωτησεις. Αν καταλαβαινες την πολυπλοκοτητα της Αστρολογιας δεν θα εκανες τετοια ερωτηση ουτε θα απαιτουσες απαντηση.. (και ολα αυτα στα λεω επειδη και επιθετικη ειμαι και φανατικη οπως εσυ αλλωστε. Αστειο δεν ειναι οτι αυτες τις 2 ιδιοτητες που μου προσαψες ειναι 2 ιδιοτητες του Ηλιου και ωροσκοπου σου;;;; Επιθετικοτητα και φανατισμο; :O Ναι, ο νους αναγνωρι2ει μοναχα οτι γνωρι2ει..
     
    Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να απομονωσεις καποια οψη που σε ενδιαφερει και\η σε προβληματι2ει και να την κανεις ερωτηση. Τοτε ισως να λαβεις καποια απαντηση.
     
    Η Επιθετικη και Φανατικη φιλη σου VF
  • NouTouSou @ 08.07.2012 23:02
    @ vAIRsiFIRE : Μπορεί να είναι ιδιότητες και χαρακτηριστικά του Ήλιου και ωροσκόπου μου, μα δεν επέλεξα να τα χρησιμοποιήσω στον τρόπο που γράφω και σου απαντάω!
     
    Συγχώρεσε με, αλλά με κούρασε ΠΟΛΥ όλη αυτή η χωρίς λόγο "αντιπαράθεση" κι έτσι λέω να μην το συνεχίσω..να είσαι καλά - γράψε ό,τι θες - δεν πρόκειται να σου ξαναπαντήσω!!!!
  • vAIRsiFIRE @ 08.07.2012 23:39
    whatever...

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...