παρακαλώ περιμένετε...

ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

  • Shark @ 02.11.2011 13:25
    Το τι θα του συμβει εξαρταται απο ποιον οικο διελαυνει ο Αρης στον χαρτη του.Μονο μια γενικη απαντηση για τον Αρη στην Παρθενο μπορεις να παρεις.
     
    Άρης στην ΠαρθένοΟ άνθρωπος με τον Άρη στην Παρθένο είναι ένας τελειομανής της εργασίας, που πιστεύει ότι αν κάτι πρέπει να γίνει σωστά, πρέπει να το κάνει ο ίδιος καθώς οι άλλοι σπάνια κάνουν καλή δουλειά. Η αποτελεσματικότητα και η ακρίβεια, η σημασία στις λεπτομέρειες, είναι πολύ σημαντικές για αυτόν. Από την άλλη πλευρά μπορεί να γίνει υπερβολικά συγκρατημένος και να μην αναλαμβάνει πολλά σχέδια και δραστηριότητες, πιστεύοντας ότι δεν θα τα καταφέρει σε όλα. Μπορεί να μην σκοπεύει ψηλά και να αρκείται σε πολύ λίγα. Συνήθως όμως είναι ρεαλιστής στις επιδιώξεις και τις δυνατότητες του. Μερικές φορές η απροθυμία για ρίσκα και η προτίμηση του δοκιμασμένου δρόμου στερούν το άτομο αυτό από ευκαιρίες. Το άτομο με τον Άρη στη θέση αυτή είναι αρκετά πρωτότυπο και ενδιαφέρεται για τολμηρά επιστημονικά εγχειρήματα, παρόλα αυτά συναντά πολλές δυσκολίες στην απόκτηση δύναμης ή δόξας. Κέρδη μπορεί να προέλθουν από το λιανεμπόριο, την ιατρική, τη χειρουργική, τη χημεία, τη φαρμακολογία, τη θεραπευτική και τα προϊόντα διατροφής. Υπάρχει αντοχή στις ασθένειες με τη βοήθεια και της δίαιτας αλλά το νευρικό σύστημα και τα έντερα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα. Η θέση αυτή του Άρη σηματοδοτεί σχέσεις με κατώτερα άτομα, θανάτους φίλων ή βοηθών ή χωρισμούς από αυτούς εξαιτίας συγκρούσεων και παρεξηγήσεων.Αν ο πλανήτης προσβάλλεται: το άτομο γίνεται ευερέθιστο, βιαστικό, πεισματάρικο, επιφυλακτικό, ύπουλο και εκδικητικό. Δοκιμάζεται από απώλειες φίλων και κακούς συνεργάτες. Τάση για ατυχήματα, υπερκόπωση, εργασιακές δυσκολίες.
  • Magneto @ 02.11.2011 14:20
    Άρης σύνοδο με Άρη. 
    Νεύρα.
    Πολλά νεύρα.
  • blackpanther @ 02.11.2011 14:32
    Επειδή το αναμένω....λίαν συντόμως...

    Άρης σύνοδος Άρης: Η διέλευση αυτή χαρίζει δυναμισμό
    και τη δυνατότητα γρήγορης δράσης. Στο χέρι του ατόμου είναι να κάνει καλή ή
    όχι χρήση του δυναμισμού του.
  • nohope @ 02.11.2011 14:51
    εμένα θα περάσει από τον 7ο..oh la la!
     
    προς το παρόν κάνει αντίθεση με ωροσκόπο! εκεί να δεις Μαgneto...tnt!
    http://www.youtube.com/watch?v=pR30knJs4Xk
  • Magneto @ 02.11.2011 14:54
    Σε εμένα το λες? 
    Που κάνει αντίθεση με τον Άρη μου?
    Που αυτές τις μέρες Αφρο και Ερμής πιάσανε τον Ουρανό μου?
    Που θα μπει μπει στον ήλιο της μάνας μου και θα κάνει σύνοδο ΚΑΙ με τον Κρόνο της?
    Που στο μεταξύ φέτος έχουν γίνει της πουτάνας οι εκλείψεις στον άξονα δίδυμου τοξότη ,πάνω στους πλανήτες του αδερφού μου? και θα γίνουν κι άλλες?
     
  • Shark @ 02.11.2011 14:58
    Magneto Μπραβοοοο εισαι νικητρια για αλλη μια φορα...
    πενταστερο για τις οψεις σου..
  • Magneto @ 02.11.2011 15:07
    Καλά ρε σαρκ 
    τι νόμιζες?
     
    από καλό μετράω τ'άστρα να βρω εξηγήσεις?
     
    έχεις δει κανέναν εδώ μέσα που να  έχει ότι θέλει στη ζωή του ?
  • nohope @ 02.11.2011 15:13
    καλά, δεν τολμώ να κοιτάξω τις όψεις της μάνας μου! έχει ποσειδωνιαστεί εντελώς. εγω της το πα, αν είναι αν ασπαστεί καμιά άλλη θρησκεία, να ασχοληθεί με θιβέτ μεριά τουλάχιστον. ψαρι η δικιά σου με ωροσκόπο υδροχόο (shark μυρίζεις μανούλα )
    εμένα o άρης τα πέρασε ερμή, άφρο και άρη απο αντίθεση -πάνω κάτω στα ίδια είμεθα.
    αλλά είμαι στα καλά μου για 2 λόγους! γενέθλιος δίας 1η μοίρα και γενέθλιος ουρανός 7η μοίρα τοξότη!!!! είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! μια ανυπομονησία μια αναμπουμπούλα! ένα μη με τσαντίζετε δεν μπορώ, έχω δουλειά, περιμένω τον άγιο Βασίλη, ένα τέτοιο πράγμα!
  • Shark @ 02.11.2011 15:20
    nohope  Πως το συμπεραινεις οτι μυριζω μανουλα?? η μανα μου ειναι σκορπινα...
  • nohope @ 02.11.2011 15:26
    για μενα μυρίζεις! εχεις ήλιο στα ψάρια και ωροσκόπο στον υδροχόο λάικ μάι μάδα(ρ).
  • Shark @ 02.11.2011 15:34
    nohope Εχει και η μαδα σου ηλιο τετραγωνο σεληνη οπως εγω??Δεν ειμαι το ψαρι που εχεις συνηθισει..εχω ενα προβλημα για καθε σου λυση (TXC)
  • nohope @ 02.11.2011 15:40
    δεν την φτάνεις λέμε! έχει αντίθεση ήλιου σελήνης....
    δεν υπάρχει το άτομο...δεν είναι άνθρωπος, είναι ιδέα....χαχαχαχαχαχαχα!
    ερμή άρη στα ψάρια, αφρο υδροχόο...τα παμε
    και αν δεις όψεις ....
    http://www.youtube.com/watch?v=NMeuMFjKFME
  • Shark @ 02.11.2011 15:43
    Αφρο υδροχοο εχω και εγω...και ερμη στα ψαρια...την πλησιαζω
  • Elina_gr @ 02.11.2011 15:46
    και εγω εχω ρε παιδια αρη αντιθεση με σεληνη! τι γινεται δλδ εκει?
  • Elina_gr @ 02.11.2011 15:48
    Σελήνη αντίθεση Άρη. Η διάμετρος αυτή δημιουργεί εσωτερικό μέτωπο. Οι συνεχείς διαφωνίες, τα θιγμένα αισθήματα, η απογοήτευση, ο θυμός και μια αμοιβαία έλλειψη κατανόησης είναι μερικές από τις δυσάρεστες συνέπειες. Το πρόσωπο που έχει τη Σελήνη μπορεί να θεωρεί το άλλο άτομο αναίσθητο, δεσποτικό, επιθετικό και ακατάστατο. Το ίδιο με τη σειρά του κρίνεται σαν ασταθές, απρόβλεπτο, ακατανόητο ή απλά αφελές. Για να επιζήσει, η σχέση χρειάζεται πολλούς αντισταθμιστικούς παράγοντες και μεγάλη προσπάθεια.
  • Elina_gr @ 02.11.2011 15:48
    το βρηκα μπινγκο!
  • nohope @ 02.11.2011 15:51
    @ Shark, κάαατι κάνεις, έχεις τουλάχιστον τον άρη στη γίδα να κάνει τον βοσκό στην ιχθυοκαλλιέργεια, κάτι είναι ....πάντως σαν γονείς είστε τέλειοι φίλοι
    σουρεαλισμός...
     
  • Elina_gr @ 02.11.2011 15:51
    Σελήνη τετράγωνο ή αντίθεση Άρη. Το άτομο είναι ευέξαπτο, ανυπόμονο και τολμηρό. Γενναίο αλλά ξερoκέφαλο, με τάση για πράξεις και λόγια που είναι αγενή ή σκληρά. Έχει μεγάλη επιθυμία για ελευθερία έκφρασης: τα εμπόδια, οι αντιθέσεις, η έλλειψη ευκαιριών προκαλούν ξεσπάσματα θυμού. Έχει ένα μαχητικό πνεύμα και δεν διστάζει να πολεμήσει για τα δικαιώματα του και τα δικαιώματα των άλλων. Μπορεί να υπάρξουν ατυχήματα εξαιτίας της βιασύνης και προβλήματα λόγω περιφρόνησης κανονισμών, απροσεξίας και αδιαφορίας για τις συνέπειες των πράξεών του. Το πρόσωπο χρειάζεται τη σωματική άσκηση προκειμένου να δώσει διέξοδο στην υπερβολική ενεργητικότητά του και πρέπει να περιορίσει επιθυμίες για εκδίκηση και ανταπόδοση. Γενικά, οι γενέθλιες αυτές όψεις δείχνουν έλλειψη οικογενειακής ευτυχίας, απώλεια κληρονομιάς, λύπες προερχόμενες από τη μητέρα και δυσκολίες σε περιουσιακά ζητήματα. Στο θέμα της υγείας σημαίνουν προβλήματα στα όργανα αναπαραγωγής, το κεφάλι, τα μάτια, το στήθος ή το στομάχι. Σε ένα γυναικείο θέμα οι όψεις συνόδου, τετραγώνου ή διαμέτρου της Σελήνης με τους Άρη ή Κρόνο επηρεάζουν περισσότερο την υγεία.  
  • Shark @ 02.11.2011 15:59
    nohope Βοσκος ειμαι...αλλα οχι σε ψαρια...σε αιγοκερακια ειμαι...
  • nohope @ 02.11.2011 16:03
    πλάκα κάνεις!!! ??? τυχαίο? δεν νομίζω!
    καλά επειδή έχει αρχίσει η δικιά μου και θέλει να γίνει μέλος στο stardome και δεν ξέρω μέχρι πότε θα μπορώ να την ξεγελάω, μόλις γίνει θα στην αφήσω αν ανταλλάξετε απόψεις.
    όχι ότι έχει καταλάβει τίποτα, αλλά λέμε!

έχουν γενέθλια 216 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θεολόγος, Αρσένιος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...