παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ωριαία - ερώτηση για συνάντηση

Έθεσα σε μια παρόρμηση νωρίτερα απόψε το ερώτημα "πότε θα τον συναντήσω". Καλή ευκαιρία να φρεσκάρω τα άρθρα της Ωριαίας βρίσκοντας μια πιθανή απάντηση σε κάτι που με απασχολεί αρκετά τελευταία. Όποιος έχει όρεξη και χρόνο για διάβασμα ευπρόσδεκτος! Θα βοηθούσαν παρατηρήσεις/διορθώσεις στο σκεπτικό μου καθώς δεν έχω ξανακάνει ανάλογη ερώτηση κι έχω αρκετές απορίες.

 wriaia.JPG

 

 Στον χάρτη που βγήκε επέλεξα εκ πρώτης όψεως ως δείκτη του Άλλου τον Κρόνο (κυβερνήτη 7ου).
Χρησιμοποίησα τον Ήλιο, κυβερνήτη του 1ου, ως δείκτη ερωτόντος -κ όχι του Άλλου (αντρα), αναγκαία.
Με αυτή τη λογική, έχοντας ήδη τους δύο δείκτες σε συγκλίνουσα όψη συνόδου, σε 6 μονάδες χρόνου πρέπει να έχω το αποτέλεσμα. Με προβληματίζει ότι για την ώρα βρίσκονται στον 3ο οίκο, που δεν πρόκειται για δυνατό οίκο, ενώ θα είναι στην ακμή του 4ου όταν συναντηθούν (δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο).

Δεν ξέρω αν και πώς πρέπει να λάβω υπόψη την Αφροδίτη και τον Ερμή.
Η Αφροδίτη (γυναίκα) θα μπορούσε να είναι άλλος ένας δείκτης για μένα, αν κ ως δεύτερο θα προτιμούσα τη Σελήνη -δεν ξέρω πόσους δείκτες μπορώ να έχω για ένα πρόσωπο-, που είναι μέσα στον 7ο κ ενδεχομένως υποδεικνύει το πόσο με ενδιαφέρει ο Άλλος κ μου επιβεβαιώνει ότι πρέπει να κοιτάζω τον κυβερνήτη του 7ου κ όχι του 5ου. Διαβάζοντας είδα ότι η Αφροδίτη μπορεί επίσης να συμβολίζει μια "άλλη γυναίκα".

Ο Ερμής από την άλλη, σε σύνοδο με Ήλιο, Κρόνο, Αφροδίτη, θα μπορούσε να είναι κάποιος μεσάζων που θα μας φέρει σε επαφή -το λέω επειδή έχω κάποιο πρόσωπο υπόψη; Στενή σύνοδος με Κρόνο μπορεί να σημαίνει μία στενή φιλία..;

Λοιπές σκέψεις: Δε γνωρίζω αν πρέπει να υπάρχει ένας δεύτερος δείκτης για τον Άλλο. Παρόλα αυτά ο Άρης ίσως να ταίριαζε καλύτερα από τον Ήλιο (που είμαι εγώ), επειδή συμβολίζει το νεαρό άντρα κ ηλικιακά είναι τέτοια η περίπτωση.
Έτσι όμως κ επειδή ο Άρης είναι κυβερνήτης του 5ου και βρίσκεται στον 1ο οίκο θα πρέπει να ψάξω κ άλλα πράγματα. Μπορεί να είναι κάποιος τρίτος άλλος, για τον οποίο η Σελήνη που είναι σε αντίθεση μ' αυτόν δεν ενδιαφέρεται τόσο.
Επίσης δεν ξέρω άμα έχει σημασία η όψη τριγώνου ανάμεσα στα φώτα από τη στιγμή που και οι δυο είναι δείκτες μου.

Συμπέρασμα...: Όλα αυτά με μπερδέψανε κάπως. Με αισιοδοξία κι αγνοώντας τις μοίρες του ωροσκόπου κ το θέμα του 3ου οίκου διαλέγω να ελπίζω για το πρώτο σενάριο, και πρέπει να προσδιορίσω τις μονάδες χρόνου με κάποιον τρόπο... αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι... {FAIL}... Eλπίζω για "μέρες" -γιατί είμαι κ ανυπόμονη η Κριός. Το αφήνω στον χρόνο λοιπόν.

Να προσθέσω ότι εκτός από τα άρθρα στο Stardome διάβασα και το πρώτο σκέλος του άρθρου εδώ που βρήκα κατά τύχη.

 

Ξημερώσαμε μέχρι να το συντάξω... ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ σε όλους

http://www.youtube.com/watch?v=e8KVZVo3Sq8&feature=related

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...