παρακαλώ περιμένετε...

Διέλευση Δία από το Μεσουράνημα...

  • cheyenne @ 15.07.2011 02:58
    Καλημέρα και σε εσένα!! Συμπτωματικά είμαι κι εγώ Κριάρι με ωροσκόπο Λέοντα και ο διελαύνων Δίας μου σε μια μοίρα θα περάσει στον 10 οίκο. Έψαξα λιγάκι για το τί μπορεί να σημαίνει αυτό και διάβασα οτι δεν είναι αρνητική η θέση αυτή του Δία. Αυτό που θα πρέπει να κοιτάξεις είναι πότε θα γίνουν οι Σύνοδοι με τον Ήλιο και τον Ερμή σου και στη συνέχεια  να δεις τους τομείς της ζωής σου όπου θα επηρρεάσουν αυτές οι διελεύσεις. Για τον Ήλιο σου εφόσον ωροσκόπος Λέων είναι ο 1ος οίκος, θα επηρρεάστούν θέματα σχετικά με τον πρώτο οίκο. Δε μένει παρά να δεις και ποιοί οίκοι έχουν ακμή στους Διδύμους και στην Παρθένο, ώστε να πάρεις μια ιδέα και από εκεί. Αν έχεις καλή επαφή με τα αγγλικά μπορώ να σου στείλω ένα link που βρήκα σχετικά με τη διέλευση του Δία από τον 10ο οίκο. Και νομίζω πως ναι...Ο Δίας ευθύνεται για τα μεγαλεπήβολα σχέδια σου. Απ όσο ξέρω ο 10ος οίκος έχει να κάνει με τα υψηλα στάτους... 
    Καλή πανσέληνο και σε εσένα...
  • Tsquare @ 15.07.2011 10:37
    Geia sou AriesLeo,
     
    Eixe perasei ki apo mena kapote o Dias apo to Mesouranhma, paizei poly shmantiko rolo ti alla aspects ginontai thn idia epoxh kai epishs ti aspects exeis sto genethliio mesouranima. Pantws emena mou efere eynoia 100% tote!
     
    xxo
  • astropeleki @ 15.07.2011 11:41
    γενικά λενε πως ο,τιδηποτε έχει να κάνει με στατους επηρεαζεται-συνηθως θετικά...πολλοι παντρευονται,έχουν άνοιγμα κοινωνικο,στη καριερα ευνοια κλπ
     
    για μένα και το 1997 και το 2009 που περασε ο Διας απο το MC-στον υδροχοο ..άστα μιλάμε για το χάλι το μαύρο-προφανώς έπαιξαν κι άλλα τον ρόλο τους...και στο πρωτο περασμα και στην ανάδρομη κίνηση χάλια λέμε...εκει που εφτιαχνε το θέμα ήταν στο τελευταίο πέρασμα,όπου ξεκαθαριζε η κατάσταση κι εγω βρεθηκα 5 βήματα παρακάτω...με πολύ προσωπικό κόπο.
     
    πολύ καλύτερες χρονιές ήταν όταν ο Διας πέρασε απο τον Ηλιο μου-σίγουρα κι άλλες οψεις πάλι επαιξαν ρόλο...ξεκίνημα νέας εποχής!
     
    καλη πανσέληνο!
  • AriesLeo @ 15.07.2011 15:50
    aa wraia, opote to teliko symperasma meta to perasma . mia apo autes tis meres o Dias kanei akrivi synodo k me ton Ermi mou, k meta tha einai "on the way out". elpizw se thetikes ekselikseis.

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...