παρακαλώ περιμένετε...

Ερώτηση Ωριαίας προς Stargazer

  • Stargazer @ 19.06.2011 19:30
    cheyenne, το δίλημμα ανάμεσα σε 5ο και 7ο οίκο, νομίζω στην περίπτωσή σου μπορεί να λυθεί εύκολα, γιατί ο κυβερνήτης σου (Ερμής) βρίσκεται στην έξαρση του Δία, αλλά στην αδυναμία του Κρόνου. Αν αισθάνεσαι ερωτευμένη μαζί του, τότε 7ος. Αν όχι, και μάλιστα καθόλου, τότε Κρόνος.
     
    Με βάση τους βασικούς σας δείκτες, εσύ φαίνεται να "θέλεις" περισσότερο από αυτόν. Εϊσαι στην έξαρση του Δία, κλασικό σημάδι "έρωτα" η έξαρση, ενώ εκείνος μόνο στο πρόσωπο του Ερμή, που είναι σχεδόν αμελητέο. Θέλει όμως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ την Αφροδίτη (στο ζώδιό της, στην τριπλότητά της και στα όριά της). Ερωτευμένος δεν φαίνεται και ιδιαίτερα, αλλά ως γυναίκα του αρέσεις και μάλιστα πολύ.
     
    Ως Ήλιος αυτός είναι πολύ καλύτερα ως προς τον Ερμή, αλλά εσύ ως προς τον Ήλιο δεν τα πας καλά. Ερμής και Αφροδίτη απολύτως αδιάφοροι, η Σελήνη δε, στην αδυναμία του Ήλιου. Δηλαδή, εσύ συνολικά δείχνεις ερωτευμένη, αλλά δεν σου ξύπνησε ο άλλος και το "ζωώδες" ένστικτο.
     
    Γενικότερα, φαίνεται ότι "κομμάτια" δικά σου τον θέλουν και "κομμάτια" δικά του σε θέλουν. Κάτι σίγουρα υπάρχει δηλαδή, αλλά ο καθένας σας από τη μεριά του έχει τους ενδοιασμούς του.
     
    Υπάρχει και η λύση του almuten (επικυρίαρχου) για τον άλλον, που μας δίνει τελικό κυβερνήτη 7ου την Αφροδίτη, που αλλάζει τελείως τα πράγματα και μας δίνει αυτόν ψυχή τε και σώματι τρελαμένο μαζί σου, αλλά το πρόβλημα είσαι εσύ αυτή τη φορά.
     
    Επειδή έχουμε μπερδευτεί λοιπόν, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις εσύ τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή πώς τον βλέπεις; Και τι σημάδια σου δίνει αυτός;
  • cheyenne @ 19.06.2011 20:28
    Σε ευχαριστώ κατ αρχάς για το χρόνο σου. Να σε βοηθήσω λοιπόν λιγάκι για να βγάλουμε συμπέρασμα. Εγώ ενδιαφέρομαι, αλλά όπως είπες δεν είμαι και εντελώς στραβωμένη από έρωτα. Είναι όμως πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου καθώς δεν έχουμε γνωριστεί τώρα. Αυτός τώρα μου έχει ξεκαθαρίσει το ενδιαφέρον του, αλλά η συμπεριφορά του μου δείχνει αλλοπρόσαλλη. Σαν να έχει κρατήματα τελοσπάντων. Κι εγώ με τη σειρά μου έχω αυτό που λες ενδοιασμό γιατί δεν ξέρω πως να φερθώ. Γι αυτό και ο διχασμός ως προς το ποιον οίκο να πάρω. Αυτή η σύγχυση φαίνεται και στο χάρτη; 
    Αυτό για τον  almuten δεν το πολυκατάλαβα. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις λιγάκι;
  • Stargazer @ 19.06.2011 21:04
    O almuten (επικυρίαρχος) είναι ο πλανήτης με τις περισσότερες θεμελιώδεις δυνάμεις σε μια συγκεκριμένη μοίρα, με αποτέλεσμα, για ορισμένους, να θεωρείται και ο πραγματικός κυβερνήτης αυτής. Διάβασε το τελευταίο άρθρο στη βιβλιοθήκη για περισσότερες πληροφορίες. Στη μοίρα της ακμής του 7ου οίκου του χάρτη συτού, περισσότερες θεμελιώδεις δυνάμεις έχει η Αφροδίτη κι όχι ο Δίας.
     
    Στην περίπτωσή σου, φαίνεται να ταιριάζει η Αφροδίτη ως δείκτης του άλλου, γιατί αν είναι ο Δίας, μας δείχνει αρκετό ενθουσιασμό από τη μεριά σου (είσαι στην έξαρσή του), που εσύ όμως δεν φαίνεται να έχεις. Ύστερα, είπες ότι σου ξεκαθάρισε το ενδιαφέρον του και του ταιριάζει επομένως η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνάς εσύ. Ίσως τα κρατήματά του οφέιλονται στο ότι από σένα δεν εισπράττει απόλυτη αποδοχή. Είσαι στο πρόσωπο μόνο της Αφροδίτης, που μας λέει "λίγα πράγματα". 
     
    Από την άλλη, ούτε ο Κρόνος φαίνεται να σας ταιριάζει. Πρώτον γιατί εσύ μπορεί μεν να μην τρελαίνεσαι, αλλά δεν τον αντιπαθείς κιόλας (Ο Ερμής όμως εδώ αντιπαθεί τον Κρόνο) κι από την άλλη ο Κρόνος δεν έχει κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Ερμή, που δεν ισχύει στην περίπτωσή σου.
     
    Οπότε, με βάση αυτά που καταλαβα από τα λεγόμενά σου, παίρνεις τον 7ο. Και ως προς τον κυβερνήτη 7ου, κλίνω προς την Αφροδίτη.
  • cheyenne @ 19.06.2011 21:24
    Ευχαριστώ για την διευκρίνηση και θα διαβάσω και το άρθρο για να κατατοπιστώ. Όσον αφορά την ανάλυση τώρα. Όντως έτσι όπως το θέτεις στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ταιριάζει καθόλου. Οπότε αποκλείουμε την περίπτωση 5ου οίκου. Όσον αφορά τώρα τον κυβερνήτη του 7ου έχω έναν προβληματισμό καθώς νομίζω οτι οι ενδοιασμοί του δεν πηγάζουν απο μένα. Εκτός αν κάνω λάθος. Και μια τελευταία ερώτηση. Οι οίκοι στους οποίους βρίσκονται οι πλανήτες παίζουν κάποιο ρόλο στη συγκεκριμένη ερμηνεία;
  • Stargazer @ 19.06.2011 21:52
    Ασφαλώς και οι οίκοι κάτι σημαίνουν, όπως και όλοι οι υπόλοιποι πλανήτες κάτι λένε. Αλλά, αν ξεκινήσει ο αστρολόγος να φτιάχνει σενάρια, θα χάσει το ζητούμενο, που στην ωριαία τουλάχιστον είναι πολύ σημαντικό. Σε μια ερώτηση για σχέση π.χ. μας ενδιαφέρει τι σκέφτεται ο ένας για τον άλλον και αν θα γίνει σχέση. Τελεία. Ο υπόλοιπος χάρτης μας περιγράφει ολόκληρη την ιστορία, που τις περισσότερες φορές όμως ούτε αυτός που θέτει το ερώτημα την ξέρει. Και επίσης δεν σκαλίζουμε πολύ τα πράγματα, γιατί κάθε οίκος έχει αρκετές σημασίες και θα χαθούμε οπωσδήποτε.
     
    Το μόνο που θα έλεγα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι οι δύο δείκτες του άλλου είναι σε γωνιακό οίκο (στον 10ο), σε οίκο φανερό, σε οίκο δράσης, γι'αυτό και σου φανερώθηκε και δεν έκρυψε τα αισθήματά του. Το ότι εσύ είσαι πολύ κοντά στον 11ο, ίσως να σημαίνει ότι πιο πολύ αισθήματα φιλίας έχεις, παρά ερωτικά. Αλλά μπορεί να σημαίνει και πολλά άλλα πράγματα, οπότε άστο καλύτερα.

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...