παρακαλώ περιμένετε...

Άρεως ορμώμενοι....

  • denisco @ 29.05.2011 00:27
    τι να σου πω... είχε ο ωροσκόπος μου σήμερα έναν καβγά, αλλο πράγμα....... μετά ανέλαβε ο πατερούλης Άρης από τον ήλιο, εκτοξεύοντας απειλές... χαμός στο ίσωμα, άσε!!!!
    (και το χειρότερο είναι ότι δε χόρτασα)
  • sideways @ 29.05.2011 00:42
    Ενας προβατισιος αρης αναρωτιεται.  Γιατι να παει κανεις κοντρα στη φυση του γιατρε?
    Παρε και μια καρκινιαρικη τραγουδαρα για σαουντρακ
     
    http://www.youtube.com/watch?v=QB0ordd2nOI&feature=related
  • gemi @ 29.05.2011 12:36
    εγψ που ειμαι παθως και μαθως απο κριαρι, εχω να δηλωσω ευθαρσως και εκ του ασφαλους -λογω και της αποστασης δε θα με φτασουν οι σφαλιαρες των υπολοιπων κριαροπαθων-- οτι δεν βλεπω κανενα λογο να πας κοντρα.
    ως επι 15ετια παντρεμενη με διπλο κριαρι εχω να σου πω οτι οποιος δεν εκτιμα τονι ευθυ τον ανθρωπο τον αυθορμητο που δεν υποκρινεται και λεει τα πραγματα με το ονομα τους  τοτε δεν αξιζει να ασχολεισαι φιλαρακι. θα μου πεις καμια φορα γινεστε απο ωμοι ως και επικινδυνοι γιατι τα πετατε αεροπλανικα και οποιον παρει ο χαρος. και πληγωνεται κοσμος και κοσμακης  επειδη δεν εχετε τακτ. οκ. συμφωνω. οταν ομως περασει η θυελλα και ο θιγμενος ηρεμησει , αν τουι εχει μεινει καθολου θαρρος να ξανασκεφτει οσα του ειπε το κατα τα αλλα προσβλητικο και αξεστο κριαρι , 95% θα βρει οτι ειχε δικιο. και προσωπικα θα σουι πω οτι προτιμω να με βγαζουν απο τα ρουχα μου ανθρωποι που μιλους απλως με ειλικρινεια παρα να με παραμυθιαζουν. ασε που καλυτερα να σε πληγωνει ο δικος σου ανθρωπος , ο φιλος σου , ο συνεργατης σου για να ανοιξεις τα ματια σου παρα να σε κοροιδευει ο πασα εις ππου θελει να σε εκμεταλλευτει με ευγενειες και λοιπες γαλιφιες.
  • belier7 @ 29.05.2011 20:10
    gemi, (gemi εκ των τουρκικών μήπως; )
    you've got a point in that. Οι φίλοι σαφώς και κατανοούν γιατί
    γνωρίζουν το χαρακτήρα σου. Εκτιμούν την ευθύτητα, (για αυτό είναι και
    φίλοι σου) φροντίζοντας να ξεπερνούν τις κρίσεις "αγένειας" που μας
    πιάνουν καμιά φορά. Οι άλλοι όμως που δεν ξέρουν; Όταν υποχρεούσαι να
    κινείσαι σε περιβάλλοντα σίου-μίου, αυτό μπορεί να είναι ένα εργασιακό
    περιβάλλον πχ, τότε το να είσαι ο εαυτός σου οδηγεί στο να γίνεσαι
    αντιπαθητικός και αντικείμενο σχολίων. Και δεν αναφέρομαι στο να
    εκτοξεύεις ύβρεις ή να πυροδοτείς καβγάδες...Καμιά φορά συμβαίνει να
    πεις το πιο φυσιολογικό πράγμα ή το πιο όμορφο, αλλά ο ΤΡΟΠΟΣ που θα το
    πεις να μην αρέσει στον άλλον. Lack of diplomacy also...
    sideways, ωραίο soundtrack λέει η ψαρίσια αφροδίτη μου..
  • gemi @ 30.05.2011 10:34
    gemi απο το gemini λογω ωροσκοπου... εχει δικιο οτι καποιες φορες ειστε εκτος κλιματος . αλλα βρε παιδακι μου ποσο ποια εκτος κλιματος μπορει αν ειναι το εργασιακο περιβαλλον ενος κριαριου ωστε να μπορει να αντεξει να δουλευει εκει?αλλωστε η υπομονη δεν ειναι το δυνατο σας σημειο. τωρα βεβαια αν ειναι και αναγκη να κινεισαι σε εκτος οριων και κριαρισιων αντοχων σιου μιου τοτε ισως θα επρεπε να επιστρατευσεις την ψαρισια αφροδιτη σου-παρεπιπτοντως και το στεφανι μου εκει εχει την αφρο του)ισως παιζει και καμια σεληνη στο ζυγο τιποτα? αν ναι μην την αφηνεις απεξω. αν οχι εχεις δυο επιλογες.. 1ον εκει που νιωθεις τα σχολια βγαζεις μια φωνη και λες δυνατα να σακουσουν ολοι οτι δεν δινεις διφραγκο για τα σχολια και εκει εισαι για να κανεις τη δουλεια σου γιαυτο και οι αλλοι εν εχουν τελικα τιποτα καλυτερο να κανουν απο το να κουτσομπολευουν ας το κανουν μπας και δικαιολογησουν το μισθο τους!
    η δευτερη λυση παντα κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι να αλλαξεις εργασιακο περιβαλλον. γιατι με τιποτα δεν παιζει να κανεις λοβοτομη στον αρη σου..
    παντως καλου κακου ψαξε ξανα το γενεθλιο, δε ολο και κατι θα υπαρχει να ακουμπησεις..
     
    υγ gemi σημαινει κατι στα τουρκικα? παρολο που τυγχανω τουρκομαθης λογω σπουδων  δεν την εχω συναντησει ποτε
  • belier7 @ 30.05.2011 13:25
    Ο Άρης μου δεν είναι στον κριό.. Το ζώδιο είναι που με κάνει όπως είμαι, δηλαδή ο χαρακτήρας μου Τώρα.. για τα υπόλοιπα στοιχεία του γενεθλίου... Lacking diplomacy είναι γενικό φαινόμενο του ωροσκοπίου μου... Τη σελήνη την έχω στον Υδροχόο
     
    gemi στα τουρκικά σημαίνει καράβι!
  • astropeleki @ 30.05.2011 13:35
    σιγά μη τη μετριάσουμε παιδάκι μου!
    σ'όποιον αρέσουμε...για τους άλλους,είχαμε μια σκασίλα
  • belier7 @ 30.05.2011 13:43
    χαχαχα
  • gemi @ 30.05.2011 17:54
    ναι ρε συ gemi  -γκεμι-  τι χαζη που ειμαι... το διαβαζα τοση ωρα  τζεμι οπως στα αγγλικα κι εσπαγα το κεφαλι μου να βρω τι σημαινει... οταν λεω για τον αρη αναφερομαι στον κυβερνητη οχι στον αρη σου.. οπως και να χει εγω τα κριαρια τα γουσταρω τρελα γιατι ειναι ντομπρα και παντα ακομα και πισω απο την αγενεια που  μπορεινα δειξουν καμια φορα εχουν μια παιδικη  ειλικρινεια και -τουλαχιστον  αν κρινω εξ ιδιων- σπανιως ενεργουν με δολο..
     
  • belier7 @ 30.05.2011 22:33
    evet καράβι μου κι εγώ πολύ μας γουστάρω! ίσως και οι άλλοι θα πρέπει να μάθουν πως δεν μπορούν να τα έχουν όλα.
  • gemi @ 31.05.2011 21:26
    αβ ρωτησω απο που η τουρκικη θα ειμαι αδιακριτη? αν ναι αγνοησε την ερωτηση και kusuram bakmagin. αλλα ξερεις δεν ειναι γλωσσα που την ξερουν πολλοι ...
    οσο για τα κριαρια και τους αλλους αν ο καθενας ξερει τη θεση δεν υπαρχουν προβληματα. κανεις δε μπορει να τα εχει ..εκτος αν ειναι κριαρι που δικαιωματικα τα εχει γιατι τα αξιζει οπως ολοι οσοι ειναι πρωτοι σε ολα.. χααχαχαχαχχαχααχχα εχω λαθος? 
    εχω εκπαιδευτει πολυ καλα με το δικο μου κριαρι.. εμενα προσωπικα δε με νοιαζει να ειναι πρωτος σε ολα και να τα θελει ολα γιατι ετσι κι αλλιως εγω ειμαι υδροχοα..και δε μπορω να πω εχετε κι αυτη την παιδικοτητα σε οτι κανετε....  δεν ειναι ευκολο να σας κρατησιε κανεις μουτρα..
  • belier7 @ 02.06.2011 00:38
    ναι, τα ατιμούτσικα το χουμε αυτο. Απλα τα μελετώ, μπορεί να είναι γλώσσα που δεν την μιλούν πολλοί όμως αρχίζει και γίνεται τάση τελευταία!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...