παρακαλώ περιμένετε...

δανειο...

  • newflame @ 14.04.2011 20:28
    αν δε ρισκάρεις για την οικογένειά σου για ποιον θα το κάνεις?? κατανοώ την ανησυχία σου γιατί έχω βρεθεί στην ίδια θέση και διότι τελικά υπέγραψα. Ο γονιός μου όμως όχι μόνο ανέλαβε την αποπληρωμή των δόσεων μέχρι τελευταίας δεκάρας, αλλά και δεν μου πρόσθεσε άλλη σκοτούρα... 
    στην τελική....μπορεί να είναι δυσκολότερο για κάποιους, αλλά γίνεται τρις χειρότερο όταν το περνά ο καθένας μόνος του. Φαντάσου πως θα ήταν τα πράγματα εάν δεν είχες την οικογένειά σου για να κρίνεις εάν αξίζει το ρίσκο ή όχι....
     
  • absolutego @ 14.04.2011 21:24
    New flame, μερικές φορές όχι, δεν αξίζει να ρισκάρεις για την οικογένειά σου. Εσύ ήσουν τυχερή και είχες να κάνεις με ένα γονιό φερέγγυο και υπεύθυνο. Το σωστό δεν είναι να συμβουλέψεις τον/την iol26 να το πάρει το δάνειο αβίαστα, επειδή απλά της το ζήτησε ο πατέρας του/ της. Προφανώς τον άνθρωπο κάτι τον προβληματίζει σε αυτή τη διαδικασία για να μπαίνει σε ένα φόρουμ και να ρωτάει. Μπορεί ο πατέρας να έχει βεβαρυμένο παρελθόν, γιατί να δημιουργήσει πρόβλημα και στο παιδί του? ''Αθελά του βέβαια και από άγνοια. Αυτό που πρέπει να αναρωτηθεί  ο/η iol26 είναι αν έχει εμπιστοσύνη στον πατέρα του/της από τις συναλλαγές του γενικά όχι επειδή το ζητάει ο πατέρας. Αυτό δε λέει απολύτως τίποτα.
  • newflame @ 14.04.2011 22:03
    @ absolutego 
    δεν νομίζεις ότι εάν συνέτρεχαν λόγοι όπως αυτοί που ανέφερες... το αρχικό ερώτημα θα ήταν και διαφορετικό??? όλοι έρχεται στιγμή που χρειαζόμαστε τη βοήθεια κάποιου άλλου. Ασχέτως, πόσο δυνατοί, τυχεροί, αξιόπιστοι είμαστε...η ζωή μας πάει εκεί που θέλει εκείνη. 
    όταν λοιπόν γυρίζεις την πλάτη στους πιο οικείους σου πως θέλεις να σε μετρήσουν οι άλλοι τη στιγμή της αδυναμίας σου...???
     
  • absolutego @ 14.04.2011 22:19
    Απολύτως σεβαστή η άποψή σου. Δεν ξέρω αν το ερώτημα θα ήταν διαφορετικό αν συνέτρεχαν άλλοι λόγοι. Άσε που ούτως ή άλλως δεν τους ξέρουμε τους λόγους.  Εγώ το μόνο που κατάλαβα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος με κάτι προβληματίζεται. Καλό είναι όταν μιλάμε για λεφτά και τράπεζες, ειδικά σε αυτό  τον καιρό, να μιλάει η λογική και όχι το συναίσθημα.
  • newflame @ 14.04.2011 22:38
    "όταν ευημερούν οι αριθμοί ...πεθαίνουν οι άνθρωποι" 

     
  • absolutego @ 14.04.2011 23:03
    Και όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, αρχίζουν τα τσιτάτα λέω εγώ....
  • L.S. @ 14.04.2011 23:15
    Έχω την εντύπωση πως ο/η iol26 γνωρίζει καλύτερα από εμάς αν είναι ή όχι φερέγγυος ο πατέρας.Ως νορμάλ άνθρωπος θα έχει σκεφτεί τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας κίνησης,το ίδιο και ο πατέρας που βάζει σε τέτοια ''δοκιμασία'' το παιδί του..'Ολα αυτά μέσα σε μια νορμάλ οικογένεια πάντα... 
    Το ότι βασανίζεται τόσο πολύ και ρωτάει την γνώμη μας μπορεί να θεωρηθεί πως δεν είναι σίγουρος/η για αυτή την κίνηση αν πρέπει να την κάνει.
    Αφού ρωτάς από αστρολογικής άποψης,με ανάδρομο Ερμή,χλωμό το κόβω να το πάρεις το δάνειο και καλύτερα να περιμένεις μετά το Πάσχα.
    Ενημερωτικά πάντως,άσχετα με το πόσο φερέγγυος είναι ο πατέρας ή οχι ή και κατά πόσο θα μπορέσει να καλυφθεί η δόση σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής της,σκέψου και το ενδεχόμενο να μην εγκρίνουν καν το δάνειο...Δύσκολη εποχή για δάνεια και οι στρόφυγγες των τραπεζών ανοίγουν πολύ δύσκολα πλέον...
  • iol26 @ 14.04.2011 23:38
    L.S Σίγουρα τα έχω σκεφτεί όλα και τα υπερ και τα κατά. για την ιστορία ο πατεράς δεν είναι αξιόπιστος σε οικονομικά θέματα και βάζει σε αυτή τη διαδικασία εύκολα τον καθένα από την οικογενεια και σίγουρα μιλάμε για ένα δάνειο που θα βοηθήσει και εμένα και εκείνον. Ξέρω επίσης, οτι όλο το ποσό θα το πληρώνω εγώ χωρίς να υπάρχει βοηθεία αλλά και το πιθανότερο είναι οτι ούτε στο μέλλον θα υπάρχει και το έχω αποδεχτεί.
    αστρολογικά τώρα με τον ανάδρομο ήρθε πάλι το θέμα στη συζήτηση και ετσι κι αλλιώς κάθε κίνηση θα γίνει μετα το Πάσχα.
    εγώ πλέον ανησυχώ γία το αν εγώ θα μπορώ, μηπως δηλαδή κάποια στιγμή δεν έχω τα λέφτα ή δεν έχω δουλεία... κλπ κλπ.... 
  • iol26 @ 14.04.2011 23:39
    anyway ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις......

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...