παρακαλώ περιμένετε...

krios me wroskopo zygo

  • gemi @ 09.04.2011 23:57
    κοιτα ο κρονος ειναι σε εξαρση στο ζυγο. ειναι στην καλυτερη του θεση . μπορει να ζοριζει αλλα κατι καλο θα μεινει στο τελος αν ο εχων τον κρονο στο ζυγο το δουλεψει λιγο το θεμα. προσωπικα και πειτε με ανωμαλη, τον κρονο πολυ τον παω. ειναι δικαιος. δουλεψες θα παρεις, δε δουλεψες? τον π... και θα παρεις οσα ακριβως κερδισες δε θα οσυ χαριστει τιποτα. κι αν χαλασεις τις ευκαιριες σου σε μαλακιες θα υποστεις και τις συνεπειες... μια χαρα τα βρικω εγω αυτα. τωρα για τους 6 αναδρομους δεν ξερω να  σου πω .
  • ρια @ 10.04.2011 00:05
    Δηλαδη gemi,ειχα βαλει και αναλογο ποστ πριν μερες,εγω τωρα που ειμαι καρκινος,με αρη,σεληνη,λιλιθ,πλουτωνα και μεσουρανημα σε ζυγο,τι θα μου κανει ο κρονος?Ειδικα στα επαγγελματικα με αγχωνει!
  • gemi @ 10.04.2011 09:54
    κοιτα ρια δεν ξερω και πολλα   αυτα που εγραψα ειναι το αλφαβητα .. τα βασικα που τα ξερουν ολοι. νομιζω οτι καθε πλανητης επηρεαζει εκτος απο οσους  εχουν το ζωδο που διανυει στην προκειμενη περιπτωση τους ζυγους,οσους εχουν πλανητες στο ζυγο αλλα και τα ζδια της ιδιας κατηγοριας περισσοτερο απο αλλα. στην προκειμενη περιπτωση τα παρορμητικα αν δεν κανω παλι λαθος. μεχρι εκει φτανω . δε μπορω να σου πω περισσοτερα γιατι δεν ξερω .. παντως  ο κρονος σαν πλανητης θα μπορουσαμε να πουμε οτι ειναι ο δικαιος κριτης και του φουκαρα του βγηκε το ονομα απλως.

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...