παρακαλώ περιμένετε...

Όψη διελαύνοντα Ουρανού με AC

  • sgouromallousa @ 03.04.2011 10:40
    Καλημερα!
    Θα κοιταξεις δυο πραγματα.
    Το πρωτο ο ουρανος ποιον οικο σου διελαυνει
    και το δευτερο ο ουρανος ποιες οψεις με γενεθλιους πλανητες σου κανει.Μετα βλεπεις ο γενεθλιος αυτος πλανητης κυβερνητης ποιανου οικου σου ειναι και εκει θα βιωσεις την επιδραση του Ουρανου.Πχ τωρα το οτι τριγωνίζει τον ωροσκοπο σου αυτο ειναι κατι ιδιαιτερο μιας και ο ωροσκοπος ειναι σημειιο και οχι γενεθλιος πλανητης.Μπορεις να δεις στο γκουγκλ κατι επαυτου!Αν ομως κανει οψη με την γενεθλια αφρο σου και η αφροδιτη ειναι κυβερνητης του τριτου σου οικου (για παραδειγμα) τοτε ο ουρανος επηρεαζει τα θεματα του τριτου σου οικου.
    Ελπιζω να σε βοηθησα.Μιας και εισαι κριαρι δες και ποτε κανει συνοδο με τον ηλιο σου γιατι ο ηλιος ειναι ο κυβερνητης του πρωτου οοικου!!!!Θα εχεις αλλαγες σε αυτον τον οικο σιγουρα!
     
     
     
  • gloomy @ 03.04.2011 13:11
    kai an o ouranos ston krio kanei trigwno me to genethlio ourano pou einai ston 5o oiko epirreazontai ta themata tou 5ou oikou?
     
    ariesleo, den xerw pws akrivws ta eheis kanei skata. sto diko mou 9o oiko sinevi mallon kati prin merika hronia kai sikwthika ki efiga apo tin ellada kai afisa tis spoudes mou sti mesi. se merikes meres pairnw epitelous ptihio, alla perasa mia kolasi! elpizw to trigwno na sou dwsei mia wthisi pros ta ekei opou tha itan to kalitero gia sena. 
  • AriesLeo @ 03.04.2011 17:23
    Αρχικά αναφέρθηκα στον ωροσκόπο επειδή είναι η πιο στενή όψη που δημιουργείται αυτές τις μέρες. Πάνω-κάτω έχω εντοπίσει πού υφίσταται η επιρροή και η πίεση που νιώθω-, αλλά σε ό,τι αφορά τις δικές μου αποφάσεις (επειδή μας λένε "συν Αθηνά και χείρα κίνει"), προσπαθώ να καταλάβω πού θα συμφέρει περισσότερο να κατευθυνθώ (επαγγελματικά κυρίως) πριν κάνω κάποιο βήμα. Θέλω να προχωρήσω πιο προσεκτικά από δω και μπρος, γιατί οι αποφάσεις μου μέχρι στιγμής με οδήγησαν σε μεγάλο άγχος και δε θέλω να τραβήξω τα ίδια. Στο μυαλό μου έχω πολλά σχέδια αλλά φοβάμαι μήπως οι μεγάλες φιλοδοξίες με φτάσουν σε χειρότερο σημείο.
    Χμμ και τώρα που το λες sgouromallousa, ο διελαύνων Ουρανός κάνει
    και τετράγωνο με το γενέθλιο Δία μου στο 12ο, αλλά η όψη έχει ακόμα
    ανοχή 2 μοιρών... άρα μάλλον, ίσως περιμένω σύντομα αλλαγές στον 5ο όπου
    έχω Τοξότη σε αναχαίτιση.
    Ο Ήλιος μου στον 10ο αργεί να επηρεαστεί ακόμα από τον Ουρανό, έχει ακόμα 19 μοίρες ως την ακριβή σύνοδο -το έχω κατά νου και μάλλον θα με προβληματίσει αργότερα. : )
     
    Gloomy, συγχαρητήρια για το πτυχίο, και να σου πω πώς τα "κατάφερα" κι εγώ: μετάνιωσα τις σπουδές λίγο καιρό αφού τις ξεκίνησα, αλλά παρέμεινα και υπέμεινα για 3 χρόνια επειδή ο ευρύτερος τομέας με ενδιαφέρει. Τώρα σκέφτομαι πριν προχωρήσω σε μεταπτυχιακό, για εργασία και πού θα μπορούσα να τη βρω  -γιατί ίσως χρειαστεί να μετακομίσω (ή μεταναστεύσω κι εγώ) και όσο να'ναι τέτοιες κινήσεις θέλουν επιφύλαξη...άσε που δεν τα έχω τόσο καλά με την τύχη μου....

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...