παρακαλώ περιμένετε...

Stargazer...μερικες αποριούλες για την ωριαία;

  • Stargazer @ 23.03.2011 20:50
    cheyenne, πολλοί οίκοι και πλανήτες θα μπορούσαν να έχουν σχέση με καριέρα. Ο 9ος, ως ο οίκος των σπουδών, ναι, έχει αν θέλεις σχέση με καριέρα. Όπως έχει και ο δεύτερος π.χ. Αλλά στην ωριαία πρέπει να διαλέξουμε έναν οίκο, γιατί μας ενδιαφέρει μία συγκεκριμένη δουλειά. Θα πρέπει να βρούμε δηλαδή έναν πλανήτη που να συμβολίζει τη δουλειά. Αν δώσουμε στη δουλειά δυο-τρεις πλανήτες, δεν θα βγάλουμε άκρη.
    Θα εξαρτηθεί από το ερώτημα αν θα πρέπει να εξετάσουμε κι άλλους οίκους, όχι όμως για τη δουλειά αυτή καθεαυτήν, αλλά για σχετικά με αυτήν πράγματα. Π.χ. τον 11ο, ως τα χρήματα της δουλειάς.
    Το θέμα του 5ου ή 7ου δεν έχει να κάνει με το ότι το άτομο που μας ενδιαφέρει παίρνει δύο οίκους. Απλά, επειδή υπάρχει διχογνωμία στην αστρολογική κοινότητα ως προς το ποιος είναι ο καταλληλος οίκος για μία σχέση που δεν είναι γάμος, πρότεινα στο άρθρο να εξετάζονται και οι δύο, με σκοπό όμως να βρεθεί ποιος είναι ο κατάλληλος, ποιος δηλαδή περιγράφει καλύτερα αυτό που συμβαίνει. Αν τον βρούμε μένουμε σε εκείνον, δεν ασχολούμαστε και με τους δύο.
    Οι εξωκρόνιοι μπορούν να μπουν στο παιχνίδι, αλλά κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, π.χ. όταν είναι πάνω στην ακμή του οίκου που μας ενδιαφέρει. Κάποιοι βέβαια χρησιμοποιούν και τις όψεις τους. Θα συμβούλευα φειδώ γενικότερα.
    Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα ακριβώς τι με ρωτάς με το παράδειγμά σου, αλλά γιατί μπλέκεις τον Άρη; Δεν είναι ούτε κυβερνήτης 5ου ούτε 7ου. Λόγω αμοιβαίας υποδοχής με Δία; Ψάχνεις για τρίτο πρόσωπο; Πρωτα δες αν ο 5ος είναι ο κατάλληλος οίκος και μετά ψάξε τα υπόλοιπα. Ο Ήλιος ας πούμε, μόλις μπήκε στον Κριό. Είτε Δία πάρουμε είτε Κρονο, έχουμε ένα θέμα, γιατί εσύ (ήλιος) άλλαξες πρόσφατα στάση για το άτομο αυτό. Είτε έφυγες από το ζώδιο του Δία (5ος) είτε μπήκες στο ζώδιο πτώσης του Κρόνου (7ος). 
  • cheyenne @ 23.03.2011 21:07
    Stargazer σε ευχαριστώ για την απάντηση. Λοιπόν στο παράδειγμα δεν ψάχνω κάποιο τρίτο πρόσωπο απλά αυτή η αμοιβαία υποδοχή με έβαλε σε σκέψεις για το αν θα ερμηνευόταν ως παρουσία ενός τρίτου προσώπου. Θα το λαμβάναμε υπόψη μας ή γενικά να μην φτάνουμε ως εκεί;
    Δεν μπορώ να καταλάβω το εξής. Στο παράδειγμα που έθεσα πως μπορώ να ξέρω αν ο 5ος είναι ο κατάλληλος οίκος; Σε αυτό έχω μια συγχιση. Απ ότι όμως μου έδωσες να καταλάβω εδώ και ο πρώτος οίκος όμως δείχνει οτι είτε παρουμε τον 5ο είτε τον 7ο παύει να υπάρχει ενδιαφέρον; Πάντως από την άλλη πλευρά είτε 5ο δούμε είτε 7ο οι πληνήτες τους δείχνουν ενδιαφέρον στον ερωτώντα. Έτσι το ερμήνευσα εγώ.

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...