παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
kanenas fragmos?tsipa???

 

 Παιδιά βοήθεια.

Εδώ και έναν χρόνο περίπου έχω χωρίσει απο μια μεγάλη σχέση (που παραλίγο να καταλήξει σε γάμο-οικογένεια κτλ) που τελείωσε άδοξα οχι γιατι συναιστθηματικά "μας τελείωσε'' αλλά γιατί οι συνθήκες ήταν πολύ άσχημες και ηταν αδύνατον να υποστηριχτεί σχέση και απο τις δύο πλευρές.

Εκτοτε περάσαμε διάφορες φάσεις, στην αρχή τσακωνόμασταν συνεχώς σαν τα σκυλιά, μετά δεν μιλούσαμε και αργότερα αποκτήσαμε επικοινωνία πάλι σε ήρεμους τόνους πιά.

Δεν έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου τί νιώθω γι αυτόν τον άνθρωπο ακριβώς και συνεχώς αμφιταλαντεύομαι για καποια ζητήματα.αυτό πουείναι σίγουρο είναι οτι δεν θέλω να ξανακάνω σχέση μαζί του όμως συναισθηματικά νίωθω ότι "εμεινε στη μέση" το θέμα γιατί όταν χωρίσαμε ήμουν ακόμη ερωτευμένη μαζί του.

τα νέα δεδομένα είναι πως πλέον έχει μια καινούρια σχεση εδώ και 6 μήνες περίπου και μάλιστα συζούν.

Να σας πω δυο πράγματα σύνομα, 1) μου μίλαγε ανέκαθεν όπως όταν ήμασταν ζευγάρι (ξέρετε πως τα ζευγάρια δημιουργούν κώδικες επικοινωνιας κτλ) 2) ισχυρίζεται οτι δεν έιναι καθόλου καλά με την σχέση αυτή και γενικώς αναφέρεται πάντα σε εμάς όπως ήμασταν παλια κτλ και πόσο του λείπουν πράγματα 3)βρεθήκαμε και απο κοντά2 φορές, την πρώτη ήμασταν μαζί 5-6 ώρες για καφέ - ποτό κτλ, την 2η φορά περάσαμε και όλη τη νύχτα μαζι

 Σημερα που με πήρε γιατί ήθελε να με ξαναδεί, μου είπε κατι που με σόκαρε και θέλω σχόλια..

μου πρότεινε αν θέλω να παω σπίτι του !γιατί θα είναι μόνος  την τάδε μέρα!!!!!!!!!!!!!!εκεί που μένει με την άλλη κοπελα δηλαδή.

δεν ξέρω τι έπαθα αλλά μου γύρισε το μυαλό,αυτό δεν πάει πολύ??δεν ξεπερναει κάθε όριο???ξέρω οτι εξαρχής ίσως δεν έπρεπενα το προχωρήσω το θέμα όμως έβρισκα κάποιες "δικαιολογίες¨στην συμπεριφορά του δεδομένου ότι θεωρούσα και εισέπραττα μόνο συναισθημα όταν βριοσκόμασταν. Μάλιστα το το είπα κιολας και η απάντηση του ήταν οτι δεν θα επρεπε να κολλαω στη συγκεκριμένη λεπτομέρεια αλλά οτι συνολικά αυτό που γίνεται δεν γινεται σωστο.

Εγώ πιστεύω οτι αυτο ξεπερνάει κάθε όριο και απλα δείχνει το ποιον του το οποίο εγώ "αρνούμαι" να αντιμετωπίσω.

ειμαι υπερβολικη????

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...