παρακαλώ περιμένετε...

ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΗΝ..ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕΤΑΙ ΚΡΥΟ...ΦΡΕΝΤΟ!

  • konstantinak @ 15.09.2010 08:38
    Πες μου ότι τα κριαράκια θα έχουμε επιστροφές καλές...Κι εγώ ένα κόλλημα με τον πρώην το έχω.... Απλά εμείς σχεδόν τα έχουμε ξαναβρεί. Το μόνο που σκέφτομαι μήπως τελικά δεν είναι κολλήματα αυτά που τραβάμε αλλά το γνωστό πείσμα μας.
  • silia81 @ 15.09.2010 08:59
    Μα σου απαντήσω;;;...το γνωστό πείσμα μας!!!!!!!!
  • zoe83 @ 15.09.2010 10:01
     Σιγουρα ειναι και το γνωστο πεισμα μας αλλα αυτος ο τυπος με ειχε στιγματισει, εχοντας ζησει ελαχιστα πραγματα μαζι..εφταιγα κ εγω..ενταξει 22 ημουνελεγα στον εαυτο μου οτι ηταν ο μεγαλος μου ερωτας και οτι οι μεγαλοι ερωτες σπανια εχουν αισια καταληξη...και τωρα μετα απο τοσα χρονια μου την πεφτει τοσο απροκαλυπτα...μερα μεσημερι...πώς το εξηγειτε?μηπως τον βαρεσε η α@@@ια στο κεφαλι?
    παντως αυτο που καταλαβαιμω με τα χρονια ειναι τα εξης:
    - μερικες φορες τα πραγματα δεν ειναι όπως φαινονται, το μυαλο παιζει περιεργα παιχνιδια.
    -η ζωη παιζει κι αυτη παιχνιδια και αργα ή γρηγορα μας φερνει ενωπιον πραξεων ή επιλογων μας...εκει που νομιζεις πως εισαι νικητης, καταληγεις να εισαι ο ηττημενος και το αντιστροφο..
    δεν μπορουσαν να ειναι πιο απλα τα πραγματα με τις σχεσεις!
  • glifa2008 @ 15.09.2010 13:05
    Μόνο πείσμα το λέτε εσείς αυτό?... 
    Εμένα ο γνωστός πεισματάρης, αλλά πάντα γοητευτικός Κριός με περίμενε 17 ολόκληρα χρόνια στη γωνία, για εκδίκηση...!!! Εκεί γύρω στα 18 και ενώ βρισκόμουν ήδη σε σχέση (με Ζυγό-άσχετο), αρνήθηκα το "μπέρδεμα" με τον παθιασμένο Κριό.. Υπήρχε πάντα επικοινωνία μεταξύ μας και φιλία από αυτές που βασίζεσαι στην ζωή σου.. Χώρισα από τον Ζυγό, με τον πεισματάρη Κριό δεν έγινε τίποτα.. εκείνη την περίοδο είχαμε χαθεί. Έκανα σχέση με άλλον Κριό τον οποίο και παντεύτηκα. Ο πεισματάρης κριός κατά περιόδους παρών διακριτικά όμως. Και κάποια στιγμή ο γάμος με τον άλλο Κριό τελειώνει. Για άσχετους λόγους. Και εκεί ακριβώς στη στροφή ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΧΡΟΝΙΑ, περιμένει ο γνωστός ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ Κριός.. όπου έρχεται σαν τυφώνας και τα σαρώνει ΟΛΑ! Ό,τι μού είχε απομείνει από την δραματική εξέλιξη του γάμου μου, το ισοπεδώνει ο παλιόφιλος και επίμονος Κριός!!! Αφού έχουμε ξεκινήσει σχέση μαζί.. με πολύ επεισοδιακό τρόπο ανακαλύπτω ότι έχει κι άλλη σχέση (πριν από εμένα).. Πήρε τη ρεβάνς! Άσχημα όμως, γιατί εγώ δεν τον είχα κάνει ΠΟΤΕ τον "τρίτο" άνθρωπο!!! Έχετε να πείτε τίποτα για το πείσμα σας Κριαράκια?... Καλημέρα σε όλους!!!
  • Ariete79 @ 15.09.2010 14:22
    Τελικά το λαϊκό άσμα "Επιστροφές-Καταστροφές", επαληθεύεται στην ζωή
    με τον χειρότερο τρόπο...
    Δεν πα 'να γυρίζει και να με τριγυρίζει όποιος θέλει απ'τις παλιές αμαρτίες...
    Με τον Ουρανό εν όψη δεν πισωγυρίζω ΠΟΥΘΕΝΑ!
    Αν δεν σωθούμε μέσα στην επόμενη 7ετία δεν θα σωθούμε ποτέ...
     
    Aries Rocks!!!
     
    xoxoxo
  • konstantinak @ 15.09.2010 14:49
    glifa2008 και εκδικητικοί είμαστε δυστυχώς. Η υπομονή μας κρατάει μέχρι να φτάσεις στη γωνία που είμαστε στημένοι και πάλι δυστυχώς.
     
    ΚΑTERINAKI τι ζώδιο είναι ο κύριος που λες? Γιατί μου θυμίζει πολύ η συμπεριφορά του δικού μου. Καρκίνος στο ζώδιο.
  • silia81 @ 15.09.2010 15:08
    glifa 2008( περίεργο nick οφείλω να ομολογήσω ) ...εγώ το είπα απο την αρχή...πώς φταίει το πείσμα μας!!!
    Αriete 79...δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου. Εύγε!
  • maimou80 @ 15.09.2010 15:16
    κατερινάκι1211: τα πράγματα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λες!
    τα ίδια κι εγώ..
    άλλωστε, είναι νόμος της φυσικής "δράση - αντίδραση"!
  • konstantinak @ 15.09.2010 15:20
    Θα σωθούμε? Γιατί τα τελευταία χρόνια πολύ ταλαιπωρία βρε παιδί μου. δεν ξέρω πότε θα αρχίσει δράση ο ουρανός. Ελπίζω σύντομα. Δεν παλεύεται πια. Βέβαια δεν έχω παράπονο τα πρώτα ξεκαθαρίσματα γίνανε. Αναμένω και τα υπόλοιπα.
  • Ariete79 @ 15.09.2010 15:25
    Συντρόφισσα Silia81, έχει κατακαεί η γούνα μου από "πρώην" Σκορπιό τον οποίο μονίμως
    μπροστά μου βρίσκω κάθε τρείς και λίγο (...και όχι για καλό...I tell you!)
    Δεν βαριέσε...ας είναι όσο επίμονος θέλει...περιμένω αλλαγές ξαφνικές και συνταρακτικές!
    Ελπίζω ο Ουρανός να μην μας αφήσει παραπονεμένα τα Κριαράκια...
    Αυθεντική αλλαγή ζωής να'ναι...κι ότι να'ναι...Πραγματικά!
     
    Άαααλλος με την βάρκααααα μαααας......???!!!
  • Gourounaki @ 15.09.2010 16:34
    Ο ΚΡΙΟΣ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ. ΟΣΟΙ ΚΡΙΟΙ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ. ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.
  • zoe83 @ 15.09.2010 16:47
    το θεμα δεν ειναι να κανεις κατι εσυ για να εκδικηθεις καποιον,πιστευω ακραδαντα οτι η εκδικηση ειναι χαμενη ενεργεια αλλά να ερθει το πληρωμα του χρονου να το καταλαβει απο μονος του..και στην τελικη δεν μπορουμε ουτε να αρεσουμε σε ολους ουτε να απαιτουμε παντα ΩΡΙΜΕΣ αντιδρασεις όταν εμεις οι ιδιοι ειμαστε τουλαχιστον ανωριμοι μερικες φορες..
    οι πρωην ειναι το παρελθον μας και αυτο ειναι καταδικο μας.ο καθενας τους εχει βοηθησει με τον τροπο του να γινουμε λιγοοοο σοφοτεροι...
  • konstantinak @ 16.09.2010 11:35
    Καρκίνος είναι ε? Μα γιατί ήμουν σίγουρη? Όσες τα είχαν με καρκίνους τα ίδια τραβάνε. εμείς ήμασταν 5 χρόνια παλιά μαζί. Μεσολάβησε ένα διάστημα 2 χρόνων που μείναμε μεν χώρια αλλά βρισκόμασταν κιόλας και ας είχαμε προχωρήσει και οι 2 σε διαφορετικές σχέσεις. Μέχρι που μια μέρα ήρθε μεθυσμένος και μου είπε πως δεν είναι καμιά σαν εμένα γι' αυτόν και τελικά είπαμε να το ξαναπροσπαθήσουμε και τους τελευταίους 6 μήνες ξανά μαζί. Δεν ξέρω να σου πω αν είναι καλύτερα αυτή τη φορά απλά ξέρω πως εγώ είμαι διαφορετική και κοιτάω το θέμα μας πιο ψύχραιμα από τότε, οπότε και οι δύό περνάμε καλύτερα.
    Δεν ξέρω αν γυρνάνε οι Καρκίνοι γενικά. Αλλά έχω την εντύπωση πως έχουν μια τάση να ζουν στο παρελθόν τους. Κάπου το διάβασα...
    gourounaki μπορεί να έχεις δίκιο σ' αυτό που λές.
  • fotoula @ 16.09.2010 23:19
    Bravo ZOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! An Anebainoume Leei....Me to Kalo kai ta epomena 'epeisodia'.......

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...