παρακαλώ περιμένετε...

HEEEEEEE L P!!!!!!

  • vAIRsiFIRE @ 07.09.2010 14:59
    Επιστροφες, καταστροφες του αναδρομου..
     
    εχεις ζυγο στο 12? αν ναι και μπηκε κρονος εκει..  χμμμ..αυτο ισως να δικαιολογει την προταση στρες, αυπνια και υγεια
    περι δουλειας δεν θα σχολιασω, ειναι πλεον συλλογικο προβλημα η ανεργια και οχι πλανητικο!
    αν και στον αξονα 4-10 υδροχοος-λεων εχεις ακομα εναν ποσειδωνα που χτυπαει..
    αν εχω τους οικους σου σωστα και δεν εχεις αλλες ακμες..
     
    Δεν σε εχει ξεχασει το συμπαν, μαλλον σε θυμηθηκε...
     
  • vAIRsiFIRE @ 07.09.2010 15:15
    αχμ.. αν οι ακμες ειναι σωστες και εχεις στο 6 κριο, καλυτερα να κοιταξεις πιο προσεχτικα το θεμα υγειας.. Ο Διας θα παιξει μπαλα εκει..
  • silia81 @ 07.09.2010 15:48
    Κριός με ωροσκόπο Σκορπιό....και ναθελα να βοηθήσω,κάποιος πρέπει πρώτα να βοηθήσει εμένα,αλλιώς μαζί θα γκρεμοτσακιστούμε. Πες μας μόνο αν είναι οι ακμές σωστές γιατί κάποιοι οίκοι σου μπορεί να αναχαιτίζονται...αν και ο vairs, μάλλον τα ερμήνευσε σωστά!
  • sylvia__73 @ 07.09.2010 17:09
    o VAIRSIFIRE ta ermineuse swsta ... Vairfire mporeis k vlepeis to xarti mou? exw ston 5o kai 6o oiko krio ston 12o zygo kai 4-10 udroxoos -lewn. DLD o kronos sto zygo tha mou dimiourgisei auta ta 2 xronia provlima s autous tous oikous ? dn tha paroume pote anasa epitelous? ekeino pou me fovizei einai to provlima ugeias to opoio epidinwnetai me tin to mplokarisma twn sunaisthimatikwn mou.
  • vAIRsiFIRE @ 07.09.2010 19:21
    Οχι συλβια, δεν μπορω να δω τον χαρτη σου, ειδα στο προφιλ σου οτι εισαι κριος με σκορπιο, οποτε αν σκορπιος ειναι ο πρωτος οικος μετα ολοι οι αλλοι πανε με την σειρα εκτος και αν εχεις κανενα αναχαιτισμενο ζωδιο.
     
    Μην πανικοβαλεσαι, πες μου τις ακμες του ωροσκοπου, και του 5 - 6 -12
    Οσον αφορα τα εργασιακα σου, φευγει ο ποσειδωνας απο τις τελευταιες μοιρες του υδροχοου.. και θα παρεις ανασα, ειδικα με τον Δια και ουρανο στον κριο.
  • sylvia__73 @ 07.09.2010 20:57
     ston oroskopos i akmi einai stis 19 k 39' skorpiou ston 5o einai 1k 32' kriou  ston 6o 27 k 54' kriou kai ston 12o 27 k 54' zygou.
  • vAIRsiFIRE @ 07.09.2010 22:23
    Οκ αρα δεν εχουμε ακομα κρονο στο 12..  αργει πολυ ακομα να μπει, αφου ειναι στις τελευταιες του ζυγου. Ο κρονος βρισκεται στον 11ο σου οικο ακομα
    αρα κανει καποια αντιθεση με τον 5 σου, εισαι κριαρι μηπως ο ηλιος σου ειναι στον 5 και κοντα στις μοιρες που ειναι τωρα ο κρονος?
    Οτι κι αν κανει παντως αφου αφορα αξονα 5-11 εχει να κανει με την ικανοτητα να δημιουργω και να παραγω, την χαρα της ζωης κτλ. (5) και η αναγκη να προχωρησουμε παρακατω απο την τωρινη εικονα του εαυτου μας, να γινουμε κατι σπουδαιοτερο (11).. ο κρονος με το περασμα του θα σε κανει καινουρια, μην μου ανησυχεις.. μην τον φοβασαι, ξερω οτι ειναι επωδυνο αλλα το αποτελεσμα θα ειναι κατι καλο.
    Οσο για τον 5 στον κριο που εχεις, στις αρχες, περιμενε αλλαγες και ισως δωρα απο τον δια (αν ησουν καλο παιδακι!) και επισης απροσμενα γεγονοτα απο τον ουρανο μολις περασει στον 5 σου!
    Διαβασε για τον 5ο οικο και τα αιτηματα του, και θα καταλαβεις τι σημαινει ο 5, επισης μπορεις να διαβασιες και για τον δια και ουρανο μεσα στην βιβλιοθηκη μας, τα οποια αρθρα, θα σε κατατοπισουν αρκετα!
     
    Και ναι, θα επιζησεις. Οπως γραφω σε ολους, ολα για μας ειναι, και ολα για να αυτοβελτιωθουμε!
  • vAIRsiFIRE @ 07.09.2010 22:39
    Τωρα διαβασα οτι σε απασχολει και το θεμα υγειας.. απο τα στοιχεια που μου εδωσες δεν βλεπω κατι στον 6-12.. 
    Αν ομως εχεις κρονο αντιθεση ηλιο, νομιζω οτι θα επηρεασει..
    Περα απο την αστρολογια καλο θα ηταν να το κοιταξεις και να ξεκαθαρισεις μια για παντα με αυτο..
  • sylvia__73 @ 08.09.2010 00:36
    Η αληθεια είναι οτι ως κριαρι τυρρανιέμαι να βλέπω τον εαυτο μου σε τετοια κατασταση, Ορισμενες φορές δείχνω υπομονή ξέροντας πως όλα είναι για την εξέλιξη μας αλλά όπως λές είναι επώδυνο. Σκέψου η όλη κατάσταση έχει  ξεκινήσει για μένα απο το το χειμώνα του 2009 όταν ο κρόνος ήταν στην παρθένο κ εγω είχα σελήνη στην παρθένο.ΟΙ προσωπικές μου σχέσεις μια αποτυχία. Μετά ώρες απογοήτευσης περισυλλογής κ απομόνωσης πίστευα ότι αυτό θα είχε ένα τέλος...αμ δε. Ήρθε πριν λίγες μέρες κ ο πρώην εκεί που νόμιζα ότι τον είχα ξεπεράσει. Εύχομαι να έχει όλο αυτό ένα τέλος . Όσο για για τον ήλιο μου αν δεν κάνω λάθος κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο κ δεν ξέρω αν αυτό είναι μια καλή  όψη. για Το θέμα της υγείας μου σίγουρα έχω μεριμνήσει αλλά κ αυτό δεν είναι καθαρά παθολογικό. πηγάζει από τις εντάσεις κ το άγχος .VAIRS σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που αφιέρωσες . Θα κοιτάξω κ μόνη μου  ότι μπορώ αν κ το προσπαθώ καιρό τώρα αλλά δεν τα καταφέρνω.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...