παρακαλώ περιμένετε...

Προς stardome

  • Stardome* @ 16.06.2010 15:09
    emena, θα προσπαθήσω να είμαι όσο αναλυτικός μου επιτρέπει ο περιορισμένος χώρος εδώ για να σου δώσω μερικές κατευθυντήριες σχετικά με τις συνθήκες αυτής της περιόδου.
    Θέμα πρώτο. Από την άνοιξη του 2009 και μέχρι και το τέλος της επόμενης χρονιάς ο Πλούτωνας στον προοδευμένο χάρτη σου βρίσκεται στάσιμος και γυρίζει σε ορθή πορεία. Θα μπορούσε κανείς να πει πως αυτή η περίοδος θα είναι ίσως από τις πιο μεταμορφωτικές της ζωής σου. Όπως είναι γνωστό, ο Πλούτωνας δηλώνει πάντα την τάση για πλήρη αναδιαμόρφωση της ζωής μας, για απελευθέρωση από πεποιθήσεις ταμπού, από σχέσεις και συμπεριφορές που απλά δεν αρκούν ή δεν μας κάνουν πια. Είναι επίσης γνωστό πως ο τρόπος του Πλούτωνα είναι να μας αποδεικνύει συνεχώς πως δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω στα γεγονότα της ζωής μας και δεν έχουμε το δικαίωμα να απαιτούμε την μονιμότητα και την ασφάλεια σε κανένα τομέα. Καθώς η στενότερη όψη με του Πλούτωνα σου είναι η σύνοδος με τον Ουρανό και η αντίθεση των δύο με τη Σελήνη σου, δεν μου φαίνεται παράξενο πως το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσεις είναι η οριστική και αμετάκλητη μεταμόρφωση κάποιων σημαντικών οικογενειακών σχέσεων ή η διάλυση τους. Αυτό που καλείσαι να εγκαταλείψεις είναι δεσμούς αίματος που σου παρείχαν ασφάλεια ή αίσθηση πως έχεις ρίζες και ανήκεις κάπου. Και φυσικά ακολουθούν και άλλες Πλουτώνιες επιλογές αργότερα στη ζωή σου αλλά στο διάστημα που σου αναφέρω, αυτό φαίνεται πως είναι επιτακτικό...
    Ξανά μια ματιά στον προοδευμένο χάρτη σου δείχνει ακόμη μια ενδιαφέρουσα κατάσταση. Ο προοδευμένος σου Ερμής ήταν ανάδρομος από το 1971 έως το 1994 (στη στάση του το διάστημα 1994 - 1995 ίσως μερικά σημαντικά γεγονότα) και μόλις πέρυσι πέρασε πάνω από την γενέθλια θέση του σε ορθή πορεία. Με άλλα λόγια από εκείνη τη στιγμή και έπειτα υφίσταται μια τεράστια μεταστροφή στον τρόπο που σκέφτεσαι/επικοινωνείς/επιλέγεις/αντιλαμβάνεσαι ότι συμβαίνει γύρω σου και σε αφορά. Είναι σαν το μυαλό να ξεμπλοκάρει από ένα λήθαργο κι εσύ επιθυμείς να καλύψεις βιαστικά το χαμένο χρόνο... Αυτό φυσικά σε κάνει ανυπόμονη, επιρρεπή σε πειραματισμούς ή βιαστικές αποφάσεις και πολύ νευρική. Η πείρα λέει πως τα πρώτα δύο χρόνια μετά από αυτή την διέλευση (Ερμής προοδευμένος σε σύνοδο με το γενέθλιο Ερμή) έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Συνεπώς η υπομονή που καλείσαι να μάθεις να κάνεις δεν είναι μόνο θέμα του Κρόνου (που η διέλευση του στον 2ο οίκο σου είναι που ακόμη προξενεί οικονομικά σκαμπανεβάσματα) αλλά και θέμα προοδευμένου Ερμή που τώρα θέλει να κατακτήσει τη μερίδα του Λέοντος στην καθημερινότητα σου.
    Επειδή φαντάζομαι πως όλη αυτή η ερμηνεία θα σου δημιουργήσει απορίες, μπορείς να ξαναθέσεις ερωτήματα πιο συγκεκριμένα και με λίγη υπομονή θα απαντηθούν...
  • emena @ 16.06.2010 16:22
    Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Ειναι ακριβως ετσι.Η ζωη μου μεταμορφωνεται.Γιατι αυτο να γινεται παντα με πιεση?Υπαρχει καποιο διαστημα που ο αερας της αλλαγης θα ειναι δροσερος??Ουτε κρυος,ουτε ζεστος σαν σκοτσεζικο ντουζ.Και παλι ευχαριστω!!!

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...