παρακαλώ περιμένετε...

krios karkinos

  • Stefani Forester @ 28.04.2010 16:05
    Θα μιλήσω από εμπειρία, με αδερφή, αγαπημένο ακόμη και γάτα καρκίνο...μου φαίνεται απίστευτο πως μπορεί κανείς να τα βρει σκούρα με τα πιο καλά παιδιά του ζωδιακού...που ειναι ετοιμα να αγαπησουν και να δωθούν.Το μόνο που δεν αντέχω είναι όταν τα πάρουν στο κρανίο και αρχίζουν να σε σταυρώνουν με σκληρότητα μέχρι να σε κάνουν σκουπίδι...
    Το κλειδί της εμπιστοσύνης για έναν καρκίνο κατά τη γνώμη μου είναι οι πράξεις και όχι τα λόγια που εμεις οι κριοι τα έχουμε ευκολα. Πιστεύω ότι ένας καρκίνος μπορεί να νιώσει εγκλωβισμένος από το υπερβολικό του κριού και μπερδεμένος από τα πάνω και τα κάτω. Θα πελαγώσει, δεν θα μπορεί να καταλάβει τι να περιμένει και θα κουμπωθεί. Άσε που πανικοβάλονται με το ταμπεραμέντο μας και νιώθουν ότι δεν εχουν χώρο να αναπνευσουν.
    Για ένα κριό που έχει σχέση με καρκίνο, το δύσκολο του εγχειρήματος έγκειται στην υπομονή που πρέπει να επιδείξει και την ανοχή στη διαφορετικότητα. Αν μπορείς να δείξεις έμπρακτα ότι τους δέχεσαι όπως είναι τους κέρδισες..Θα πρότεινα να μη λες πολλά, αλλά να δείξεις σταθερότητα, ΚΑΙ σεβασμό στα θέλω και τα χόμπι τους...Ελπίζω να βοήθησα κάπως.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...